Testo Ultra Review & Ervaringen: Oplichting?

Laatst bijgewerkt: 
september 22, 2022
2 Reacties
Door 
Peter van de Berg
 - Seksuoloog

Wist je dat het testosteronniveau van mannen flink kan schommelen over tijd?

Het testosteronniveau in het lichaam neemt af naar mate mannen ouder worden, maar ook factoren als stress, ziekte, vermoeidheid, medicijngebruik en overgewicht kunnen bijdragen aan een lager testosteronniveau.

Dit is heel natuurlijk en niets om je als man zorgen over te maken. Het kan echter wel een rol gaan spelen in de fysieke of seksuele prestaties.

Wanneer je het testosteronniveau een handje wilt helpen om de krachttraining effectiever te maken of het libido en de seksuele prestaties te verhogen, heb je als man ruime keuze uit diverse testosteronboosters.

Eén van deze boosters is Testo Ultra. In dit artikel vertellen we je alles over deze testosteronpil.

Over Testo Ultra

Testo Ultra is een zogenaamde testosteronbooster: een supplement dat de aanmaak van testosteron in het lichaam een handje helpt. Zo kan het supplement helpen bij erectieproblemen, maar ook bij een algehele goede gezondheid en de opbouw van spiermassa.

Testo Ultra is verkrijgbaar is de vorm van tabletten. Deze tabletten kunnen de zogeheten mannelijke potentie vergroten: het helpt bij erectiestoornissen, vroegtijdige zaadlozingen en andere seksuele problemen van mannen.

Als je begint met het slikken van de tabletten is het advies om dagelijks één pil te nemen met een glas water, een uur voor aanvang van de maaltijd.

Gebruikers kunnen er uiteindelijk ook voor kiezen om dagelijks twee tabletten te nemen: één in de ochtend en één in de avond.

De beste werkzaamheid wordt bereikt als de pillen gedurende één tot twee maanden worden gebruikt. Tijdens deze kuur mag er geen dag worden overgeslagen.

Ingrediëntenlijst

Er zijn veel verschillende soorten testosteronboosters op de markt en alhoewel ze allemaal werkzaam zijn door het testosteronniveau in het lichaam een handje te helpen, kunnen de ingrediënten onderling flink verschillen.

Welke ingrediënten in Testo Ultra zijn verantwoordelijk voor de werking? Dat blijkt nog niet zo eenvoudig te ontdekken te zijn. Op de officiële website van Testo Ultra is maar weinig duidelijkheid over de ingrediëntenlijst.

Slechts drie ingrediënten komen hier aan bod: Tongkat Ali, Brandnetelwortel en Saw Palmetto. Op andere websites waar Testo Ultra wordt besproken, wordt ook melding gemaakt van andere werkzame ingrediënten

Er is echter geen manier om deze ingrediëntenlijst te verifiëren. Daarom focussen we in onze bespreking van de ingrediënten alleen op de bevestigde bestanddelen.

Tongkat Ali wortelextract

Tongkat Ali, ook wel bekend als Maleisische ginseng, is een ingrediënt dat erom bekend staat dat het de mannelijke potentie en het libido verhoogt. De plant, ook wel bekend als Eurycome longifolia, heeft een stimulerend effect op het testosteronniveau en kan zo bijdragen aan betere seksuele prestaties.

Brandnetelwortel extract

Brandnetelwortel extract wordt veel gebruikt in natuurlijke supplementen omdat het breed inzetbaar is om de gezondheid te verbeteren. In Testo Ultra is brandnetelwortel ingezet om het ervoor zorgt dat het gehalte aan vrije testosteron stijgt.

Saw Palmetto extract

Saw Palmetto, ook wel bekend als de zaagpalm, is een ingrediënt dat goed is voor de prostaat en de urinewegen, maar het werkt ook stimulerend voor de vruchtbaarheid en het testosteronniveau. Bovendien wordt van Saw Palmetto gezegd dat het energie levert. 

Werkt het echt?

De ingrediënten van Testo Ultra klinken veelbelovend, maar werken ze echt om het testosteronniveau in het lichaam te verhogen?

Testo Ultra bevat geen van de ingrediënten die we vaak zien in testosteronboosters.

Er wordt gebruik gemaakt van Tongkat Ali in plaats van Panax ginseng om het libido en het testosteronniveau te boosten, maar de overige ingrediënten worden niet vaak gebruikt in testosteronpillen.

Zowel brandnetelwortel extract als Saw Palmetto extract kunnen positief bijdragen aan het testosteronniveau, maar zijn voornamelijk bedoeld om problemen met de prostaat en de urinewegen te behandelen.

Testo Ultra is duur en werkt niet. Testo Ultra bevat alleen 3 ingrediënten en je betaald je hier de hoofdprijs voor. Kies liever voor een betrouwbaar merk met volwaardige ingrediënten.

Bekijk hier de Top 5 beste testosteron pillen die echt werken >>

De veiligheid van Testo Ultra

Testo Ultra is een natuurlijk supplement: het bevat enkel natuurlijke ingrediënten om het testosteronniveau een handje te helpen.

Dit maakt dat er doorgaans maar weinig sprake is van bijwerkingen bij gebruik van dit product. Maar dat betekent niet dat Testo Ultra voor iedereen geschikt is. Gebruik van deze tabletten wordt afgeraden voor mensen onder de 18 jaar en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Testosteronboosters zijn doorgaans bedoeld voor mensen met een verlaagd testosteronniveau. Wanneer dit supplement wordt gebruikt door iemand met een hoog testosteronniveau, kunnen er enkele bijwerkingen optreden.

Een verhoogd testosteronniveau kan leiden tot humeurschommelingen, agressiviteit, acne en zelfs haaruitval. Bovendien kan langdurig gebruik van hoge doseringen de eigen productie en kwaliteit van sperma negatief beïnvloeden.

Mocht je tijdens het gebruik van het supplement last krijgen van hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn, diarree of huiduitslag? Dan kan het zijn dat je allergisch bent voor één van de bestanddelen van Testo Ultra. Het advies is dan om het gebruik van de testosteronbooster te staken.

Hoe betrouwbaar is Testo Ultra?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten of een supplement wel echt betrouwbaar is voor je deze gaat gebruiken. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat de ingrediënten veilig en goed gedoseerd zijn en de producent een goede reputatie heeft. Hoe zit dit met Testo Ultra?

Allereerst valt op dat de officiële website van Testo Ultra weinig betrouwbaar aandoet. De foto’s die worden gebruikt van ‘klanten’ zijn foto’s die van het internet zijn geplukt.

De namen zijn fictief en ook de ervaringen zijn zo dramatisch dat de eerlijkheid in twijfel kan worden getrokken. Ook de foto’s van de artsen die de werking van Testo Ultra onderschrijven zijn stockfoto's.

Nergens op de website zijn contactgegevens te vinden of is informatie te vinden over de producent van Testo Ultra. Klanten kunnen enkel een contactverzoek indienen via een contactformulier.

Wat zijn de ervaringen?

Op de officiële website van Testo Ultra zijn de zogenaamde gebruikers natuurlijk laaiend enthousiast over de werking van het supplement. Echter, liever lezen we wat betrouwbaardere reviews van echte gebruikers.

Dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn: online zijn vooral uitgebreide reviews te lezen over Testo Ultra die hevig gesponsord zijn en slecht vertaald zijn. Hier worden zelfs behoorlijk riskante uitspraken in gedaan.

Zo wordt meerdere malen beweerd dat Testo Ultra zelfs bij overdosering geen enkel risico voor de gezondheid vormt omdat het een natuurproduct is.

Dit is natuurlijk de reinste onzin: ook natuurlijke ingrediënten kunnen de nodige risico’s met zich meebrengen, vooral in hoge doseringen.

Waar te koop: de Kruidvat?

De Testo Ultra tabletten zijn helaas niet verkrijgbaar bij de Kruidvat of de Etos. Het supplement is alleen te bestellen via de officiële website van Testo Ultra voor €44,95 ,- per verpakking.

Hier kun je via een bestelformulier jouw bestelling plaatsen en het pakket in jouw regio ophalen. Dat klinkt natuurlijk al heel dubieus.

Waarom wordt het pakket niet simpelweg naar jouw huisadres verstuurd? En waarom verloopt de bestelling via een bestelformulier en niet gewoon een webshop?

Conclusie

Als je op zoek bent naar een testosteronbooster om jouw seksuele of fysieke prestaties een boost te geven dan raden wij af om voor Testo Ultra te kiezen.

Het supplement bevat ingrediënten die niet vaak worden aangewend voor het boosten van het testosteronniveau; andere testosteronboosters hebben gepastere ingrediënten om het testosteronniveau te doen stijgen.

Bovendien is de manier waarop Testo Ultra kan worden besteld en geleverd erg dubieus. Dit doet de toegankelijkheid en betrouwbaarheid van het supplement niet veel goeds.

Dit, in combinatie met het beperkte aantal betrouwbare reviews van klanten, doet ons vertrouwen in het product geen goed.

Kies liever voor een betrouwbaarder alternatief om jouw testosteronniveau te helpen.

Wil je gebruik maken van testosteron pillen om je testosteron te verhogen? Vermijd dan Testo Ultra en kies voor een beter alternatief.

Bekijk hier de Top 5 beste testosteron pillen die echt werken >>

2 Reacties

  1. They take my money 2.12.05 and send me the ronge medicine 💊 l try to call or email them very very bad 👎 😅 which means you guys are not entirely stilling from the people all l want is to send me my money back l don't need your medicine no more with always layers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling