Sterrenstof Fat Burner Review & Ervaringen: Pas op!

Laatst bijgewerkt: 
juli 26, 2023
8 Reacties
Door 
Sophie van Lent
 - Gezondheidsadviseur

Als je snel een paar kilootjes wilt verliezen zijn er tal van middelen om je daarbij een handje te helpen. Er zijn detox theetjes, diëten en afslanksupplementen in overvloed waar je uit kunt kiezen.

Maar hoe kun je het kaf van het koren scheiden? Hoe weet je welke producten wel de moeite waard zijn en welke producten je beter kunt mijden? Daar help ik je een handje bij.

Ik neem in dit artikel de Sterrenstof Fat Burner onder de loep. Wat belooft dit product te doen en maakt het de verwachtingen waar?

Over Sterrenstof Fat Burner

De fatburner van Sterrenstof is een voedingssupplement dat gebruikers belooft ondersteunend te werken tijdens het afvallen. Het supplement vermindert de eetlust, geeft een energieboost en verbetert de stofwisseling. Door deze werking wordt afvallen makkelijker om vol te houden en heeft een dieet of leefstijlverandering meer effect.

De Sterrenstof Fat Burner is een product van Sterrenstof: een webshop en merk dat diverse gezondheidssupplementen op de markt brengt. In het assortiment vind je onder andere afslankproducten, vitaminesupplementen en sportvoeding. Sterrenstof is een van origine Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Houten.

De ingrediëntenlijst

Ondersteuning bij het afvallen is natuurlijk altijd prettig. Afvallen is helaas niet zo eenvoudig en een dieet of leefstijlverandering volhouden is soms best pittig. Een steuntje in de rug, bijvoorbeeld in de vorm van een supplement, kan net dat beetje extra motivatie geven.

Maar welke stoffen in de Sterrenstof Fat Burner zorgen er eigenlijk voor dat het afvallen makkelijker gaat?

IngrediëntWerkzame stof per scoop
L-Tyrosine600mg
L-Carnitine500mg
Groene thee extract250mg
L-theanine200mg
Cafeïne200mg
Choline bitartraat100mg
EGCG (van groene thee extract)38mg

L-Tyrosine

De afslanksupplementen van Sterrenstof bevatten onder andere L-Tyrosine. Dit aminozuur is verkrijgbaar in diverse supplementen om de gezondheid op allerlei manieren te ondersteunen.

Het heeft een positief effect op het humeur, de cognitieve vaardigheden én de alertheid. Bovendien wordt de stof vaak in verband gebracht met gewichtsverlies. Het zou de stofwisseling kunnen bevorderen.

L-Carnitine

De Sterrenstof Fat Burner bevat L-Carnitine als één van de werkzame ingrediënten. L-Carnitine is een aminozuurverbinding die vetzuren transporteert en verbrandt voor energie. In een supplement als deze werkt de L-Carnitine dus effectief mee aan een verbeterde vetverbranding.

L-Theanine

De fatburner van Sterrenstof bevat ook L-Theanine. Dit aminozuurderivaat heeft een ontspannende werking en vermindert stress. Bovendien bevordert het de cognitieve functies. In dit supplement is L-Theanine toegevoegd vanwege de positieve werking op de focus en het energieniveau.

Groene thee extract

Aan veel afslanksupplementen is groene thee extract toegevoegd. Dit extract heeft veel voordelen voor de gezondheid. Zo heeft het onder andere antimicrobiële eigenschappen.

Groene thee extract biedt echter ook veel voordelen bij het afvallen. Het extract vermindert namelijk de opname van vetten uit de voeding en het heeft een positieve werking op de stofwisseling.

Cafeïne

Eén van de nadelen van een verminderde calorie inname is het gebrek aan energie als gevolg daarvan. Gelukkig kun je dit met diverse stoffen opvangen, zoals met cafeïne.

Veel afslanksupplementen voegen cafeïne toe aan het supplement voor de oppeppende werking. Maar dat is zeker niet de enige werking van cafeïne. De stof is namelijk ook een uitkomst bij het verminderen van de eetlust en heeft een positief effect op de vetverbranding en de spijsvertering.

Cholinebitartraat

Cholinebitartraat is een populair ingrediënt voor het verbeteren van het metabolisme en de leverfunctie. Het verbetert het uithoudingsvermogen en het stimuleert de vetverbranding.

De veiligheid van de Sterrenstof Fat Burner

Als je graag gebruik wilt maken van een afslanksupplement, is het ontzettend belangrijk om goed jouw research te doen. Er zijn veel afslanksupplementen en fatburners op de markt en ze zijn lang niet allemaal even effectief of veilig.

In sommige producten is de dosering van bepaalde werkzame stoffen simpelweg te hoog om veilig te zijn bij langdurig gebruik. Of het supplement kan ingrediënten bevatten die nare bijwerkingen of gevolgen kunnen hebben.

In de Sterrenstof Fat Burner zijn de ingrediënten gelukkig stuk voor stuk in orde. De ingrediënten zijn individueel van elkaar al populair als supplementen en in deze fatburner werken ze samen om gewichtsverlies te vergemakkelijken.

Het ingrediënt cholinebitartraat zou negatieve bijwerkingen zoals zweten, misselijkheid en darmproblemen kunnen veroorzaken, maar dit is enkel bij hoge doseringen. Bij verantwoord gebruik van het poeder worden deze doseringen bij lange na niet gehaald.

Uiteraard benadrukken we wel graag dat er voorzichtig moet worden omgegaan met afslanksupplementen wanneer je tot een risicogroep behoort.

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven kunnen beter geen gebruik maken van fatburners. En ook mensen die hart- en vaatproblemen hebben kunnen afslanksupplementen beter mijden, onder andere vanwege het gebruik van cafeïnehoudende ingrediënten.

Werkt de fatburner echt?

De ingrediëntenlijst van Sterrenstof Fat Burner ziet er veelbelovend uit. Maar voor een afslanksupplement is een meervoudige werking essentieel voor de ondersteuning bij het afvallen.

Je wilt tenslotte dat het supplement helpt bij de vetverbranding, de stofwisseling stimuleert, het hongergevoel onderdrukt en je energie levert. In hoeverre voldoet de fatburner aan deze verwachtingen?

Vetverbranding: Diverse ingrediënten in de Sterrenstof Fat Burner werken bevorderlijk voor de vetverbranding. Onder andere de cafeïne, het groene thee extract, cholinebitartraat en L-Carnitine ondersteunen en stimuleren de vetverbranding.

Betere stofwisseling: Een goede stofwisseling is altijd belangrijk voor onze gezondheid, maar bij het afslanken valt of staat het succes met de effectiviteit van de stofwisseling. In deze fatburner zitten diverse stoffen die de stofwisseling bevorderen. Onder andere L-Tyrosine, groene thee extract en cafeïne bevorderen de stofwisseling voor makkelijker gewichtsverlies. 

Onderdrukking hongergevoel: Er is niets vervelender dan een knagend hongergevoel tijdens het dieet. De constante honger is één van de voornaamste redenen dat veel mensen de handdoek in de ring gooien tijdens een dieet. Gelukkig kun je met een afslanksupplement als deze de hongergevoelens onder controle houden. Cafeïne in dit supplement werkt niet alleen oppeppend, maar gaat ook een hongergevoel tegen. 

Stimulering: Tijdens een dieet is het natuurlijk belangrijk om actief en alert te blijven. Toch kan het gebrek aan calorieën je vermoeid en futloos maken. Daarom bevat de Sterrenstof Fat Burner diverse ingrediënten om het energieniveau op te krikken en je op te peppen. Onder andere cafeïne, groene thee extract, L-Tyrosine en L-Theanine zijn hiervoor verantwoordelijk.

Wil je gebruik maken van fatburners om wat extra’s kilo’s te verliezen? Dan kun je het beste voor een ander product kiezen dan de Sterrenstof Fat Burner.

Bekijk hier de Top 5 beste fatburners van dit moment >>

Wat zijn de kosten?

De fatburner van Sterrenstof is te koop in verpakkingen van 300 gram. Eén scoop van het poeder is ongeveer 6 gram. Je kunt dus 50 porties uit één verpakking halen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 2 scoops per dag: één bij het ontbijt en één na de lunch.

Het supplement is in diverse smaken te koop: Fresh Lemon, Funky Citrus, Passionfruit, Mango en Watermelon. Eén verpakking van de Sterrenstof Fat Burner kost gemiddeld € 29,95. Je kunt deze kopen in de webshop van Sterrenstof, maar ook via Bol.com. Het product is dus niet verkrijgbaar bij de lokale drogisterij, zoals het Kruidvat.

Wat zijn de ervaringen met Sterrenstof Fat Burner?

De producten van Sterrenstof zijn vrij goed bekend in Nederland, vooral onder mensen die met afslanken of sporten bezig zijn. Op diverse fora worden de producten besproken en ook in een grote webshop worden de producten verkocht.

Dit is prettig voor ons als gebruikers omdat we zo goed zicht krijgen op de effectiviteit van de Sterrenstof Fat Burner en de gebruikerservaringen.

Op de website van Sterrenstof zelf zijn er veel reviews geplaatst door klanten. De Sterrenstof Fat Burner heeft maar liefst meer dan 2700 reviews en krijgt gemiddeld bijna 5 sterren. Klanten zijn het erover eens dat het supplement de trek aanzienlijk vermindert en ook de smaak van het supplement wordt heel positief beoordeeld.

Nu zijn de reviews uiteraard op het platform van Sterrenstof zelf geplaatst. Over de objectiviteit van de reviews kan getwist worden.

Gelukkig staan er ook tal van reviews van de Sterrenstof Fat Burner op andere plekken. Zo wordt het product ook verkocht via Bol.com en ook hier hebben tal van klanten hun ervaringen gedeeld in de reviews. Ook in deze reviews is men overwegend positief over het supplement.

Men onderschrijft de ondersteunende werking van het supplement en veel gebruikers geven aan minder hongergevoelens te ervaren. Er zijn enkele klanten die aangeven teleurgesteld te zijn in de werking, maar de meerderheid is opvallend positief.

Mijn review

Mijn verwachtingen voor de fatburner van Sterrenstof waren hooggespannen. De reviews van anderen waren tenslotte overwegend positief en ook de ingrediëntenlijst belooft veel goeds. Ik heb deze fatburner gebruikt zoals wordt aangeraden.

Gedurende enkele weken nam ik twee scoops per dag; één bij het ontbijt en één bij de lunch. Omdat dit afslankmiddel in de vorm van een poeder is, was het voor mij even wennen in gebruik. Doorgaans zijn afslankproducten verkrijgbaar in de vorm van capsules.

Toch is het poeder eenvoudig in te nemen en niet onaangenaam in smaak. Door mijn ervaring met diverse afslankproducten was ik niet ondersteboven van het resultaat. Het product werkt goed, begrijp me niet verkeerd, maar het is zeker niet het meest effectieve product dat ik ooit heb gebruikt.

Is de Sterrenstof Fat Burner aan te raden?

Als je op zoek bent naar ondersteuning bij het afvallen dan is de Sterrenstof Fat Burner wel een aanrader. Het supplement is betrouwbaar, bevat een aantal werkzame ingrediënten en het is bovendien, in vergelijking tot soortgelijke producten, redelijk betaalbaar.

Ik heb veel ervaring met afslanksupplementen en alhoewel ik zeker meer effectievere producten heb gebruikt, levert Sterrenstof een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je gebruik maken van fatburners om wat extra’s kilo’s te verliezen? Dan kun je het beste voor een ander product kiezen dan de Sterrenstof Fat Burner.

Bekijk hier de Top 5 beste fatburners van dit moment >>

Onthoud wel altijd goed dat een afslankproduct geen wonderen kan verrichten. Een fatburner is er ter ondersteuning van het afslanken, niet als vervanging voor een gezonde lifestyle.

Als je zo effectief mogelijk kilo’s wilt verliezen en in vorm wilt komen, zul je zeker op je calorie inname moeten letten en voldoende moeten bewegen.

Als je dit combineert met een goede fatburner, kun je rekenen op het gewenste resultaat!

Beginnen met afvallen?
Wil je beginnen met afvallen? Maar weet je niet waar je moet starten. Dan raad ik je aan om Het Afslankprotocol van Ingrid de Ruiter te bekijken.

Ze legt je stap voor stap uit hoe je op een effectieve en duurzame manier gewicht kunt verliezen zonder jezelf uit te hongeren. 

Klik hier en bekijk Het Afslankprotocol >>
* Vandaag 190 keer bekeken

8 Reacties

 1. Ik wil hier graag een opmerking bij plaatsen. Er zijn wel degelijk negatieve recensies bij dit product. Op het moment dat je deze op hun site wilt plaatsen, wordt deze echter niet geplaatst.

  Ik heb allergische reacties op dit product gehad. Wat echt heel vervelend was: jeuk over mijn gele lichaam. Mijn recensie wordt echter niet geplaatst of weg gehaald.

  1. Nou ik gebruik het net 2 dagen en heb dus allemaal plekken in me gezicht en zo jeuk vroeg me dus af of het hier van komt

  2. Ik gebruik het spul nu een tijdje en heb jeuk over mijn lijf! Vooral snachts... lig er wakker van zelfs.
   Bedankt voor dit berichtje!

 2. Ik heb dit product 3 weken gebruikt, werkte voor geen meter, niet minder trek in tussendoortjes, niet meer energie. Bovendien zit er een chemische nasmaak aan. Hun antwoord via messenger was dat dit ws kwam omdat ik koffie drink...en die andere gebruikers drinken allemaal geen koffie dan? Vond het al zo vreemd dat er geen enkele negatieve opmerking op hun facebookpagina stond..
  Mijn advies koop deze rommel niet en probeer op je voeding te letten en ga wat meer bewegen.

 3. Ooo wat ben ik blij !!!ik was aan het zoeken waarom heb ik overal jeuk????yes!!!!!!net begonnen en overal jeuk.
  Dank je wel ...ik laat het wel staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling