NuviaLab Immune Review & Ervaringen: Werkt het echt?

Laatst bijgewerkt: 
mei 15, 2022
NuviaLab Immune
Door 
Sophie van Lent
 - Gezondheidsadviseur

De meeste mensen weten wel dat je met goede voeding, voldoende beweging en genoeg uren slaap op een nacht effectief werkt aan de weerstand.

Met een goede conditie en volop noodzakelijke vitamines en mineralen in het lichaam ben je nu eenmaal beter bestand tegen griepjes, verkoudheden en andere zaken die een aanslag plegen op het immuunsysteem.

Maar er is meer dat je kunt doen om het immuunsysteem een handje te helpen. Zo zijn er tal van supplementen op de markt die op een natuurlijke manier de weerstand boosten.

Eén van deze supplementen is NuviaLab Immune. Maar hoe effectief en betrouwbaar is NuviaLab Immune?

Over NuviaLab Immune

NuviaLab Immune is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediënten dat het afweersysteem ondersteunt en versterkt. De supplementen bevatten ingrediënten die de werking van het immuunsysteem ondersteunen en cellen beschermen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.

NuviaLab Immune

Bekijk prijs op:

NuviaLab Immune is een product van NuviaLab: een bedrijf dat hoogwaardige en 100% natuurlijke voedingssupplementen en cosmetica produceert. Andere producten van NuviaLab zijn onder andere NuviaLab Vitality, ProFlexen, Folisin en Fat Burn Active.

Een verpakking NuviaLab Immune bevat 60 capsules. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 2 capsules met een flink glas water, bij voorkeur ingenomen bij de maaltijd. Je kunt dus een maand vooruit met één verpakking.

Ingrediëntenlijst

De beloften voor het immuunsysteem zijn veelbelovend, maar welke bestanddelen van NuviaLab Immune zijn verantwoordelijk voor deze ondersteunende en versterkende werking. We nemen een kijkje op de ingrediëntenlijst.

Immunell

Het eerste ingrediënt in NuviaLab Immune is Immunell. Immunell is een product dat afkomstig is van Nexira. Het is een ingrediënt dat afkomstig is van gistextract en dat tot wel 60% nucleotiden bevat. Deze bestanddelen helpen bij de opbouw van nucleïnezuren, zoals RNA en DNA, en dragen zo bij aan celregeneratie en bescherming.

Vlierbessenextract

Bessen zijn enorm goed voor onze gezondheid en zijn een bron van vitamines. Zo ook vlierbessen. Het extract van vlierbessen is rijk aan antioxidanten en ondersteunt ons lichaam bij de natuurlijke afweer. Ook biedt vlierbessenextract verlichting bij luchtwegirritaties.

Rozenbottelfruit extract

Rozenbottels worden al lang gebruikt vanwege de rijkdom aan vitamine C. Het extract van rozenbottels is daarom toegevoegd aan NuviaLab Immune als bron van vitamine C. Maar dit extract heeft meer positieve eigenschappen. Zo ondersteunt het ons immuunsysteem en beschermt het tegen vrije radicalen.

Japanse pagodeboom extract

De bloesem van de Sophora japonica, oftewel de Japanse pagodeboom, wordt veel gebruikt in de traditionele geneeskunde van Oosterse landen vanwege de vele gunstige werkingen. Het extract van deze bloesem bevat veel quercetine: dit is een ingrediënt dat antiviraal en ontstekingsremmend werkt.

Vita-algae D

Er wordt steeds meer bekend over de gunstige effecten van zeewier op onze gezondheid. Vita-algae D in NuviaLab Immune is gemaakt van zeewier en is een natuurlijke en veganistische  bron van vitamine D. Vitamine D is ontzettend belangrijk voor onze gezondheid en wordt doorgaans alleen aangemaakt onder invloed van zonlicht. Het helpt ons immuunsysteem en onze spieren en het zorgt voor een goede opname van calcium.

Rutine

Als je nog nooit van rutine hebt gehoord is dat heel begrijpelijk. Deze flavonoïde komt normaliter voor in fruit en groente als kleurstof. Zo zijn vlierbes, eucalyptus en citrusvruchten stuk voor stuk natuurlijke bronnen van rutine. De stof werkt antioxiderend en is daarom een verrijking van dit supplement.

Zink

Het supplement bevat ook zink. Zink is een belangrijk mineraal voor ons lichaam dat een grote rol speelt bij allerlei belangrijke processen. Het draagt bij aan een goed immuunsysteem en beschermt het lichaam tegen oxidatieve stress.

Werkt het echt?

Natuurlijk wil je vooral weten of het supplement goed zijn werk doet. Dat is tenslotte waarom je geïnteresseerd bent in NuviaLab Immune. Om de effectiviteit van het supplement te kunnen beoordelen, zullen we de individuele ingrediënten van NuviaLab Immune moeten onderzoeken. We nemen enkele belangrijke ingrediënten onder de loep en onderzoeken of de werking voor het immuunsysteem kan worden aangetoond.

We beginnen bij Immunell. Dit ingrediënt is in Frankrijk ontwikkeld als een unieke bron van semi-essentiële nucleotiden. De prebiotica en de nucleotiden in Immunell ondersteunen het immuunsysteem, stimuleren de regeneratie van cellen, versterken de darmwand en leveren goede bacteriën. De werking van dit ingrediënt is bewezen in een laboratorium en Immunell wordt door verschillende bedrijven gebruikt.

Van vlierbessen en rozenbottels is al lange tijd bekend dat ze het immuunsysteem ondersteunen. Het vlierbessenextract en extract van rozenbottels in NuviaLab Immune zijn waardevolle toevoegingen aan het product omdat het boordevol goede vitamines en mineralen zit en zo van binnenuit het immuunsysteem versterkt. En zink is een belangrijk mineraal dat bewezen effectief is voor het immuunsysteem en helpt bij het bestrijden van ziekten en infecties.

Vitamine D is een vitamine die al heel veel is onderzocht. Deze vitamine maakt ons lichaam zelf aan onder invloed van zonlicht. Het is essentieel voor gezonde botten, tanden, spieren én onze afweer. Omdat veel mensen kampen met een tekort aan vitamine D in ons land, vooral mensen met een donkere huid en mensen die niet veel buiten komen, is suppletie van vitamine D altijd een goed idee. In dit supplement is vitamine D van plantaardige bron, namelijk van algen, toegevoegd.

Bezoek hier de kortingspagina van NuviaLab Immune >>

De veiligheid van NuviaLab Immune

De ingrediënten in NuviaLab Immune zijn stuk voor stuk van natuurlijke oorsprong. Dat betekent natuurlijk niet dat er geen ongewenste effecten kunnen optreden, maar het betekent wel dat het product voor de meeste mensen veilig is in gebruik.

Zowel mannen als vrouwen kunnen het supplement gebruiken, maar het gebruik ervan wordt wel afgeraden voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Het kan uiteraard ook voorkomen dat er een overgevoeligheidsreactie optreedt voor één van de ingrediënten.

Klachten als hoofdpijn, misselijkheid, maagpijn, braken en diarree zijn dan mogelijke reacties op het middel. Het advies is dan om te stoppen met het supplement.

Hoe betrouwbaar is NuviaLab?

NuviaLab is een grote speler op de markt van voedingssupplementen. Diverse succesvolle producten zijn van deze producent en de website oogt professioneel en betrouwbaar. Van veel voedingssupplementen is de website erg ontoegankelijk en zijn de reviews, foto’s en de onderzoeksresultaten op z’n minst dubieus te noemen.

NuviaLab ziet er betrouwbaar uit. Het is wel opvallend dat NuviaLab alleen bereikbaar is via het contactformulier op de website. Er zijn wel contactgegevens te vinden, maar deze zijn alleen van het vestigingsadres in Hongkong.

Waar te koop: de Kruidvat?

NuviaLab Immune is helaas niet verkrijgbaar bij de lokale drogisterij als de Kruidvat of de Etos. Je kunt het product wel eenvoudig online bestellen via de website van NuviaLab. Hier kun je uit diverse pakketten kiezen.

Bezoek hier de officiële website >>

Voor één verpakking betaal je € 44,-. Kies je er echter voor om meerdere verpakkingen tegelijk aan te schaffen, dan betaal je € 88,- voor 2 verpakkingen waarbij je er nog één gratis bij krijgt. Of kies voor een voorraad van 6 maanden en betaal € 132,- voor 3 verpakkingen waarbij je er nog eens drie gratis krijgt.

Wat zijn de ervaringen?

Omdat NuviaLab Immune alleen verkrijgbaar is via de website van NuviaLab is het moeilijk om objectieve ervaringen en reviews te vinden van het product. Er zijn diverse blogs gewijd aan het product, maar deze lijken erg subjectief, en misschien zelfs gesponsord te zijn.

Ook op reviewsites zijn de meningen over NuviaLab wisselend. Sommige mensen zijn erg te spreken over de levering van het product en de werking, terwijl andere mensen aangeven dat ze het product nooit hebben ontvangen. Er zijn echter geen negatieve beoordelingen over NuviaLab Immune op deze websites te vinden.

Conclusie

Als je jouw immuunsysteem een handje wilt helpen dan kunnen de supplementen van NuviaLab Immune zeker bijdragen aan de weerstand. De natuurlijke ingrediënten in het supplement dragen stuk voor stuk bij aan een gezonde werking van het immuunsysteem en een betere gezondheid.

De capsules zijn echter geen vervanging van een gezonde lifestyle. Zorg dus voor voldoende beweging, een gezond eetpatroon en voldoende nachtrust om in goede conditie te blijven. Dan kunnen de supplementen zeker een waardevolle bijdrage leveren aan jouw gezondheid.

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling