Stacker 4 Review & Ervaringen: Werkt het echt?

Laatst bijgewerkt: 
maart 21, 2023
0 Reacties
Door 
Virgil Rinner
 - Personal Trainer

Wil je graag snel en makkelijk een aantal kilo’s kwijt en toch vol energie zijn? Dan is Stacker 4 een voedingssupplement waar je zeker meer over wilt weten.

Dit product belooft namelijk de beste fatburner in Europa te zijn. Het zou zorgen voor snel gewichtsverlies zonder in te hoeven leveren op spiermassa.

Dat klinkt veelbelovend, maar werkt het echt?

Over Stacker 4

Stacker 4 is het vierde product in de Stacker lijn. Het product is ontwikkeld door NVE Pharmaceuticals, een Amerikaans bedrijf. Het product wordt echter in Europa gedistribueerd door Stacker2 Europe.

Stacker 4 is ondertussen alweer 15 jaar lang verkrijgbaar in Europa en nog steeds is het product ontzettend populair onder mensen die willen afslanken en sporters. 

De capsules kun je dagelijks innemen na de maaltijd. Het advies is één capsule na de maaltijd en maximaal drie keer per dag.

Eén verpakking Stacker 4 bevat 100 capsules en het product is verkrijgbaar op diverse plekken, onder andere bij Bol.com, Body & Fit Shop en Bodystore voor gemiddeld € 20,- per verpakking.

Ingrediëntenlijst

Ben je benieuwd naar de ingrediënten in Stacker 4 die zorgen voor deze unieke werking? Wij zetten de bestanddelen van de fatburner op een rij.

Groene thee extract

Groene thee extract is een populair ingrediënt in veel afslankproducten. Het heeft veel positieve effecten op de gezondheid, maar in een product als Stacker 4 wordt het voornamelijk gebruikt omdat het een positief effect heeft op de stofwisseling en de vetverbranding.

Yerba mate

Yerba mate is een soort thee dat rijk is aan antioxidanten en het immuunsysteem versterkt. Het kan op allerlei manieren bijdragen aan een goede gezondheid, maar in Stacker 4 is het voornamelijk toegevoegd vanwege de positieve werking op de stofwisseling en de oppeppende werking.

Guarana zaadextract

Guaranazaden zijn afkomstig van de bessen van de guaranastruik. De bessen worden al heel lang gebruikt binnen de traditionele geneeswijze, maar in afslankproducten zijn vooral de zaden erg populair. Het extract van deze zaden heeft namelijk een stimulerende werking. Guaranazaden bevatten veel cafeïne en dit vermindert de eetlust, boost de stofwisseling én werkt oppeppend.

Peperextract

Peperextract wordt in afslankproducten vaak gebruikt in allerlei vormen. De piperine in pepersoorten werkt namelijk gunstig op de stofwisseling door de stimulatie van de aanmaak van spijsverteringssappen. Ook helpt het heel goed tegen verstopping.

Kolanoten

Kolanoten zijn de zaden van de Cola acuminata boom. De noten worden vaak vermalen tot poeder en dit poeder kan op allerlei manieren worden gebruikt voor het mentale en fysieke welzijn. Van kolanoten is bekend dat ze een oppeppende werking hebben en van nature cafeïne bevatten. Daarnaast stimuleert het de vetverbranding.

Siberische ginseng

Siberische ginseng, ook wel bekend als Eleutherococcus senticosus, wordt al lang gebruikt om de bloeddruk onder controle te houden, maar kan ook uitkomst bieden bij vermoeidheid en een gebrek aan energie. Deze ginseng werkt stimulerend en bevordert de concentratie.

De veiligheid van Stacker 4

De ingrediënten van Stacker 4 zijn stuk voor stuk getest en veilig bevonden volgend Europese richtlijnen. Wel zijn er wat kanttekeningen te plaatsen waar je als gebruiker zeker van op de hoogte dient te zijn.

Stacker 4 bevat veel cafeïne, zelfs in vergelijking tot soortgelijke fatburners. Te veel cafeïne kan voor risicogroepen gevaarlijk zijn, zoals mensen met hart- en vaatproblemen en mensen die gevoelig zijn voor cafeïne. Pas dus op als je tot één van de risicogroepen behoort of overleg eerst met een medisch specialist.

Stacker 4 is, net als andere fatburners, niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Ook mensen onder de 18 jaar kunnen dit product beter niet gebruiken.

Daarnaast waarschuwt de producent dat mensen met hart- of vaatziekten, een hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklierproblemen, nierproblemen en prostaatproblemen die product beter niet kunnen gebruiken.

Werkt het echt?

Natuurlijk ben je vooral benieuwd naar of Stacker 4 ook doet wat het belooft. Een effectieve fatburner draagt op diverse manieren bij aan gewichtsverlies. We kijken per categorie hoe Stacker 4 presteert.

Vetverbrandend

Fatburners heten zo omdat ze de vetverbranding vaak stimuleren. Dit gebeurt op diverse manieren en diverse ingrediënten kunnen hier positief aan bijdragen. In Stacker 4 zijn het vooral het groene thee extract en de kolanoten die zorgen voor de vetverbrandende functie.

Stofwisseling bevorderend

De yerba mate in Stacker 4 heeft allerlei gezondheidsvoordelen, waaronder het bevorderen van de stofwisseling, net als het groene thee extract. Door een snellere stofwisseling wordt gewichtsverlies makkelijker gemaakt.

Hongerremmend

Stacker 4 bevat veel cafeïne en één van de effecten van cafeïne is dat het de eetlust kan remmen. Naast een oppeppende werking heeft cafeïne dus ook een verminderde eetlust als effect.

Stimulerend

Wat Stacker 4 vooral kenmerkt, is de hoeveelheid ingrediënten die stimulerend werken. Nagenoeg elk ingrediënt in de fatburner heeft een oppeppende werking en bevat cafeïne.

Stacker 4 vs. andere fatburners

Er zijn veel fatburners op de markt en alhoewel er overlap is tussen ingrediënten, claimen ze allemaal uniek te zijn en de beste in zijn soort te zijn. Dat is met Stacker 4 niet anders. Maar is Stacker 4 daadwerkelijk beter dan andere fatburners?

Stacker 4 bevat groene thee extract, guarana zaadextract, yerba mate, kolanoten, peperextract en ginseng. Dit zijn stuk voor stuk ingrediënten die veel voorkomen in soortgelijke producten.

Wat Stacker 4 echter onderscheidt van andere producten is dat het veel oppeppende middelen bevat. Met maar liefst 300 mg cafeïne per capsule weet deze fatburner zich inderdaad te onderscheiden van andere merken. Maar of dat zo goed is?

Wil je gebruik maken van fatburners om wat extra’s kilo’s te verliezen? Dan kun je het beste voor een ander product kiezen dan de Stacker 4.

Bekijk hier de Top 5 beste fatburners van 2022 >>

Voordelen en nadelen

Het grootste voordeel van Stacker 4 is dat het werkt. Het ondersteunt het gewichtsverlies op diverse fronten en maakt afvallen daardoor een stuk effectiever en makkelijker vol te houden. Het levert volop energie waardoor sporten veel makkelijker wordt en waardoor je langer door kunt gaan.

Bovendien ervaar je niet dat slappe gevoel dat vaak het resultaat is van een dieet. Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn.

De gemiddelde man in Nederland consumeert ongeveer 600 mg cafeïne per dag en de gemiddelde vrouw zo’n 500 mg per dag. Een gezond persoon van gemiddeld gewicht zou gemiddeld 400 mg cafeïne per dag kunnen consumeren zonder risico’s voor de gezondheid.

Dit is ervan uitgaande dat er geen problemen zijn met de gezondheid en er geen overgevoeligheid is voor cafeïne.

Stacker 4 bevat per capsule al 300 mg cafeïne. De dagelijkse dosering Stacker 4 bestaat uit 1 tot 3 capsules.

Met slechts 2 capsules overschrijd je dit gemiddelde dus al ruim. En dan hebben we het nog niet eens over het gebruik van cafeïnehoudende producten, zoals koffie, thee en energydrink, gedurende de dag. De cafeïne stapelt zich op.

Het is voor gebruikers van Stacker 4 daardoor heel eenvoudig om dagelijks veel te veel cafeïne te consumeren.

Is een teveel aan cafeïne erg? Eigenlijk wel. Te veel cafeïne kan leiden tot allerlei vervelende gezondheidsklachten, waaronder hartkloppingen, duizeligheid, oorsuizen, rusteloosheid en slaapproblemen.

De ervaringen met Stacker 4

Op de website van Stacker2 zijn de reviews over Stacker 4 uiteraard heel lovend. Maar liever lezen we ervaringen van klanten met het product.

Gelukkig wordt Stacker 4 in veel webshops verkocht en zijn er tal van reviews van klanten online te vinden.

Veel klanten geven aan tevreden te zijn over Stacker 4. Ze zijn inderdaad afgevallen met het product zonder hongergevoelens of gebrek aan energie. Sommige mensen kregen juist ontzettend zin om in beweging te komen en waren heel productief en sportief.

Een groot nadeel dat door veel klanten wordt gemeld is de gejaagdheid, hartkloppingen, duizeligheid en nervositeit door het gebruik van Stacker 4.

Zoals al te verwachten was met deze dosering cafeïne ervaren veel mensen bijwerkingen na gebruik van het supplement. Sommige mensen werden zo onwel van het product dat ze het niet meer durfden te nemen. Andere mensen geven aan dat ze het niet geschikt vinden voor dagelijks gebruik.

Conclusie

Wil je snel en zonder vervelende hongergevoelens en extra sporten wat kilo’s afvallen? Dan kan Stacker 4 daar zeker wel bij helpen. De fatburner remt de eetlust, verbetert de vetverbranding en de spijsvertering en geeft je heel veel energie.

Maar die energie is ook direct de keerzijde van het product. Met 300 mg cafeïne per capsule is Stacker 4 voor veel mensen echt te veel van het goede. Meer dan 1 dosering per dag kan al vervelende klachten geven, vooral in combinatie met het drinken van producten als koffie, thee en energydrink.

Wil je een fatburner gebruiken om jouw gewichtsverlies te ondersteunen? Kies dan liever voor een ander product op de markt met aanzienlijk minder oppeppende middelen om op een veilige en verantwoorde manier af te vallen. Daar voel jij je gegarandeerd beter bij.

Wil je gebruik maken van fatburners om wat extra’s kilo’s te verliezen? Dan kun je het beste voor een ander fatburner kiezen dan de Stacker 4.

Bekijk hier de Top 5 beste fatburners van dit moment >>

Beginnen met afvallen?
Wil je beginnen met afvallen? Maar weet je niet waar je moet starten. Dan raad ik je aan om Het Afslankprotocol van Ingrid de Ruiter te bekijken.

Ze legt je stap voor stap uit hoe je op een effectieve en duurzame manier gewicht kunt verliezen zonder jezelf uit te hongeren. 

Klik hier en bekijk Het Afslankprotocol >>
* Vandaag 190 keer bekeken

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling