Het bereiden van de gevulde bladerdeegrolletjes met chocolade is zo eenvoudig dat je in minder dan 10 minuten klaar bent met de voorbereiding. De hapjes moeten nog wel afgebakken worden, wat nog eens 20 minuten duurt. Uiteindelijk heb je 12 ‘porties’ klaargemaakt.
Begin met de voorbereiding en verwarm de oven voor op 180 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien en rol daarna met een deegroller om de plakjes dunner te maken. Snijd dan elk plakje in vier stroken en verspreid 1 ½ theelepel Nutella op elke strook. Je kunt ervoor kiezen om het gelijkmatig om de chocoladepasta op één plek te smeren of het gelijkmatig te bestrijken.
Rol het bladerdeeg op en bedek een bakplaat met bakpapier. Plaats hier de gevulde bladerdeegrolletjes met chocolade op en bak het in ongeveer 20 minuten goudbruin. Vervolgens even laten afkoelen en eventueel bestrooien met poedersuiker.
Bron: Giverecipe.com
0 Reacties