Mijn Eerlijke Nutrigo Lab Strength Review

Laatst bijgewerkt: 
februari 24, 2023
Nutrigo Lab Strength Pre Workout
Door 
Virgil Rinner
 - Personal Trainer

Als je wilt werken aan een fit en gespierd lichaam kun je soms wel een steuntje in de rug gebruiken.

Natuurlijk is het belangrijk om gebalanceerd te eten, de juiste work-outs te doen en de spieropbouw te ondersteunen met proteïnen, maar met de juiste supplementen kun je jouw kracht- en spieropbouw zeker een handje helpen.

Eén van deze supplementen is Nutrigo Lab Strength. In dit artikel vertellen we alles over deze pre-workout.

Over Nutrigo Lab Strength

Nutrigo Lab Strength is een pre-workout supplement dat de kracht en het uithoudingsvermogen tijdens de work-out vergroot. Met behulp van Nutrigo Lab Strength kun je meer kracht opbouwen en meer vet verbanden, de work-out langer volhouden en ervaar je meer focus en minder vermoeidheid.

Nutrigo Lab Strength

Bekijk prijs op:

De pre-workout booster Nutrigo Lab Strength is een product van Nutrigo Labs dat onder Key Player Limited valt. Dit bedrijf is een marktleider op het gebied van supplementen en is onder andere bekend van Nonacne, Nutrigo Lab Mass en Nutrigo Lab Burner.

Nutrigo Lab Strength consumeer je als een eiwitshake. Het product is in slechts één smaak verkrijgbaar: Energy Fruit. Je voegt 2 schepjes van het product in een shaker en combineert dit met 200 ml water of melk. Shake het goed door elkaar en drink dit zo’n 15 minuten voor de work-out.

Eenmaal daags een shake ondersteunt jouw work-out routine flink en biedt je alle voedingsstoffen om sterker, slanker, gespierder en fitter te worden. Eén pot van Nutrigo Lab Strength biedt voldoende voor zo’n 30 porties.

Ingrediëntenlijst

Natuurlijk willen we weten welke ingrediënten in Nutrigo Lab Strength verantwoordelijk zijn voor het verhoogde energieniveau, de verbeterde focus en de toename in uithoudingsvermogen en kracht. Onderstaande ingrediënten staan vermeld op de ingrediëntenlijst van Nutrigo Lab Strength.

Creatine

Eén van de meest belangrijke ingrediënten in veel work-out boosters is creatine. Creatine is een lichaamseigen stof die onze spieren voorziet van energie. We kunnen het echter ook aanvullen middels voeding of supplementen. Door creatine toe te voegen aan het dieet, krijg je meer energie en komt er meer kracht vrij voor intensievere work-outs. Het ondersteunt zo zowel de explosieve kracht als de maximale kracht.

RedNite

RedNite is de gepatenteerde naam voor geconcentreerd poeder van bieten. Dit bietenpoederextract wordt ook wel gezien als een wonderingrediënt dat de sportieve prestaties enorm kan boosten.

EnXtra

EnXtra is de naam voor een gepatenteerde formule voor een energieverhogend ingrediënt. EnXtra is gemaakt van Alpinia galanga, oftewel laos, en dit ingrediënt kan een enorme boost aan energie geven zonder de welbekende crash naderhand. Het kan bovendien in combinatie met cafeïne worden gebruikt om de cafeïnecrash tegen te gaan.

Citrulline-malaat

Citrulline-malaat is nog zo’n ingrediënt dat veel wordt gezien in pre-workout supplementen. Het is een aminozuurverbinding die de spiervermoeidheid op diverse fronten actief verminderd en zelfs het aerobe metabolisme stimuleert. Hierdoor kun je langer doortrainen met minder spiervermoeidheid.

L-tyrosine

L-tyrosine is een niet-essentieel aminozuur dat de alertheid aanzienlijk kan verbeteren. Het is een bouwstof van onder andere dopamine, adrenaline, noradrenaline en diverse schildklierhormonen.

Bergrooswortelextract

Bergrooswortelextract, rozewortel, rosawin, rhodiola-extract: het zijn allemaal namen voor hetzelfde ingrediënt. Dit extract wordt veelvuldig in work-out formules gebruikt om het energieniveau, de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Watervrije cafeïne

Cafeïne is een veelgebruikt product onder sporters om de alertheid te vergroten en het energieniveau te verhogen. Daarom bevatten veel pre-workout supplementen één of andere vorm van cafeïne. Watervrije cafeïne is een zeer geconcentreerde vorm van cafeïne.

Bitter sinaasappelfruitextract

Bitter sinaasappelfruitextact, ook wel bekend als citrus aurantium, is een ingrediënt dat wordt geprezen vanwege de vele gezondheidsvoordelen, maar het is ook een natuurlijke bron van synefrine. Synefrine is een pseudo-efedrine en het kan helpen bij zowel afslanken als het verbeteren van de sportprestaties.

Naast bovenstaande ingrediënten bevat Nutrigo Lab Strength ook nog cacaoboonextract, niacine, vitamine B6, pantotheenzuur, capsicaïne en piperine. 

Voor wie is Nutrigo Lab Strength geschikt?

Nutrigo Lab Strength is geschikt voor iedereen die wil werken aan meer spiermassa met meer focus en energie.

Zowel mannen als vrouwen kunnen het product gebruiken, maar het product wordt afgeraden voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Mensen met een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, glaucoom, diabetes, nierproblemen of prostaatproblemen kunnen beter ook eerst een arts raadplegen voor gebruik van Nutrigo Lab Strength vanwege de synefrine in het product, vooral in combinatie met cafeïne.

Bovendien is het belangrijk om rekening te houden met eventuele overgevoeligheidsreacties op één of meerdere van de ingrediënten.

Ervaar je misselijkheid, jeuk, hoofdpijn, darmproblemen, maagproblemen of diarree? Dan kan het raadzaam zijn om te stoppen met het product omdat je waarschijnlijk overgevoelig bent voor één of meerdere ingrediënten.

Werkt het echt?

Natuurlijk zijn de beloften van Nutrigo Lab Strength heel veelbelovend. Maar werkt het ook echt zo goed als wordt beloofd? Om dat te testen, zullen we onder andere naar de ingrediënten moeten kijken.

Eén van de belangrijkste ingrediënten in Nutrigo Lab Strength is creatine. Dit ingrediënt verhoogt zowel de explosieve kracht als de maximale kracht tijdens het trainen en draagt zo bij aan effectievere spieropbouw en inspanning.

Creatine is een erg populair ingrediënt in soortgelijke producten en de werking ervan is al veelvuldig onderzocht in wetenschappelijke onderzoeken. Daaruit blijkt dat creatine wel degelijk kan ondersteunen bij diverse atletische activiteiten. Bovendien is niet gebleken dat gebruik van creatine op de korte of langere termijn schadelijke gevolgen heeft voor de gezondheid.

Bezoek hier de kortingspagina van Nutrigo Lab Strength >>

RedNite, oftewel het bietenpoederextract, is ook veelvuldig onderzocht. Uit klinische onderzoeken is meerdere malen gebleken dat bietenpoederextract een echte vitaminebom is. Bovendien wordt bietensap al langere tijd gebruikt door sporters om de zuurstofopnamecapaciteit te vergroten. Dit effect is ook meerdere malen in onderzoeken aangetoond.

Nutrigo Lab Strength bevat ook cafeïne en EnXtra om het energieniveau te vergroten en om langer door te kunnen blijven gaan. Van zowel cafeïne als EnXtra is aangetoond dat het oppeppend werkt. Veel supplementen bevatten enkel ingrediënten die cafeïne leveren, maar in combinatie met EnXtra ga je juist de welbekende cafeïnecrash tegen.

Van L-tyrosine is al langer bekend dat het de alertheid kan vergroten. Het is een niet-essentieel aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij diverse hormonen en neurotransmitters. De stof wordt vanwege deze werking ingezet bij onder andere depressie, ADHD, cognitieve problemen en alertheidsproblemen bij slaapgebrek.

Mijn ervaringen met Nutrigo Lab Strength

Natuurlijk ben ik benieuwd naar hoe Nutrigo Lab Strength mijn persoonlijke prestaties zal verbeteren. Ik gebruik het product zoals aanbevolen: 2 schepjes in een shakebeker en mengen met water. Het is eenvoudig in gebruik en het mengt goed.

Vlak na de shake begin ik aan mijn work-out. Ik ervaar inderdaad meer kracht, concentratie en energie dan gebruikelijk en de work-out gaat fantastisch.

De pumps waren ongelofelijk, het leek wel aslof mijn bicep uit m'n shirt probeerde te springen. Ik ben er zeer over te spreken.

Wat zeggen anderen over Nutrigo Lab Strength

Nutrigo Lab Strength is een veelgebruikt supplement in de bodybuilder community. Hierdoor is het mogelijk om de ervaringen en reviews van andere gebruikers te raadplegen.

Deze ervaringen met Nutrigo Lab Strength lijken overwegend positief te zijn. Gebruikers laten weten dat ze erg te spreken zijn over de ingrediënten en de hoge doseringen in het product in vergelijking tot andere pre-workout supplementen.

Er zijn veel sporters die het product erg effectief vinden en groot fan zijn. Niet iedereen is even te spreken over de smaak, die wordt omschreven als citrusachtig, maar dat is een bekend probleem bij pre-workout supplementen.

Al met al wordt de werking van het supplement onderschreven door de gebruikers.

Waar kan je het kopen?

Nutrigo Lab Strength is alleen online verkrijgbaar via Bol.com of via de officiële website. Het supplement is helaas niet verkrijgbaar bij lokale drogisterijen als Etos en Kruidvat.

Hoeveel kost het?

Voor één pot van Nutrigo Lab Strength betaal je € 59,-. Dit is voldoende voor zo’n 30 doseringen. Wil je het product langer gebruiken? Dan kun je ook direct een voordeelpakket aanschaffen.

Een voordeelpakket Standaard bevat 2 potten Nutrigo Lab Strength én 1 pot gratis voor € 118,-. Het voordeelpakket Optimaal bevat 3 potten Nutrigo Lab Strength én 3 potten gratis zodat je voldoende hebt voor maar liefst 6 maanden. Dit pakket kost € 177,-.

Ga naar de voordeelactie van Nutrigo Lab Strength >>

Nutrigo Lab Strength vs. andere pre-workouts

Nutrigo Lab Strength onderscheid zich van andere pro-workout supplementen vanwege de hoeveelheid ingrediënten én de hoge doseringen.

Nutrigo Lab Strength bevat maar liefst 18 actieve ingrediënten in totaal en deze werkzame stoffen zijn zodanig gedoseerd dat je er maximaal profijt van hebt terwijl het toch binnen de veilige grenzen blijft. Zo wordt jouw work-out nog effectiever.

Conclusie

Als je jezelf wilt oppeppen voor een work-out en meer maximale en explosieve kracht wilt ervaren is Nutrigo Lab Strength zeker een aanrader.

Het supplement biedt maar liefst 18 actieve ingrediënten die jouw work-out ondersteunen zo bijdragen aan effectievere spieropbouw, meer focus en meer uithoudingsvermogen. Bovendien heb je met dit supplement geen last van de welbekende cafeïnecrash die je ervaart na veel andere pre-workout supplementen.

Natuurlijk is het belangrijk om bij intensief sporten goed voor jezelf te zorgen. Een effectief en realistische work-out schema, gezonde en gevarieerde voeding en voldoende eiwitten blijven onmisbaar voor succesvolle trainingen en spieropbouw. Maar als aanvulling op jouw routine kan Nutrigo Lab Strength zeker een aanwinst zijn.

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling