Protislank review & ervaringen: werkt het echt?

Laatst bijgewerkt: 
februari 5, 2023
0 Reacties
Door 
Jasmijn Dijkstra
 - Voedingsdeskundige

Succesvol en blijvend afvallen is voor veel mensen een enorme uitdaging. Het is niet voor niets dat de nieuwste dieetboeken als warme broodjes over de toonbank vliegen en afslankplatformen zo populair zijn.

Om gewicht te verliezen, en eraf te houden, is veel discipline, doorzettingsvermogen en kennis nodig. Daarom is het fijn als je een ondersteunend middel hebt dat dit proces toch iets makkelijker maakt.

Protislank is één van aanbieders van producten die afslanken een stuk eenvoudiger maken. De belofte van afvallen terwijl je toch lekker kunt eten is veelbelovend, maar werkt het echt?

Wat is Protislank?

Protislank is een aanbieder van een koolhydraatarm dieet en diverse koolhydraatarme producten die uitstekend passen binnen dit dieet.

Het doel van Protislank is om afslanken leuk te maken en toegankelijk en makkelijk te maken voor veel mensen.

Dit doen ze door op hun platform een breed assortiment aan producten aan te bieden voor iedere maaltijd van de dag en elke trek.

Bovendien biedt Protislank handige informatie, recepten en starterspakketten voor mensen die af willen vallen met een koolhydraatarm dieet.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Het koolhydraatarm dieet is natuurlijk niets nieuws. Het Atkins dieet is al vanaf de jaren 70 erg populair en in de decennia hierna zijn onder andere koolhydraatarme diëten als Dr. Frank, het Mayo dieet, het South Beach dieet en het Dukan dieet erg populair geweest. Tegenwoordig is koolhydraatarm eten weer helemaal trending door de populariteit van het ketogeen dieet.

Bij een koolhydraatarm dieet beperk je de inname van koolhydraten flink. De energie wordt gehaald uit eiwitten en vetten en minder dan gebruikelijk uit koolhydraten.

Binnen het dieet wordt de consumptie van onder andere brood, aardappels, groente, fruit, koek, snoep, frisdrank en andere zetmeel- en suikerrijke producten beperkt.

Er zijn diverse soorten koolhydraatarme diëten. Sommige diëten beperken de inname van koolhydraten tot maximaal 50 gram per dag. Dit is erg laag en dit type dieet noemen we een ketogeen dieet. Andere diëten variëren met hun aantal toegestane koolhydraten tussen de 50 en de 130 gram per dag.

Met een koolhydraatarm dieet kun je de bloedwaarden verbeteren en afvallen terwijl je toch geen spiermassa verliest.

Het dieet lijkt restrictief, maar doorgaans kun je lekker eten tijdens een koolhydraatarm dieet. Het is daarom ontzettend populair onder een grote groep mensen.

Hoe werkt Protislank?

Protislank ondersteunt het koolhydraatarme dieet op diverse manieren. Ze bieden een breed assortiment aan producten aan die binnen het dieet passen, maar ze geven ook informatie en handvatten om het dieet op te bouwen en vol te houden.

Protislank is ontwikkeld door diëtisten en bestaat uit 4 verschillende dieetfasen.

  • Fase 1: 4/5/6 Protislank producten, aangevuld met 400 gram groentes
  • Fase 2: 3/4/5 Protislank producten, aangevuld met groente, vlees(vervanger) en vis
  • Fase 3: 1/2/3 Protislank producten, geleidelijk introductie van koolhydraten in het dieet
  • Fase 4: 1/2 Protislank producten, ter ondersteuning van nieuwe gezonde lifestyle 

Je kunt het Protislank dieet volgen en deze fases doorlopen, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om enkel gebruik te maken van de producten om jouw eigen invulling te geven aan het koolhydraatarme dieet.

De producten van Protislank

Protislank is een aanbieder van een koolhydraatarm dieet en diverse producten die binnen het dieet passen. Via het platform zijn diverse producten te koop die je zonder zorgen kunt eten en drinken tijdens een koolhydraatarm dieet.

Zo is er een breed assortiment aan crackers, wraps, shakes, koekjes, soepen, pasta’s, sauzen en toetjes via de webshop te koop. Je kunt echter ook kiezen voor één van de Protislank startpakketten om jouw dieet een kickstart te geven.

Qua startpakketten heb je bij Protislank de keuze uit een pakket voor 7 dagen, een pakket voor 10 dagen, een pakket voor 14 dagen of een pakket voor 28 dagen.

Het startpakket bevat een handig informatieboekje, een beker voor de shakes en diverse koolhydraatarme producten.

Bij Protislank maken ze het dieet makkelijk zonder alles voor je vast te leggen. Er is geen begeleiding, maar je kunt wel advies vragen bij de servicelijn als je vragen hebt.

De Voordelen van Protislank

Eén van de grootste voordelen van Protislank is ongetwijfeld het gemak. Een dieet voorbereiden en volhouden is niet eenvoudig, vooral niet als je continu na moet denken over de ingrediënten van elk product en de samenstelling van maaltijden.

Protislank neemt deze barrière weg door producten aan te bieden die écht binnen een koolhydraatarm dieet passen. Bovendien zijn alle producten voorzien van duidelijk informatie over de voedingswaarden. Hierdoor kun je de dagelijks inname van koolhydraten, vetten en eiwitten goed bijhouden.

Koken met de producten van Protislank is bovendien erg makkelijk. Het dieet maakt veel gebruik van kant-en-klare mixen voor shakes, wafels, pannenkoeken en andere gerechten. Als je snel even iets wilt maken, is dit ontzettend makkelijk.

Het zijn misschien niet de meest vitaminerijke producten, maar dat is een bekend fenomeen bij koolhydraatarme diëten.

De Nadelen van Protislank

Een dieet is een beste uitdaging en veel mensen vallen al snel in één van de bekende valkuilen. Ze zwichten toch voor een snack, ze weten niet wat ze moeten eten of ze hebben de energie niet meer voor het dieet.

Omdat Protislank alleen maar producten levert, heb je geen persoonlijke begeleiding bij het afslankproces. Hierdoor kan het lastiger zijn om het dieet vol te blijven houden.

De voedingswaarde van een koolhydraatarm dieet is al vaker onderwerp van discussie geweest. Omdat veel groente en fruit rijk is aan koolhydraten, neemt de consumptie van groente en fruit vaak af tijdens een dieet.

Hierdoor krijgen mensen veel minder vitamines en mineralen binnen. Bovendien krijgen mensen die afslanken met Protislank al snel te weinig vezels en jodium binnen omdat brood minder wordt geconsumeerd en volkorenproducten worden vermeden.

Werkt het echt?

Een koolhydraatarm dieet is niet voor niets zo populair: het werkt echt als je het goed volhoudt.

Protislank is hierop geen uitzondering. Een dieet waarbij je minder energie binnenkrijgt dan je verbrandt, zal zeker zorgen voor gewichtsverlies.

Met de producten van Protislank wordt het makkelijk gemaakt om minder calorieën te consumeren en zo val je daadwerkelijk af zonder in te leveren op spiermassa.

Wat voor resultaten kun je verwachten?

Met Protislank kun je verwachten om binnen afzienbare tijd af te vallen zonder al te veel moeite. De producten van Protislank zijn natuurlijk geen wondermiddelen: ze zullen er niet voor zorgen dat de kilo’s eraf vliegen.

De producten passen wel uitstekend binnen een koolhydraatarm dieet waardoor het dieet een stuk aangenamer wordt en makkelijker vol te houden is. Met een koolhydraatarm dieet kun je tot wel 2 kilo per week verliezen.

Wat zijn de ervaringen met Protislank?

Natuurlijk zijn de beloften van Protislank erg positief. Om echt te weten hoe Protislank wordt ervaren en wordt gebruikt, is het belangrijk om de mening van echte gebruikers te horen. Gelukkig zijn er online tal van fora en websites waar mensen hun ervaringen met Protislank delen.

De ervaringen van mensen die producten van Protislank hebben gebruikt tijdens hun dieet zijn overwegend positief. Klanten geven aan daadwerkelijk af te zijn gevallen met behulp van de producten en deze producten worden geprezen vanwege de smaak en het gemak.

Bovendien krijgt ook de snelle levering van de webshop en de kwaliteit van de producten veel complimenten.

Mensen die niet te spreken zijn over het dieet geven aan het toch lastig te vinden om koolhydraatarm te eten.

Bovendien zijn er enkele mensen die het gebruik van fructose en dextrose in de shakes van Protislank afkeuren.

Protislank vs. andere producten

Protislank is uiteraard niet de enige aanbieder van koolhydraatarme producten op de markt. Ook grote spelers als Weight Watchers, Modifast, Foodspring en diverse andere aanbieders van proteïneproducten en -shakes zijn erg populair. Je hebt dus ruime keuze als je een koolhydraatarm dieet volgt.

In vergelijking tot andere producten biedt Protislank gemak omdat het een vastomlijnd dieetplan aanbiedt met handige startpakketten. Ideaal voor mensen die het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk willen maken.

Protislank biedt wel echt veel keuze qua koolhydraatarme producten. Zo wordt het dieet nooit eenzijdig of saai.

Daarnaast is Protislank wel een van de goedkopere opties. Je kunt dus met een lager budget goed terecht bij Protislank.

Conclusie

Protislank is een aanbieder van koolhydraatarme producten waarmee je zeker resultaat kunt boeken.

De producten passen uitstekend in een koolhydraatarm dieet en als je behoefte hebt aan meer handvatten, kun je bij Protislank terecht voor starterspakketten, een stappenplan en advies op maat via de servicedesk.

Het is geen wonderdieet waarmee je zonder enige moeite kilo’s afvalt, maar de producten maken het wel een stuk eenvoudiger om het dieet vol te kunnen houden.

Het succes van jouw dieet valt of staat natuurlijk met jouw eigen inzet en doorzettingsvermogen, maar de producten van Protislank kunnen je hier zeker bij ondersteunen.

Beginnen met afvallen?
Wil je beginnen met afvallen? Maar weet je niet waar je moet starten. Dan raad ik je aan om Het Afslankprotocol van Ingrid de Ruiter te bekijken.

Ze legt je stap voor stap uit hoe je op een effectieve en duurzame manier gewicht kunt verliezen zonder jezelf uit te hongeren. 

Klik hier en bekijk Het Afslankprotocol >>
* Vandaag 190 keer bekeken

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

juni 18, 2023
KetoXP Ervaringen + Review: Oplichting?

Een snoepje dat beweert je te helpen afvallen? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is precies […]

juni 10, 2023
Slimming Gummies: Wondermiddel of Misleidende Marketing?

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om gewicht te verliezen, kom je al snel terecht bij allerlei […]

juni 3, 2023
All Day Burn: Review & Ervaringen 2024

All Day Burn is een krachtige fatburner of afslankpil die zich onderscheidt door zijn unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten en […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling