Bulk Extreme Review & Ervaringen: Werkt Het Echt?

Laatst bijgewerkt: 
april 7, 2022
24 Reacties
Door 
Peter van de Berg
 - Seksuoloog

Wanneer je werkt aan jouw lichaam is het natuurlijk fijn als je snel resultaat ziet. Het geeft je een voorproefje van het uiteindelijke resultaat en het motiveert enorm.

Als je werkt aan spieropbouw duurt het vaak even voor je het resultaat ziet. Dit betekent niet dat de oefeningen geen effect hebben.

Spieropbouw is bij iedereen anders en is afhankelijk van de frequentie van de oefeningen, de intensiteit, de lichaamsbouw en het dieet.

Om je op weg te helpen, en snel en makkelijk resultaat te boeken, kun je gebruik maken van een supplement als Bulk Extreme.

Wat is Bulk Extreme?

Bulk Extreme is een voedingssupplement dat het lichaam ondersteunt bij het opbouwen van spieren en kracht.

Bulk Extreme

Bekijk prijs op:

Het supplement bevat natuurlijke ingrediënten die het testosteronniveau verhogen en zorgen voor aangroei van spierweefsel en een toename van kracht. Daarnaast zorgt Bulk Extreme voor een gespierder lichaam en sneller herstel van de spieren na een work-out.

Dit supplement is specifiek samengesteld voor het mannenlichaam en de mannelijke hormoonhuishouding.

De ingrediëntenlijst

Als je actief werkt aan spieropbouw is het natuurlijk een uitkomst om een supplement te nemen waarmee je sneller resultaat boekt, beter herstelt van de work-out en meer kracht hebt. Maar welke ingrediënten in Bulk Extreme zijn verantwoordelijk voor deze werking? We nemen een kijkje op de ingrediëntenlijst.

Bittere meloen extract

Bittere meloenextract is het extract van de gerimpelde bittermeloen, ook wel bekend als Momordica charantia, balsempeer of sopropo. Deze vrucht komt uit India en China en is onderdeel van de komkommerfamilie.

Als ingrediënt wordt bittere meloenextract al lang toegepast om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. De vrucht zit boordevol vitaminen en mineralen en draagt bij aan verlaging van het cholesterolniveau, heeft een positief effect op de spijsvertering, het gaat celveroudering tegen en het werkt tegen infecties.

Bovendien zijn de verbindingen natuurlijke selectieve androgeenreceptormodulatoren. Deze verbindingen ondersteunen de groei van spiermassa en een goede werking van de prostaat (1).

Brandnetelbladeren extract

Het extract van brandnetelbladeren heeft veel verschillende gezondheidsvoordelen door de Polyfenolen-gehalte. Zo werkt het extract bij een goede vochtbalans, voor een gezonde en stralende huid en is het goed voor het hart en de bloedvaten. Bovendien is het een goede natuurlijke DHT-blokker en ondersteunt het de vitaliteit (2).

Maca extract

Maca is afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en heeft veel gezondheidsvoordelen. Zo wordt het gebruikt om het libido te ondersteunen en om in vorm te komen. Maca heeft een positieve invloed op de hormoonhuishouding van zowel vrouwen als mannen (3).

Ashwagandha extract

Ashwagandha extract is afkomstig van het kruid ashwagandha, ook wel bekend als Withania somnifera. Binnen de Ayurvedische geneeskunde wordt dit kruid al eeuwenlang gebruikt voor een goede geestelijke balans en de gunstige werking op bijnieren en schildklier.

Bulk Extreme bevat KSM-66, dit is een gepatenteerde extract van ashwagandha. KSM-66 heeft een positief effect op de kracht en de grootte van de spieren. Het ondersteunt de natuurlijke productie van testosteron en het verlaagt het vetgehalte in het lichaam (4).

Alfalfa extract

Alfalfa extract is het extract van Medicago sativa: een plant uit het Midden-Oosten dat veel genuttigd wordt als gezondheidsbooster. Men drinkt het als shotje, voegt het toe aan salades en eet de kiemen bij de maaltijd.

Het extract heeft net zoveel, of wel meer, gezondheidsvoordelen. Zo is het een bron van vitaminen en mineralen en ondersteunt het de bloedcirculatie en de hormoonhuishouding (5).

Mumio extract

Mumio extract is wellicht niet zo bekend als ingrediënt als maca en alfalfa zijn, maar de gezondheidsvoordelen liegen er niet om.

Shilajit ook bekend als de Mumio extract in Bulk Extreme, is ook toepasbaar voor het ondersteunen van de vruchtbaarheid en het reguleren van de hormonen.

Een onderzoek uit 2015 toont aan dat het de testosteron-niveau kan verhogen. Een hoger testosteron-niveau betekent dat je sneller spiermassa kunt aanmaken (6).

Siberische ginseng extract

Siberische ginseng extract is een middel dat uitkomst biedt bij vermoeidheid en slapheid na een work-out. Dit extract vermindert namelijk het gevoel van vermoeidheid en de afgifte van cortisol na het trainen (7).

Saw Palmetto extract

Saw Palmetto extract klinkt heel exotisch, maar het wordt al lange tijd gebruikt binnen de natuurgeneeskunde.

De plant is ook wel bekend als de zaagpalm en het extract ervan werkt op de hormoonhuishouding. Het blokkeert de werking van DHT, verhoogt het libido en het kan zelfs kaalheid verminderen (8).

Pompoenpitten extract

Het extract van pompoenpitten werkt ondersteunend voor de ontwikkeling van spiermassa. Het ondersteunt bovendien de aanmaak van mannelijke hormonen (9).

Naast deze ingrediënten bevat Bulk Extreme ook nog vitamine B6, vitamine B12, zink en selenium om het lichaam te ondersteunen.

Werkt het echt?

De ingrediënten in Bulk Extreme dragen allemaal op hun eigen manier bij aan de ontwikkeling van spieren, krachttoename, de afname van vet op het lichaam en een verhoogd energieniveau.

Het zijn veelvoorkomende ingrediënten in dit soort supplementen en de werking ervan is aangetoond in onderzoeken.

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk resultaten zien als je begint met Bulk Extreme. Maar hoelang duurt het voordat je de effecten van het supplement zult bemerken?

Bezoek hier de kortingspagina van Bulk Extreme >>

Het effect verschilt uiteraard per persoon, maar vaak al na 2 tot 3 weken begin je het effect van Bulk Extreme te merken.

In combinatie met een goed dieet en regelmatige work-outs draagt Bulk Extreme bij aan snellere spieropbouw en een betere vorm. Hoe langer je bezig bent, hoe meer je het resultaat zult bemerken.

Hoe gebruik je Bulk Extreme?

Het supplement van Bulk Extreme is erg makkelijk in gebruik. Het supplement is verkrijgbaar in capsulevorm. Eén verpakking bevat 90 capsules.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 3 capsules. Deze neem je dagelijks in met een glas water. Eén verpakking is dus voldoende voor een maand. Mocht je het supplement nu langer willen gebruiken, dan kun je ook kiezen voor een pakket.

Wanneer je gebruik maakt van Bulk Extreme is er geen behoefte aan een PCT, oftewel een Post Cycle Therapie. De ingrediënten in het supplement ondersteunen namelijk op natuurlijke wijze het testosteronniveau en de spieropbouw.

Er wordt geen gebruik gemaakt van steroïden in Bulk Extreme en hierdoor zal de hormoonhuishouden ook niet van slag worden gemaakt.

Is Bulk Extreme veilig in gebruik?

Zoals met de meeste voedingssupplementen is het belangrijk om de ingrediëntenlijst goed te bekijken en enige voorzichtigheid te hebben met intensief en langdurig gebruik. Dit geldt ook voor Bulk Extreme.

Alhoewel de ingrediënten in het supplement stuk voor stuk veilig zijn, zijn enkele waarschuwingen op zijn plaats.

Zo is van bittere meloenextract bekend dat het bij langdurig en overmatig gebruik diverse bijwerkingen kan hebben. Bekende bijwerkingen zijn hoofdpijn, koorts, maagklachten, misselijkheid, leverontsteking en zelfs hartritmestoornissen.

Ook het extract van ashwagandha kan op de lange termijn bijwerkingen hebben. Zo zijn hartkloppingen, gewichtsverlies en verwardheid door schildklierproblemen bekende bijwerkingen.

Vanwege deze bijwerkingen wordt het langdurig slikken van Bulk Extreme afgeraden. Bovendien is het gebruik van het supplement niet geschikt voor kinderen en ouderen.

Het supplement is specifiek bedoeld voor mannen en gebruik wordt dan ook afgeraden voor vrouwen, specifiek vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Wat zijn de ervaringen?

De meeste mensen die Bulk Extreme hebben gebruikt ervaren een grote toename van kracht en spiermassa. Daarnaast hoor je vaak dat elk trainingssessie makkelijker wordt door de verbeterde spierherstel.

Bekijk gebruikerservaringen van Bulk Extreme >>

Echter is Bulk Extreme in Nederland nog vrij onbekend en heeft daarom nog niet veel gebruikerservaringen.

Wel zijn er gebruikservaringen te vinden van klanten afkomstig van diverse fora voor bodybuilders. Hier wordt de ondersteunende werking van Bulk Extreme bevestigd en gezien als een waardevol alternatief voor anabole steroïden die nog steeds erg gangbaar zijn onder bodybuilders. 

Waar is Bulk Extreme te koop?

Bulk Extreme is verkrijgbaar via de website van het voedingssupplement zelf. Verder kan je Bulk Extreme ook kopen op Bol.com, echter is het daar wel vaak uitverkocht.

Wil je het effect van Bulk Extreme zelf ondervinden? Dan raad ik je aan om Bulk Extreme aan te schaffen op de officiële website.

Bezoek hier de officiële site van Bulk Extreme >>

Eén verpakking van het voedingssupplement bevat 90 capsules en biedt voldoende voor één maand. Mocht je nu langere tijd met Bulk Extreme aan de slag willen gaan, dan kun je ook kiezen voor een voordeelverpakking.

Klik hieronder om de kortingspagina te bezoeken van Bulk Extreme.

Bij het aanschaffen van 2 verpakkingen krijg je gratis één extra verpakking erbij. Als je 3 aanschaft krijg je er zelfs 3 gratis erbij.

Conclusie

Als je hard aan het werk bent om in vorm te komen, kan Bulk Extreme zeker een steuntje in de rug bieden. Het supplement is een uitstekende aanvulling op jouw work-out routines.

Het verhoogt het testosteronniveau en zorgt voor snelle spierontwikkeling, makkelijk herstel na een work-out en een afname van lichaamsvet.

Enige voorzichtigheid met het supplement is wel geboden bij langdurig gebruik, maar om snel resultaat te boeken en de work-out extra kracht bij te zetten, is Bulk Extreme een uitkomst.

24 Reacties

  1. Hoi Altay,

   Het is mogelijk om de 3 pillen samen te slikken. Ik zou het niet aanraden om het 1 jaar lang te gebruiken.

 1. Hey allemaal ,
  Ik neem deze pillen in reeksen van drie weken en dan 2weken geen pillen . De eerste week zeker voldoende water drinken …lichaamsgewicht x 0,44 gedeeld door 10 blijf daaronder in liters water maar zeker maximaal alles flushen
  Toen ik er drie in 1keer nam bleek de concentratie te hoog te zijn en neem deze 1tje per maaltijd verspreid over de hele dag , dit in combinatie met krachtvoer en minstens 6uren workout per week geven enorme resultaten!
  Kortom ja het werkt !
  En is het een wondermiddel ? Neen je moet er nogaltijd voor werken 😉

  1. Hoi Teun,

   Je kunt het gebruiken tijdens het cutten / droog trainen. Uiteraard is dit supplement beter te gebruiken tijdens het bulken. Je zit dan in een calorie-surplus en maakt sneller spiermassa aan dan tijdens het cutten.

 2. Beste Peter,

  Kan het zijn dat je uitslag / acné krijgt van de Bulk Extreme? Ik gebruik het nu ongeveer een maandje alleen ik merk dat er allemaal puistjes op mijn rug/armen komen.

  Alvast bedankt voor je reactie en met vriendelijke groet,

  Kees

  1. Hi Kees,

   Je zou technisch gezien geen uitslag of acne krijgen van Bulk Extreme. Het kan wel zo zijn dat je allergisch of overgevoelig bent voor een van de ingrediënten in Bulk Extreme.

   Een ander verklaring kan zijn dat je testosteron niveau sterk is toegenomen. Dit kan zorgen voor acne.

 3. Hoi,

  Voor hoe lang kan je Bulk Extreme gebruiken? En hoeveel tijd moet er tussen zitten na je pauze?

  Is het veilig te gebruiken met creatine en turkesterone?

  1. Hi Peter,

   Max 6 maanden en dan een paar maanden zonder. Ja, je kunt Bulk Extreme het best combineren met Creatine en Turkesterone.

 4. Kan ik het beste 3 pillen in de ochtend nemen of 2 in de ochtend en 1 in de avond wat raad je aan?

  Of juist beginnen met 2 en dan opbouwen?

 5. Ik heb ergens gelezen dat als je bulck extreme blijft gebruiken, dat het dan steeds beter gaat werken, klopt dat?
  Of toch beter om de 6 maanden een maandje overslaan?
  Ik ben er vooral veel sterker door geworden en aanzienlijk meer spiermassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling