LTO3 review en ervaringen: Oplichting?

Laatst bijgewerkt: 
juli 8, 2022
LTO3
Door 
Sophie van Lent
 - Gezondheidsadviseur

In deze huidige maatschappij waar iedereen druk is en tijd een kostbaar goed is, zijn veel mensen op zoek naar rust en ontspanning. Door de continue stress en verwachtingen kan het, zelfs in de vrije tijd, soms moeilijk zijn om deze ontspanning te vinden.

Gelukkig zijn er supplementen die daar een handje bij kunnen helpen, zoals LTO3. Maar hoe goed werkt dit product voor dat zorg voor ontspanning, maar ook voor stressbestendigheid en alertheid?

Over LTO3

LTO3 is een natuurlijk voedingssupplement dat zorgt voor rust en ontspanning van het lichaam terwijl het de geest stimuleert. Het helpt bij alertheid, helderheid, concentratie, verminderde prikkelgevoeligheid en stressbestendigheid.

Dit is een bijzondere combinatie omdat de meeste middelen die ontspannend werken ook de geest ontspannen en zo de helderheid en de alertheid negatief beïnvloeden. Met LTO3 heb je het beste van twee werelden.

Bovendien werkt het supplement snel. Binnen 30 tot 40 minuten na inname zijn de effecten al merkbaar en deze houden aan tot wel 10 uur per dag.

Voor de beste opname en het meeste effect wordt het geadviseerd om LTO3 ‘s morgens voor het ontbijt in te nemen met een glas water. Inname met limonade of melk kan de opname van de werkzame stoffen namelijk negatief beïnvloeden.

De beste dosering hangt af van het lichaamsgewicht. Mannen en vrouwen met een gewicht van minder van 45 kg kunnen dagelijks 2 capsules innemen.

Mannen en vrouwen met een gewicht boven de 45 kg kunnen dagelijks 3 capsules innemen. Als je erg gevoelig bent voor de werkzame stoffen kun je het gebruik langzaam opbouwen vanaf 1 capsule.

Ingrediëntenlijst

Natuurlijk zijn we benieuwd naar de ingrediënten die zorgen voor lichamelijke ontspanning en mentale stimulatie. We nemen een kijkje op de ingrediëntenlijst van LTO3.

Sementis

Eén van de hoofdbestanddelen van LTO3 is Sementis. Dit bestanddeel is een aftreksel van haringkuit. Het bevat omega 3, omega 6, EPA, DHA, arginine, selenium, zink, fosfolipide en vitamine C. Hierdoor kan het de vermoeidheid aanzienlijk verminderen, de algehele gezondheid boosten en de mentale prestaties verbeteren.

Scutellaria Lateriflora

Scutellaria Lateriflora, ook wel bekend als glidkruid, is een lipbloemige plant waarvan de plantonderdelen worden gebruikt om stress en angst te verminderen. Het ingrediënt heeft zo een kalmerende werking en werkt zelfs bij slapeloosheid.

L-Theanine

L-Theanine is een bekend aminozuur dat steeds meer wordt toegepast om de gezondheid te verbeteren. In dit supplement is het toegepast omdat het een kalmerend effect heeft en zo de ontspanning bevordert.

Werkt het echt?

LTO3 is uiteraard erg geliefd onder mensen die wel toe zijn aan lichamelijk ontspanning, maar daarbij wel alert en scherp willen blijven. Vooral in stressvolle periode kan dit supplement daarom uitkomst bieden.

Maar LTO3 is al jaren ook erg populair als supplement bij ADHD en ADD. Het wordt gezien als een natuurlijk alternatief voor Ritalin en Concerta. Gebruikers geven aan erg tevreden te zijn over de werking.

Sommige mensen met ADHD of ADD konden zelfs stoppen met hun eigen medicatie. Dit is gunstig omdat LTO3 minder bijwerkingen heeft dan reguliere medicijnen. De positieve werking bij AD(H)D is echter nog niet wetenschappelijk bewezen.

Wil je een beter product dan LTO3?

Bekijk dan hier de Top 3 concentratiepillen van dit moment >>

De veiligheid van LTO3

LTO3 is een natuurlijk voedingssupplement met ingrediënten die stuk voor stuk veilig zijn in gebruik. LTO3 kan dan ook met een gerust hart door volwassenen én kinderen (en zelfs huisdieren) worden gebruikt. Houd echter wel de aanbevolen dagelijkse dosis aan naar lichaamsgewicht en bouw het gebruik langzaam op als je erg gevoelig bent voor medicijnen of supplementen.

Wees echter wel waakzaam op overgevoeligheidsreactie op één of meerdere ingrediënten. Allergieën kunnen zich namelijk altijd aandienen en voor vervelende klachten zorgen. Krijg je na inname last van jeuk, misselijkheid, diarree, buikpijn, hoofdpijn of duizeligheid? Stop dan met het gebruik. Vooral mensen met een visallergie kunnen sterk reageren op het supplement.

Wil je LTO3 gebruiken tijdens de zwangerschap op wanneer je borstvoeding geeft? Overleg dan eerst met een arts voor je begint met het gebruik.

Hoe betrouwbaar is LTO3?

LTO3 is een product van Herb-e-Concept. Herb-e-Concept is een Canadees bedrijf dat diverse voedingssupplementen produceert. Naast LTO3 produceren ze onder andere Meno Concept, Arthri Concept, Deep Sleep en Calcium Corail. Het bedrijf heeft een goede reputatie in binnen- en buitenland en lijkt betrouwbaar te zijn.

Via de officiële Nederlandse website van LTO3 is veel informatie te vinden over het middel, maar niets over de producent. Klanten kunnen alleen contact opnemen via een contactformulier op de website of via de distributeur. Dat is jammer en doet de betrouwbaarheid niet veel goeds.

Waar te koop: de Kruidvat?

LTO3 is niet te koop in fysieke winkels of grote webshops. Je zult het product dus niet aantreffen bij de Etos of de Kruidvat en het is tegenwoordig niet meer verkrijgbaar bij Bol.com.

Je kunt LTO3 wel kopen via het officiële online verkooppunt smartvital.eu of via gezondheidaanhuis.nl.

Hier kun je LTO3 Origineel en LTO3 Smaakloos aanschaffen voor € 39,50 per verpakking. Eén verpakking bevat 90 capsules.

Je kunt echter bij de Kruidvat, Etos en Bol.com bijna hetzelfde product kopen voor een veel goedkoper prijs. Je krijgt namelijk 210 capsules in plaats van 90.

Bekijk hier de goedkopere variant >>

LTO3 vs. andere producten

LTO3 is een goed product, echter is het product best duur in vergelijking met soortgelijke producten.

Soortgelijke producten als LTO3 zijn de Lucovitaal L-Theanine Omega-3 en Puro Theanine Omega-3. Qua prijs en inhoud zijn de producten veel beter dan LTO3.

Verder zijn er betere supplementen te koop die zorgen voor meer concentratie. We hebben een artikel geschreven over de beste concentratiepillen die je kunt kopen zonder recept.

Bekijk hier het artikel >>

Wat zijn de ervaringen?

LTO3 is erg wereldwijd erg populair gebleken als natuurlijk alternatief bij ADHD en ADD. Sommige gebruikers zweren erbij terwijl andere gebruikers maar weinig effect ondervinden. Het positieve effect van LTO3 is dan ook nog niet wetenschappelijk onderbouwd.

Maar het product is op Google volop beoordeeld door gebruikers en het overgrote deel van de reviews is erg positief over de werkzaamheid.

Vooral ouders van kinderen met AD(H)D geven aan veel positieve effecten te ondervinden van het middel. Kinderen zijn rustiger, geconcentreerder en over het algemeen beter gestemd.

Mensen die minder tevreden waren over het product gaven aan dat het middel niet helemaal naar verwachting werkte. Het effect was niet groot genoeg om het gebruik voort te zetten.

Conclusie

Ben je op zoek naar een supplement dat het lichaam kan ontspannen, maar de geest alert houdt? Dan kan LTO3 zeker een oplossing bieden.

Als je graag LTO3 wilt aanschaffen raden we je aan om de Lucovitaal L-Theanine Omega 3 te kopen. Dit is een soortgelijk product maar kost je minder en je krijgt bijna 3 keer zoveel capsules.

Het product bevat werkzame natuurlijke ingrediënten die zorgen voor ontspanning, alertheid en beter mentaal functioneren. De werking van het middel is echter tot op heden niet wetenschappelijk bewezen, maar van de individuele ingrediënten wordt de positieve werking wel vaak onderschreven.

LTO3 is vooral populair gebleken in de behandeling van concentratie- en stemmingsproblemen van kinderen met ADD en ADHD.

Het natuurlijke supplement biedt een goed alternatief voor medicatie als Concerta en Ritalin. Kinderen kunnen zich beter concentreren, zijn rustiger, hebben minder stress en ervaren minder stemmingsproblemen met LTO3.

Bovendien heeft LTO3 ook aanzienlijk minder bijwerkingen dan Concerta en Ritalin. Het werkt niet voor iedereen met ADD of ADHD, maar het is het proberen waard.

Zoek je naar het beste middel voor meer concentratie en rust?

Bekijk hier een lijstje met de beste concentratiepillen >>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling