Als eerste ga je de oven voorverwarmen op 200 graden. Begin dan met de vis in stukjes te snijden. De groenten moeten ook gesneden worden. De voorgekookte aardappels worden in schijfjes gesneden. De wortel en prei moeten heel fijn gesneden worden.
Fruit in een braadpan de gesnipperde ui en knoflook. Zorg dat de olie goed heet is. Voeg na een paar minuten de prei en wortel toe. Laat dit 15 minuten lichtjes bakken op zacht vuur. Roer er af en toe wel door heen. Zet nu de pan op een andere pit die uit is. Leg boven op de prei en wortelen de vis. Meng de room met de witte wijn. Schenk deze over de vis heen en kruid het af met peper en zout. De schijfjes aardappel mogen ook over de pan verdeeld worden. Strooi de kaas en paneermeel ook over de pan heen. Giet hier boven op nog een beetje olijfolie en je vis pannetje is klaar! Natuurlijk moet het nu nog in de oven. Het moet ongeveer 20 minuten in de oven staan totdat het gaar is.
Tip: Serveer met een frisse salade of stokbrood.
0 Reacties