- Roer het ei samen met de melk los en giet het in een diep bord of bakje waar suikerbrood in past
- Zet een koekenpan op het vuur met een klontje margarine of roomboter en laat heet worden
- Doop dan 1 voor 1 de plakken suikerbrood om en om in het melk/ei mengsel en leg ze daarna in de koekenpan (per 2 tegelijk)
- Bak op middelhoog vuur goudbruin en keer de plak suikerbrood daarna om
- Als ook de andere kant lekker goud bruin is haal je het wentelteefje van suikerbrood uit de pan en leg je ze op een bord
- Meng wat suiker met wat kaneel en bestrooi het wentelteefje van suikerbrood mee
- Herhaal dit nog een keer met de andere 2 plakken suikerbrood
- Geniet nu heerlijk van je suikerbrood wentelteefjes.
Bekijk ook eens het recept van wentelteefjes gevuld met mascarpone en aardbeienjam
0 Reacties