Werkt SanaJoint Echt? Ervaringen 2024

Laatst bijgewerkt: 
januari 1, 2024
13 Reacties
Door 
Jasmijn Dijkstra
 - Voedingsdeskundige

Door ouderdom, overgewicht, ziekte of leefstijl kunnen gewrichten in het lichaam flink stroef worden en voor pijnklachten en ongemak zorgen. Veel mensen kampen met deze klachten en zijn op zoek naar een oplossing om de pijn te verminderen en de mobiliteit te vergroten.

Eén van deze aangeboden oplossingen is SanaJoint. Als je de beloften van de producent mag geloven is het een waar wondermiddel voor gewrichtsklachten.

Het zou pijn en zwellingen verlichten en de mobiliteit aanzienlijk verbeteren. En dat allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten.

In hoeverre kan SanaJoint deze hooggespannen verwachtingen nakomen?

Over SanaJoint

SanaJoint is een 100% natuurlijk supplement dat pijnklachten van gewrichten reduceert, stijfheid vermindert en de mobiliteit verbetert. Door de unieke werking van de ingrediënten zouden de effecten niet alleen op de korte termijn merkbaar zijn, maar ook langdurig doorwerken.

Om de mobiliteit te verbeteren en de klachten te reduceren is er een bepaalde aanlooptijd nodig. De eerste dagen en weken van gebruik zou het middel vooral invloed hebben op het aantal vrije radicalen in het lichaam. Deze zorgen namelijk voor de schade in het lichaam. Daarna worden de gewrichten soepeler en sterker gemaakt en wordt de pijn gereduceerd. De unieke ingrediënten in het middel zouden bovendien bijdragen aan het herstel van kraakbeen.

Eén verpakking van SanaJoint bevat 30 capsules. Het advies voor een optimale werking van het supplement is 2 capsules per dag. Deze neem je in met een glas water. Voor optimaal effect gebruik je SanaJoint gedurende meerdere maanden.

Het bedrijf achter SanaJoint

SanaJoint is een product van SanalysLab. Dit is een bedrijf dat diverse gezondheidsproducten produceert naar voorbeeld van de holistische benadering van gezondheid van Dr. Rosmy Barrios. Andere producten van SanalysLab zijn SanaSlaap, SanaDigest en SanaLiver.

SanalysLab is gevestigd in Lyon in Frankrijk en is voornamelijk bekend door de marketing rondom SanaDigest.

Je bent waarschijnlijk SanaJoint tegengekomen door een advertentie van SanalysLab op MSN of andere "betrouwbare" sites.

Advertentie SanaJoint op MSN

Hoe betrouwbaar is SanaJoint?

Het eerste dat opvalt bij research naar SanaJoint is het gebrek aan informatie over dit middel. Er zijn maar weinig artikelen geschreven over SanaJoint en de website waar het product wordt verkocht is nauwelijks vindbaar.

Over SanalysLab is echter genoeg geschreven en gezegd, zelfs door ons in het verleden. En daar is weinig positief aan. SanaJoint is namelijk, net als de andere producten van SanalysLab, ontwikkeld aan de hand van de holistische visie van Dr. Rosmy Barrios. Deze Colombiaanse arts wordt beschreven als het hoofd van de regenerative aesthetics and anti-aging afdeling van de IM kliniek in Servië. Je zou verwachten dat iemand met zo’n carrière beter bekend is en goed vindbaar zou zijn online. De informatie die te vinden is over haar doet echter erg dubieus aan. Ze wordt voornamelijk in verband gebracht met de IM kliniek en dubieuze supplementen.

Dr. Rosmy Barrios

De website van SanalysLab, waar SanaJoint wordt verkocht, doet ook weinig betrouwbaar aan. Het is duidelijk dat de hele website een directe vertaling is, waarschijnlijk uit het Frans, omdat de zinsopbouw en de bewoordingen her en der flink rammelen. Bovendien zijn er geen complete vestigingsgegevens te vinden op de website.

Mochten de onbetrouwbaar ogende website en de ongrijpbare Dr. Romy Barrios nog niet genoeg zijn om de legitimiteit van dit bedrijf in twijfel te trekken, dan is de manier waarop ze hun producten promoten dat wel. Advertenties voor SanaJoint verschijnen steevast op dubieuze websites, in twijfelachtige filmpjes en op onbetrouwbare blogs.

Misleidende video SanaJoint

De ingrediëntenlijst

Nu zijn we natuurlijk heel benieuwd welke ingrediënten in SanaJoint verantwoordelijk zijn voor de vermindering in pijnklachten, de toename in mobiliteit en de reductie in zwellingen van de gewrichten. Het valt direct op dat de ingrediëntenlijst erg kort is, SanaJoint bevat namelijk slechts 6 actieve ingrediënten.

Eierschaal membraan

Eierschaal membraan is misschien een minder bekend ingrediënt, maar het wint aan populariteit bij de behandeling van gewrichtsklachten. Het ingrediënt wordt gewonnen uit reguliere eierschalen.

Calcium

Calcium, specifieker gezegd calciumcarbonaat, is een mineraal dat ontzettend belangrijk is voor onze algehele gezondheid. Het draagt bij aan sterke botten en tanden en een goede werking van spieren en zenuwen.

Frankincence extract

Frankincence extract, ook wel bekend als wierook extract of olibanum extract, is een olie gewonnen uit hars van de Boswellia boom. Dit extract biedt uitkomst bij spanning, stress, somberheid, prikkelbaarheid en rusteloosheid.

Kurkuma extract

Kurkuma wordt al eeuwenlang gebruikt in diverse traditionele geneeswijzen om diverse aandoeningen te behandelen. Het werkt ontstekingsremmend en verlicht gewrichtspijn.

Gember extract

Gember wordt, net als kurkuma, al heel lang gebruikt voor de behandeling van diverse fysieke aandoeningen. Het stimuleert de spijsvertering en ondersteunt het immuunsysteem. Bovendien heeft het een positieve werking op spieren en gewrichten.

Zwarte peper extract

Zwarte peper extract versterkt de opname van kurkuma in het lichaam, maar heeft ook op opzichzelfstaand diverse gezondheidsvoordelen. Zo werkt zwarte peper ontstekingsremmend en zit het boordevol anti-oxidanten.

De veiligheid van SanaJoint

SanaJoint is een 100% natuurlijk voedingssupplement. Dit betekent dat alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Veel mensen interpreteren dit als zijnde 100% veilig. Dat is echter niet helemaal het geval. Ook natuurlijk ingrediënten kunnen niet zo goed zijn voor de gezondheid, helemaal in verkeerde doseringen.

De ingrediënten van SanaJoint zijn gelukkig stuk voor stuk veilig in gebruik. Ze zijn bevorderlijk voor de gezondheid en er is geen risico op overdosering als je de juiste aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aanhoudt.

Wel is enige voorzichtigheid geboden met kurkuma extract. Kurkuma kan, vooral in hogere doseringen, een risico vormen voor mensen die zwanger zijn of last hebben van hun gal. Bovendien kan kurkuma de werking van medicijnen, specifiek antikankermedicijnen, verminderen.

Werkt het echt?

SanaJoint bevat opvallend weinig werkzame ingrediënten, maar gelukkig gaat het niet altijd om kwantiteit, maar ook kwaliteit. Hoe goed werken deze ingrediënten en is deze werking ook bewezen?

Van kurkuma extract, gember extract en zwarte peper extract is al lange tijd bekend dat het een gunstige invloed heeft op de gezondheid.

Het is effectief gebleken bij ontstekingen en wordt zelfs toegepast voor pijnvermindering bij reuma en andere gewrichtsaandoeningen.

Ook van Frankincence extract is uit onderzoek gebleken dat het een positief effect heeft op de klachten bij gewrichtsproblemen.

SanaJoint bevat weinig actieve ingrediënten. Er zijn betere en goedkopere supplementen te koop tegen gewrichtsklachten.

Bekijk hier de Top 5 Beste Middelen tegen Artrose van dit moment >>

Wat zijn de ervaringen met SanaJoint?

Omdat SanaJoint erg slecht vindbaar is online en er maar weinig artikelen over zijn geschreven, is het moeilijk om objectieve reviews van klanten te vinden. Op de website van SanalysLab is iedereen vanzelfsprekend vol lof over deze producten, maar erg betrouwbaar zijn deze reviews niet. Wel regent het bij reviewwebsites klachten over SanalysLab. Het bedrijf zou slecht bereikbaar zijn en hun 90 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie niet naleven.

Kosten van SanaJoint

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van de supplementen van SanaJoint kun je verwachten je portemonnee flink te legen.

Kosten SanaJoint

Eén verpakking van SanaJoint kost € 69,95 en bevat slechts 30 capsules. Met een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 2 capsules per dag kun je slechts een halve maand vooruit met één pot. Omdat je SanaJoint echt langere tijd zult moeten gebruiken voor een positief effect, ben je nog veel meer geld kwijt.

Via de website kun je profiteren van voordeel wanneer je meer dan één pot per keer aanschaft. Bij de aanschaf van 3 potten SanaJoint betaal je € 188,85 en bij de aanschaf van 6 potten in één keer betaal je € 353,70.

Waar te koop: bij de Kruidvat?

Een ander groot nadeel van SanaJoint is de verkrijgbaarheid. Tot dusver is SanaJoint alleen te bestellen via de officiële website van SanalysLab. Je kunt dit supplement dus niet in andere webshops bestellen en het is ook niet te koop bij de lokale Etos of Kruidvat.

Conclusie: Oplichting?

Als je kampt met gewrichtsklachten en je wilt hier graag iets aan doen, dan zijn er tal van supplementen waar je uit kunt kiezen. Deze producten beloven je allemaal om pijnklachten te verminderen en mobiliteit te vergroten. Van al deze middelen is SanaJoint zonder twijfel één van de duurste en mindere effectieve opties.

Verder is het bedrijf achter SanaJoint in mijn ogen niet betrouwbaar genoeg. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van misleidende marketing tactieken en negeren de klanten die graag een bestelling retour willen sturen.

Wil je een graag supplement gebruiken voor jouw gewrichtsproblemen? Kies dan liever voor een alternatief dat beter betaalbaar is, beter verkrijgbaar is, effectiever is en bovendien van een betrouwbare producent is. Zo weet je zeker dat het supplement doet wat het belooft.

Er zijn betere en goedkopere supplementen dan SanaJoint te koop. ProFlexen is hier eentje van.

Bekijk de tijdelijke kortingspagina van ProFlexen hier >>

NaamIngrediëntenPrijsBetrouwbaar
SanaJoint6v.a. € 58,-Nee
ProFlexen12v.a. € 22,-Ja

Eén goed alternatief voor SanaJoint is ProFlexen. Dit supplement is ook 100% natuurlijk, bevat maar liefst 12 werkzame ingrediënten en is te koop vanaf € 22,-.

13 Reacties

 1. Ik heb 3 potten betaald besteld en 1 gekregen.
  Geen mededeling erbij dat de 2 nog komen.

  Ik ben erg teleurgesteld jammer.

  Twee maal gebeld en ingesproken want de persoon die ik hebben moet is niet bereikbaar. Geen reactie
  Joke Tingen.

  1. Ik heb nog steeds geen reactie en ook al 3 keer gebeld en ingesproken
   Treurig hoe jullie met mensen omgaan!!
   Als het geld maar binnen is dan hoort de klant niets meer.
   Mooie praatjes.
   Dit is een slechte reclame.

 2. Op 3 December 2022 bestelde ik 4 potten Sanajoint voor 145,85 Euro.Na bijna 1 maand wachten, ontving ik eindelijk het product. 4 potten tegen tegen een zg,gereduceerde goedkope prijs 145,85. Na ruim 1 maand elke dag twee capsules ingenomen te hebben. GEEN ENKEL RESULTAAT! Volkomen waardeloos product! Na email met Sanalyslab mocht ik de potten terug sturen tegen volledige terugbetaling van het door mij betaalde bedrag van 145,85 Euro volgens hun 90 dagen (gegarandeerde ? 90 dagen retour garantie). Niets is minder waar! Na 1 week kreeg ik 36,23 Euro terug gestort op mijnrekening.
  in plaats van het door mij betaalde bedrag. 109,62 Euro te weinig dus !
  Op nieuw contact gezocht te hebben met Sanalyslab om volledige terug betaling geen enkele reactie van hun kant ook telefonisch zijn ze niet te bereiken. Conclusie PURE OPLICHTING en Zeer ONBESCHOFT. NIET IN ZEE GHAAN MET DFEZE MALAFIDE FIRMA !!!! De volle terug gestuurde potten worden door hen gewoon weer doorverkocht aan anderen. Ja,zo kan je ook rijk worden .
  DIT IS PURE OPLICHTING TRAP ER NIET IN HET IS EEN WAARDELOOS PRODUCT !!!

 3. Op 10 januari ,na het zien van hun filmpje door dokter Rosmy , heb ik 3 potten besteld. Ik heb toen de korting van 15% die ze aanbieden aanvaard.
  Op 14 januari de 3 potten ontvangen. Heb deze 1 maand 2 per dag ingenomen maar niets van gemerkt behalve maagpijn.
  Op 14 februari kreeg ik mail dat ik bedankt was voor een volgende bestelling.
  Ik dacht dat dit een grap was maar neen , geld ging dezelfde dag al van de rekening. Nadat ik belde naar de bank ,konden deze hier niets aan doen, met de korting te aanvaarden had ik een maandelijks abonnement toegestaan en daar kon de bank niets aan doen. Ik moest mijn kaart blokkeren via card stop.
  Met alle gevolgen vandien dat ik nieuwe rekening moest openen en al wat daar komt bij kijken.
  Heb nu al 4 mails gestuurd naar de firma maar geen antwoord, telefonisch niet bereikbaar.
  Zuiver bedrog

 4. Goedenavond, ik heb vanaf 19 nov.2022 begonnen met 2xkeer daags sanejoint bedrag van 134,85 te slikken.
  Helemaal niets geholpen.
  Dus vraag netjes mijn geld terug.

 5. Heb Sanajoint ontvangen maar het werkte averechts bij mij.Mijn arts adviseerde me onmiddelijk te stoppen, 2 weken gebruikt. Gevraagd voor hun aangeboden 30 dagen geld terug nu al 2 weken geleden maar niets gehoord. gebruik nu ook ander middel en dat werkt wel goed. Navraag via internet geeft een warrige toestand van Portugal, naar Servië en nu vanuit Bulgarije en Frankrijk? Ben benieuwd of men zich nog meldt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling