Lipid Control Plus Ervaringen: Werkt Het Echt?

Laatst bijgewerkt: 
november 24, 2022
0 Reacties
Door 
Sophie van Lent
 - Gezondheidsadviseur

In Nederland worden dagelijks 640 mensen in het ziekenhuis opgenomen met hart- en vaatproblemen. In totaal zijn er in ons land zo’n 1,5 miljoen mensen met een chronische hart- of vaatziekte.

Het is een groot probleem dat wereldwijd een uitdaging vormt voor de gezondheidszorg.

Onze leefstijl heeft een grote impact op de ontwikkeling en instandhouding van hart- en vaatziekten. Vooral vetten en cholesterol spelen hier een grote rol. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Een supplement zoals Lipid Control Plus, dat belooft het cholesterolgehalte op natuurlijke wijze gezond te houden, is zeer welkom om onze gezondheid te ondersteunen.

De risico’s van hoog cholesterol

Je hebt vast wel eens gehoord van cholesterol, maar wat is het eigenlijk? Cholesterol is een vetachtige stof die lichaamseigen is.

We krijgen cholesterol binnen via onze voeding, maar ook onze lever maakt deze stof zelf aan. Het is een essentieel onderdeel van ons lichaam en het is nodig voor de aanmaak van cellen en hormonen.

Cholesterol wordt pas een probleem wanneer we een teveel hebben aan slecht cholesterol. HDL-cholesterol is goed cholesterol: het beschermt ons tegen hart- en vaatziekten en zorgt ervoor dat een overschot aan cholesterol goed wordt afgebroken.

LDL-cholesterol daarentegen kan zich ophopen in de bloedvaten en zo vernauwingen veroorzaken in de aders. Een overschot aan slecht cholesterol verhoogt het risico op hart- en vaatziekten

Over Lipid Control Plus

Lipid Control Plus is een natuurlijk supplement dat helpt bij een normaal cholesterolgehalte. Het ondersteunt een gezonde werking van de lever en voorkomt een ophoping van vetten in het lichaam.

Lipid Control Plus

Bekijk prijs op:

Zo helpt Lipid Control bij een gezond lichaam met een goede bloedcirculatie en een goede werking van het hart en van de bloedvaten.

Lipid Control Plus is een product van Key Player Limited. Dit bedrijf kennen we ook als producent van Testolan, Nonacne en Nutrigo Lab Strength. Het supplement is geproduceerd in de EU en hierdoor voldoet het aan alle Europese wet- en regelgevingen.

Eén verpakking bevat 60 capsules. Het advies is dagelijks 2 capsules in te nemen met een glas water. Met één verpakking kun je dus één maand vooruit.

Ingrediëntenlijst

Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar de ingrediënten die op natuurlijke wijze het cholesterolniveau normaal houden en de leverfuncties ondersteunen. Welke ingrediënten bevat Lipid Control Plus?

Oli-Ola

Oli-Ola is een stof die je waarschijnlijk niet kent. Het is een gepatenteerd extract van Europees olijffruit. Dit specifieke extract wordt gewonnen van oude olijfbomen van de Tunesische variëteit in het Middellandse Zeegebied.

Deze olijfvruchten zijn rijk aan antioxidanten en ondersteunen de cardiovasculaire gezondheid.

Hepure

Hepure is een gepatenteerd extract bestaande uit kruidnagel extract en extract van de kerrieplant. Van beide planten is bekend dat ze een antioxiderende werking hebben op levercellen en ontgifting van het lichaam stimuleren.

Curcumine C3-complex

Kurkuma wordt al eeuwenlang in diverse traditionele geneestradities gebruikt om de gezondheid te ondersteunen.

De specerij heeft goede ontstekingsremmende kwaliteiten en wordt in Lipid Control Plus gebruikt vanwege de cholesterolverlagende werking en de anti-plaque kwaliteiten.

Artisjokbladeren extract

Artisjok is heerlijk om te eten, maar wist je dat de bladeren ook belangrijke gezondheidsvoordelen hebben?

Het extract van artisjokbladeren bevat namelijk chlorogeenzuur dat een gezond cholesterolgehalte en een goede werking van het hart en de bloedvaten ondersteunt.

Het werkt positief op de gal- en leverfunctie en is zo in vele opzichten een aanwinst voor het supplement.

Knoflook extract

Knoflook is een favoriet in de keuken, maar heeft ook veel voordelen voor onze algehele gezondheid. Knoflook werkt ontstekingsremmend en is rijk aan vitamines en mineralen.

In dit supplement draagt knoflook bij aan een goede bloedsomloop en een gezonde werking van het immuunsysteem.

L-ornithine L-aspertaat

L-ornithine L-asperaat is een zout van het aminozuur L-ornithine. De gezondheidsvoordelen hiervan worden steeds meer onderzocht en bevestigd. 

Dit ingrediënt in het supplement ondersteunt de werking van de lever en de reiniging van de lever. Bovendien verbetert het de spijsvertering.

Choline

Choline is een voedingsstof die niet heel bekend is, maar die heel belangrijk is voor onze algehele gezondheid. Choline draagt namelijk bij aan een gezonde vetstofwisseling. Het ingrediënt ondersteunt de lever en is daardoor een belangrijke stof in dit supplement.

BioPerine

BioPerine is een extract van de zwarte pepervrucht. Door de sterke concentratie is BioPerine vele malen krachtiger dan ‘gewone’ zwarte peper. Het verbetert de opname van voedingsstoffen, zoals de werking van curcumine, en het reguleert het spijsverteringsstelsel.

Werkt het echt?

De ingrediënten in Lipid Control Plus klinken allemaal heel veelbelovend. Deze unieke natuurlijke stoffen spelen allemaal een belangrijke rol bij het ondersteunen van onze gezondheid, het verlagen van het cholesterol en een goede werking van de lever. Maar werken ze ook echt zoals wordt beloofd?

L-ornithine L-asparaat wordt in veel onderzoeken betrokken om de werkzaamheid te testen bij diverse aandoeningen. De belangrijkste functie van L-ornithine L-asparaat is de ondersteuning van de leverfunctie. Het zout van het aminozuur is zo effectief dat het zelfs wordt toegepast in de behandeling van levercirrose.

Van curcumine is al langer bekend dat het een positieve werking heeft op onze spijsvertering. De stof werkt bewezen ontstekingsremmend, maar blijkt uit diverse onderzoeken ook een beschermende en ondersteunende functie te hebben voor de lever.

Enige voorzichtigheid is echter wel geboden wanneer curcumine, of een supplement dat curcumine bevat, wordt gecombineerd met andere medicijnen of behandelingen.

Ook Oli-Ola is het uitlichten waard. Dit extract van olijffruit heeft een bijzondere werking op het cholesterol. Van olijfolie wordt al langer gezegd dat het een positieve werking heeft op het cholesterol.

De olie kan het goede cholesterol verhogen en het lage cholesterol verlagen.

Het werkt bovendien ontstekingsremmend. Oli-Ola is een concentratie van deze positieve eigenschappen en draagt bewezen bij aan een gezond cholesterol.

Voor wie is Lipid Control Plus geschikt?

Lipid Control Plus is een natuurlijk supplement en dat maakt het product zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Vanwege de dosering van bepaalde ingrediënten is gebruik voor kinderen wel afgeraden. Bij medicijngebruik of een bestaande medische aandoening is het verstandig om een arts te raadplegen voordat Lipid Control Plus wordt gebruikt. Er kan namelijk een wisselwerking optreden tussen het supplement en de medicijnen.

De veiligheid van Lipid Control Plus

De ingrediënten in Lipid Control Plus zijn allemaal van natuurlijke oorsprong en worden al heel lang toegepast vanwege hun gezondheid bevorderende werking.

De ingrediënten worden in diverse combinaties in supplementen gebruikt zonder negatieve gevolgen. Natuurlijk is het wel belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Enige oplettendheid met curcumine wordt wel geadviseerd. In sommige gevallen kan curcumine een wisselwerking hebben met andere medicijnen of juist leverproblemen veroorzaken.

Raadpleeg daarom altijd een arts als je bepaalde medicijnen slikt, een behandeling volgt in het ziekenhuis of bestaande gezondheidsproblemen hebt.

Waar te koop: de Kruidvat?

Lipid Control Plus is te bestellen via de officiële website van het product. Hier kun je kiezen uit drie verschillende pakketten.

Bezoek hier de officiële website >>

Wil je Lipid Control Plus tijdelijk gebruiken of voor het eerst proberen? Dan kun je het basispakket bestellen. Je ontvangt één verpakking Lipid Control Plus met 60 capsules voor € 44,-.

Wil je Lipid Control Plus langer gebruiken? Dan kun je ook kiezen voor een standaardpakket met 3 verpakkingen. Je betaalt dan € 88,- voor 2 pakjes en ontvangt er één helemaal gratis.

Het optimale pakket bestaat uit een voorraad voor 6 maanden. Je betaalt € 132,- en ontvangt 6 verpakkingen.

Lipid Control Plus is niet via andere kanalen te koop. Bestellingen verlopen alleen via de officiële website. Je zult Lipid Control Plus dus ook niet aantreffen in de schappen van de natuurgezondheidswinkel of bij Kruidvat of Etos.

Wat zijn de ervaringen?

Omdat Lipid Control Plus alleen via de officiële website van het merk verkrijgbaar is, zullen er geen reviews te vinden zijn op andere verkoopplatformen.

Op de website zelf zijn de reviews van gebruikers erg lovend. De werkzaamheid van het supplement wordt onderschreven, het cholesterolniveau kwam weer op peil en klanten voelen zich beter dan ooit. Liever lezen we natuurlijk objectieve meningen.

Helaas zijn ook het beperkte aantal artikelen over het supplement niet objectief genoeg om ervaringen van andere gebruikers te kunnen delen.

Conclusie

Wil je jouw cholesterolgehalte verbeteren en de gezondheid van jouw lever ondersteunen? Dan is Lipid Control Plus zeker een waardevolle bijdrage aan een gezonde leefstijl.

Een gezond cholesterol begint natuurlijk bij een evenwichtig eetpatroon, een gezond gewicht en voldoende beweging. Maar Lipid Control Plus kan zeker ondersteunen bij het verlagen van het LDL-cholesterol en het ondersteunen van het HDL-cholesterol.

Bovendien biedt het supplement ondersteuning bij de leverfunctie en het immuunsysteem.

Ondanks het gebrek aan betrouwbare reviews raden wij Lipid Control Plus aan voor mensen die graag zelf iets willen doen aan hun cholesterol.

Lipid Control Plus heeft momenteel een tijdelijke actie waarbij je voordeliger uitkomt dan normaal.

Klik hier en bezoek de kortingspagina >>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling