Pro B Fresh: Ervaringen en Waar te koop?

Laatst bijgewerkt: 
november 11, 2022
1 Reacties
Door 
Jasmijn Dijkstra
 - Voedingsdeskundige

Heb jij ook wel eens last van een slechte adem? Dan ben je niet alleen. Ruim 15 procent van de mensen heeft last van halitose, oftewel een slechte adem. En dit belemmert ze enorm in het dagelijks leven.

Er is veel schaamte rondom een slechte adem en het kan sociaal contact erg bemoeilijken. Er zijn allerlei redenen voor een slechte adem.

Meestal is een slechte adem het gevolg van problemen aan de tanden of het tandvlees. Bacteriën in de mond, door gaatjes of ontstekingen, produceren namelijk gassen die verantwoordelijk zijn voor deze mondgeur. Maar ook op de tong kunnen bacteriën zich verzamelen.

Gelukkig is een slechte adem in veel gevallen goed op te lossen, bijvoorbeeld met behulp van Pro B Fresh.

Over Pro B Fresh

Pro B Fresh is een middel dat slechte adem tegengaat en de mondgezondheid verbetert door middel van probiotica. Pro B Fresh bestaat uit kauwbare tabletten die een- of tweemaal daags ingenomen kunnen worden.

De tabletten pakken gericht de tanden, het tandvlees en de tong aan: de voornaamste bronnen van bacteriën die een slechte adem veroorzaken.

Er wordt een laagje over de tanden, de tong en het tandvlees gelegd waardoor de werkzame ingrediënten in de tabletten de bacteriën kunnen aanpakken.

De ingrediëntenlijst

Pro B Fresh bevat diverse ingrediënten die zorgen voor de verbetering van de mondgezondheid en het tegengaan van de slechte adem. Het zijn voornamelijk de probiotica die de gunstige werking hebben.  We nemen deze ingrediënten onder de loep.

L. paracasei

Lactobacillus paracasei is een probioticum dat een gunstig effect heeft op infecties met de Helicobater pylori bacterie. Deze bacterie is vooral bekend als de veroorzaker van maagproblemen en zelfs een maagzweer. L. paracasei is ook effectief tegen diverse bacteriën die zorgen voor tandvleesontstekingen.

L. reuteri

Lactobacillus reuteri is een probioticum dat uitkomst biedt bij het voorkomen van gaatjes en tandvleesontstekingen. Het kan zelfs uitkomst bieden bij ernstige gingivitis.

L. acidophilus

Lactobacillus acidophilus is een probioticum dat schadelijke bacteriën die tandbederf veroorzaken tegengaat. Bovendien draagt hij bij aan een goede algemene mondgezondheid en helpt het tegen tandaanslag en tandvleesproblemen.

L. salivarius

Lactobacillus salivarius is een probioticum dat ook bijdraagt aan het tegengaan van tandbederf door bacteriën. Vooral de conditie van het tandvlees wordt verbeterd, maar ook tandbederf wordt actief tegengegaan.

Naast diverse probiotica bevat Pro B Fresh ook nog pepermunt en groene munt als smaakstoffen, isomalt, inuline en stearinezuur. Deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de smaak en de consistentie van de tabletten.

De veiligheid van Pro B Fresh

Natuurlijk wil je weten hoe veilig een middel is voor je deze onderdeel maakt van jouw dagelijkse routine. Is Pro B Fresh veilig voor de gezondheid, ook bij langdurig gebruik?

De probiotica in Pro B Fresh zijn helemaal veilig in de doseringen die in de tabletten zijn opgenomen.

Diverse supplementen en gezondheidsproducten maken gebruik van deze probiotica zonder risico’s. De ingrediënten zijn veilig voor het gebit en voor de algehele gezondheid.

Het is wel raadzaam om op te passen met de dosering of de combinatie van deze probiotica in combinatie met andere probioticaproducten.

Een teveel aan probiotica kan namelijk leiden tot bijwerkingen. Klachten als maagproblemen, darmkrampen, diarree, winderigheid en misselijkheid zijn mogelijke gevolgen van een te hoge dosering probiotica.

Hoe betrouwbaar is Pro B Fresh?

Pro B Fresh is een product van Medix. Dit bedrijf is de producent van vele beauty- en gezondheidsproducten, waaronder Vision Alive Max, Medix Collagen Cream, Medix Vitamin C Cream en Medix Retinol Cream.

Alhoewel lang niet alle producten van Medix goed beoordeeld worden, is Pro B Fresh wel positief beoordeeld en lijken de ingrediënten in orde te zijn.

Echter is de marketingtactiek die Pro B Fresh gebruikt best misleidend. De foto van Sarah Bridgewood, de persoon die de blog heeft geschreven over haar ervaring met Pro B Fresh, is een willekeurige stock-foto van het internet. Verder zijn de Facebook "commentaren" onder de blog nep.

Wil je wel een product aanschaffen bij een bedrijf die zulke marketingtactieken gebruikt? Deze afweging moet je zelf maken. Doe altijd je eigen research.

Waar te koop?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Pro B Fresh en wil je het product graag zelf uitproberen? Dan kun je de tabletten op diverse plekken kopen.

Uiteraard is Pro B Fresh via de gelijknamige website te koop, maar ook op Amazon, Ubuy, Nine Life en andere online platformen is het product te koop.

Eén verpakking bevat 30 tabletten die zowel gekauwd als opgelost in water kunnen worden. Met een dagelijkse inname van één tablet kun je dus één maand met een verpakking doen. Kies je ervoor om twee tabletten per dag te nemen, dan kun je een halve maand vooruit met één verpakking.

Koop Pro B Fresh niet via de officiële website, er zijn veel klachten dat er na lange tijd niet wordt geleverd.

Werkt het echt?

De gunstige werking van probiotica op de mondgezondheid is meerdere malen bewezen. Probiotica wordt al lange tijd gebruikt om de maag- en darmgezondheid te bevorderen, maar er is steeds meer aandacht voor de gunstige werking op de mondgezondheid.

Helaas is hier bij veel tandartsen en mondhygiënisten nog niet heel veel kennis over.

Eigenlijk is het logisch dat probiotica ook actief werken voor een goede gezondheid van de mond. Het heeft een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel en dit proces begint al in de mond.

Uit diverse recente onderzoeken is dan ook gebleken dat probiotica met lactobacillen effectief zijn bij het verbeteren van de mondgezondheid.

Het kan helpen bij het tegengaan van parodontale bacteriën en uitkomst bieden bij cariës, parodontitis en gingivitis. Omdat de bacteriën die bijdragen aan deze aandoeningen ook de voornaamste oorzaak zijn van een slechte adem, werken de probiotica ook tegen een slechte adem.

Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor je slechte adem? Dan is Dentolan het product voor jou.

Bekijk de tijdelijke kortingspagina van Dentolan hier >>

Wat zijn de ervaringen?

Voor je een product zelf probeert, wil je uiteraard weten of klanten er tevreden over zijn. Gelukkig zijn er online tal van reviews te vinden van Pro B Fresh, zowel op online webshops als op gezondheidsplatformen.

De meningen over de werkzaamheid van de tabletten lopen enorm uiteen. Sommige gebruikers zijn er enorm enthousiast over en loven de werking van de tabletten. Ze merken op dat hun adem daadwerkelijk beter ruikt en dat het anderen ook opvalt.

Bovendien werken de tabletten ook om amandelstenen achterin de keel tegen te gaan. Dit is een hardnekkig en vervelend probleem waar veel mensen mee kampen.

Enkele mensen merken op dat ze het gebruik van zoetstoffen isomalt en inuline dubieus vinden. Suiker wordt namelijk in de mond namelijk omgezet in zuur dat de tanden aantast. De bacteriën in de mond zijn bovendien gek op deze suikers.

Zoetstoffen worden echter anders verwerkt en hebben dit negatieve effect op de mondgezondheid niet. De toevoeging van isomalt en inuline is dus niet schadelijk voor de mondgezondheid.

De negatieve reacties van gebruikers zijn voornamelijk afkomstig van mensen die geen positieve verbetering van de tabletten hebben opgemerkt. Bovendien merkten veel klanten op dat de tabletten niet aangenaam smaken.

Maar de meest opvallende klacht online is over de service en de levering van het product. Mensen die het product direct bij de producent hebben besteld geven vaak aan het product niet te hebben ontvangen, lang op het product te hebben gewacht of niet in contact te kunnen komen met het bedrijf. De klantenservice laat ernstig te wensen over en het bedrijf lijkt niet erg betrouwbaar te zijn.

Conclusie

Een product als Pro B Fresh, met diverse probiotica, kan zeker helpen bij het tegengaan van problemen in de mond en slechte adem. De mondgezondheid wordt er aanzienlijk door verbetert en de adem ruikt frisser dan anders. Bovendien is het product helemaal veilig in gebruik.

Uiteraard is het belangrijk om de mond gezond te houden door middel van regelmatig poetsen, goed flossen en het gebruik van mondwater.

Mocht je de mondgezondheid nog verder willen helpen en nare geurtjes willen voorkomen, dan is het reinigen van de tong ook zeker een aanrader.

De tabletten van Pro B Fresh zijn een aanvulling op een goede mondverzorging en geen vervanging.

Mocht je Pro B Fresh willen proberen, dan raden wij wel aan om dit te bestellen bij een betrouwbare webshop.

Er zijn te veel klachten over producten die niet worden geleverd en slechte klantenservice om direct zaken te willen doen met Pro B Fresh of Medix.

Mocht je dit een dealbreaker vinden, dan zijn er ook andere producten op de markt die op basis van probiotica de mondgezondheid een handje helpen.

Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor je slechte adem? Dan is Dentolan het product voor jou.

Bekijk de tijdelijke kortingspagina van Dentolan hier >>

1 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling