Member XXL: Vergroten deze pillen je penis echt?

Laatst bijgewerkt: 
februari 24, 2023
0 Reacties
Door 
Virgil Rinner
 - Personal Trainer

Wist je dat veel mannen onzeker zijn over hun penis? Ze maken zich zorgen over het uiterlijk van hun penis, maar voornamelijk over de grootte.

Maar liefst 1 op de 5 mannen geeft aan zijn penis te klein te vinden. En dat terwijl er eindeloos veel variatie is in penissen en jouw bedpartner hier waarschijnlijk geen enkel probleem mee heeft.

Maar mocht je toch iets willen doen aan het formaat van jouw penis, dan kun je gebruik maken van Member XXL. Dit product belooft namelijk een geheel natuurlijke penisvergroting!

Over Member XXL

Member XXL is een natuurlijk voedingssupplement dat de erectie kan verbeteren en de penis zou kunnen vergroten. De werking is al snel na het innemen van de eerste capsule en bouwt ook op.

Bekijk prijs op:

Zo belooft Member XXL dat je al na een maand een vergroting van maar liefst 9 cm kunt hebben. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, toch?

Eén verpakking van Member XXL bevat 60 capsules. Het aanbevolen gebruik is dagelijks 2 capsules: één capsule bij het ontbijt en één capsule bij de lunch met een glas water. Al snel merk je effect, maar dit resultaat bouwt op over tijd.

Member XXL is een product van Key Player Limited. Dit bedrijf uit de Verenigde Arabische Emiraten kennen we ook van producten als Testolan, Nutrigo Lab Strength en Nonacne.

Ingrediëntenlijst

Het klinkt natuurlijk fantastisch, een supplement dat niet alleen de erectie verbetert, maar ook echt de penis vergroot. Welke natuurlijke ingrediënten zijn verantwoordelijk voor deze werking?

Member XXL Ingrediëntenlijst
De ingrediëntenlijst van Member XXL

L-Arginine

L-Arginine is een aminozuur dat steeds meer in gezondheidssupplementen wordt gebruikt om de gezondheid te bevorderen. Het wordt ook vaak gebruikt om het libido te verhogen en de erectie te verbeteren. Het aminozuur L-Arginine in Member XXL zorgt namelijk voor een verwijding van de bloedvaten en hierdoor wordt de erectie steviger en groter. 

Fenegriek extract

Het extract van fenegriekzaden wordt in veel supplementen gebruikt om het libido te boosten en de erectie te verbeteren. Fenegriek kan het testosteronniveau verhogen en zo de erectie en het libido positief beïnvloeden. Niet slecht voor een keukenkruid!

Saw palmetto fruitextract

Saw palmetto fruitextract, oftewel het extract van de zaagpalm, is een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt voor het verbeteren van de conditie van de urinewegen en de prostaat. Het kan echter ook het testosteronniveau positief beïnvloeden. 

Tribulus Terrestris fruitextract

Het extract van de wortels en de vrucht van Tribulus terrestris staat bekend als libidoverhogend voor zowel mannen als vrouwen. Het heeft een stimulerend effect op het testosteronniveau en kan zo de erectie verbeteren en de seksdrive verhogen. Dit extract is onmisbaar in Member XXL.

Schisandra Chinensis extract

Schisandra Chinensis extract, ook wel bekend als Chinees citroenextract, is het extract van de rode bes van deze plant uit Noord-China. Het extract helpt bij vermoeidheid en de seksuele conditie. 

Panax ginseng wortelextract

Panax ginseng, oftewel ginseng, is in diverse Oosterse geneeswijzen al eeuwenlang belangrijk voor de algehele gezondheid en de vruchtbaarheid. Ook in Europese supplementen en preparaten wordt ginseng steeds vaker gebruikt, bijvoorbeeld om het libido te boosten en de erectie te verbeteren. 

Saffraanextract

Saffraan kennen we voornamelijk als kleur- en smaakmaker in de keuken, maar deze specerij heeft ook belangrijke gezondheidsvoordelen. Zo werkt saffraan kalmerend en kan het de stemming verbeteren. Er is echter uit onderzoek ook gebleken dat saffraan de erectie kan verbeteren. 

Zink

Zink is een belangrijk mineraal voor onze gezondheid en krijgen we doorgaans binnen via onze voeding. In Member XXL is het toegevoegd om de aanmaak van testosteron te beïnvloeden. Zo heeft het een positieve werking op het libido en de erectie. 

Werkt het echt?

Een betere erectie én een grotere penis? Het klinkt te mooi om waar te zijn. Werkt Member XXL echt en kan het de beloften waarmaken?

Helaas zullen we je moeten teleurstellen. Er is geen enkel middel op de markt dat de penis met maximaal 9 cm kan doen groeien. Natuurlijk kan de penis wel groter worden in stijve toestand, maar de beloften van Member XXL zijn te rooskleurig.

Wat kan Member XXL wel doen? De ingrediënten in dit natuurlijke supplement kunnen wel de erectie verbeteren!

Van de ingrediënten in het supplement is bekend dat ze het libido kunnen verhogen, de doorbloeding stimuleren, de stemming verbeteren en de erectie verbeteren.

Hierdoor krijgt op diverse fronten de seksdrive en de erectie een boost. De penis zal echter niet blijven vergroot zijn.

Mijn ervaring met Member XXL

Ik heb het product besteld via Bol.com en kreeg het product de volgende al binnen.

Hieronder zie je een foto van Member XXL die ik heb gemaakt nadat de bestelling werd geleverd.

Member XXL inhoud
Inhoud van Member XXL

Ik merkte al gelijk dat de verpakkingsmateriaal van hele hoge kwaliteit was. Daarnaast krijg je een bijsluiter erbij met veel informatie in verschillende talen.

Verder stond er op de verpakking dat Member XXL geproduceerd is in de EU. Dit is goed nieuws, want dit betekent dat de ingrediënten in dit supplement van de hoogste kwaliteit zijn.

Ik heb Member XXL voor 3 maanden lang gebruikt. De eerste maand merkte ik niet echt wat verschil.

Maar bij de tweede maand merkte ik dat mijn erecties veel sterker waren dan eerst en ook vond ik dat mijn libido was toegenomen.

Bij de derde maand was het wel duidelijk dat mijn erecties veel beter waren dan voorheen, hierdoor lijkt het alsof de penis iets groter is geworden.

Echter is mijn penis niet 5 cm langer geworden, dat is gewoon onzin en een marketing tactiek.

Het enige wat Member XXL voor mij deed is de erectie kwaliteit verbeteren.

De veiligheid van Member XXL

Het is natuurlijk fijn dat de erectie kan worden verbeterd met een natuurlijk supplement, maar hoe veilig is dit supplement eigenlijk? Om dit te kunnen beoordelen, zullen we moeten kijken naar de veiligheid van de individuele ingrediënten in Member XXL.

Op de website van Member XXL staat dat het product helemaal veilig in gebruik is omdat het een natuurlijk supplement is. Helaas betekent natuurlijk niet altijd dat alle ingrediënten veilig zijn in gebruik.

Sommige ingrediënten hebben namelijk wel degelijk bijwerkingen, veroorzaken overgevoeligheidsreacties of kunnen, in hoge doseringen, gevaarlijk zijn voor de gezondheid. 

De ingrediënten in Member XXL zijn gelukkig veilig in gebruik en worden vaak gebruikt in voedingssupplementen om de algehele gezondheid te verbeteren of de erectie te verbeteren.

Het is daarbij wel belangrijk om de aanbevolen dosering aan te houden. Overdosering kan leiden tot een te hoge inname van bepaalde stoffen en dat kan negatieve effecten hebben.

Zijn er bijwerkingen?

De ingrediënten in dit supplement kunnen ook bij sommige mensen leiden tot overgevoeligheidsreacties. Merk je, na inname, dat je hoofdpijn, buikpijn, diarree, misselijkheid of jeuk ervaart? Stop dan met het gebruik van Member XXL. 

Het is ook belangrijk om te weten dat dit supplement specifiek bedoeld is voor mannen vanaf 16 jaar.

Bovendien is het raadzaam om eerst te overleggen met een arts voor gebruik als je gebruik maakt van antistollingsmiddelen of lijdt aan hart- en vaatziekten. Bepaalde ingrediënten in Member XXL kunnen hier invloed op uitoefenen. 

Hoe betrouwbaar is Member XXL?

Member XXL is een product van NuviaLab. Dit bedrijf kennen we van veel andere populaire voedingssupplementen en brengt doorgaans kwalitatief hoogwaardige producten op de markt.

De website doet echter onbetrouwbaar aan, zoals je vaak ziet bij soortgelijke producten. De gezondheidsclaims zijn slecht onderbouwt, de persoonlijke ervaringen van klanten zijn onbetrouwbaar en er is geen enkele manier om contact op te nemen met het bedrijf buiten het contactformulier om.

Dit in combinatie met de valse claims van Member XXL doet onbetrouwbaar aan. Dat is heel jammer want NuviaLab is een erg betrouwbaar bedrijf.

Member XXL vs. andere producten

Er zijn veel producten op de markt die beloven de erectie te verbeteren en de penis te vergroten, maar stuk voor stuk kunnen ze deze beloften niet waarmaken.

Bezoek hier de officiële website >>

Het is waar dat de erectie kan worden verbeterd door bepaalde natuurlijke ingrediënten.

Member XXL bevat veel stoffen die het testosteronniveau verhogen en de doorbloeding verbeteren en misschien zelfs wel effectiever zijn dan andere libido- en erectiepillen. Maar de penis vergroten? Dat krijgt geen enkele pil voor elkaar. 

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

Over Member XXL is opvallend veel geschreven op fora en op reviewsites. Voorheen was het product verkrijgbaar via Bol.com en drie klanten, met zeer wisselende ervaringen, hebben een review achtergelaten.

Twee klanten waren erg te spreken over de resultaten, terwijl de andere klant na 3 maanden nog geen enkel verschil bemerkte.

Member XXL Ervaring
Member XXL Ervaring Bol.com 1
Member XXL Ervaring 2
Member XXL Ervaring Bol.com 2
Member XXL Ervaring 3
Member XXL Ervaring Bol.com 3

Op het forum van Kassa wordt Member XXL uitvoerig besproken en ook hier zijn mensen zeer sceptisch over het middel. En ook op Google wordt het middel met wisselende reacties beoordeeld. 

Waar te koop: de Kruidvat?

Member XXL is helaas niet verkrijgbaar bij de lokale drogisterij zoals de Kruidvat of de Etos. De capsules zijn wel online te koop via de officiële website van Member XXL.

Je kunt het product via Bol.com aanschaffen of via de officiële website. Eén verpakking van Member XXL, bestaande uit 60 capsules, kost via de website € 49,-. Dit is voldoende voor één maand.

Je kunt echter ook kiezen voor een voordeelverpakking aangezien je voor de werkzaamheid van het supplement het product meerdere maanden kunt gebruiken.

Een pakket met drie verpakkingen van Member XXL kost € 98,- en daarbij is één verpakking dus helemaal gratis.

Het grootste voordeel heb je bij aanschaf van zes verpakkingen. Je betaalt dan slechts € 147,- en ontvangt drie verpakkingen gratis. 

Conclusie

Eigenlijk is Member XXL een verkapte erectiepil met valse beloften. Het supplement bevat ingrediënten die de doorbloeding verbeteren en het testosterongehalte verhogen.

Hierdoor wordt de erectie eenvoudiger te krijgen en steviger en groter, maar de penis vergroten? Dat doet geen enkel product.

Het is jammer dat een supplement geld verdient aan de onzekerheden van mannen en de beloften niet eens waar kan maken.

Wij raden mannen dan ook aan om vooral tevreden te zijn met zichzelf en met ernstige problemen of onzekerheid vooral aan te kloppen bij hun arts.

Ben je content met een middel dat de erectie steviger, langduriger en groter maakt? Dan zal Member XXL zeker tevreden stemmen.

Member XXL heeft momenteel een tijdelijke actie waarbij je voordeliger uitkomt dan normaal.

Klik hier en bezoek de kortingspagina >>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling