Liba afslankpillen review & ervaringen: Oplichting?

Laatst bijgewerkt: 
januari 8, 2023
0 Reacties
Door 
Jasmijn Dijkstra
 - Voedingsdeskundige

Aan het begin van elk nieuw jaar nemen mensen zich massaal voor om een paar kilo af te vallen en gezonder te gaan leven.

Afslanken staat standaard in de top 3 van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan.

Doorgaans zijn deze positieve plannen in de eerste weken van januari al losgelaten. Afvallen is tenslotte een proces en kost tijd en moeite. Gelukkig zijn er steeds meer supplementen op de markt om gewichtsverlies een handje te helpen.

Eén van deze supplementen is Liba. Maar hoe effectief zijn de Liba afslankpillen om jou te helpen je doelen te bereiken?

Over de Liba capsules

Liba is een aanbieder van afslankpillen voor iedereen die graag met gemak wat kilo’s wil verliezen. De Liba afslankpillen zijn direct herkenbaar vanwege de ‘hoge potentie kristallen in vloeibare technologie’.

Liba afslankpillen zijn vrij van stimulerende middelen. Ze maken juist gebruik van natuurlijke ingrediënten om het afslanken te ondersteunen.

De Liba capsules zullen gedurende 5 dagen moeten worden ingenomen. Je neemt één capsule per dag, bij voorkeur tijdens één van de maaltijden, met een glas water. Dit herhaal je 5 dagen. Daarna sla je 2 dagen over en begin je weer opnieuw. Voor optimaal resultaat maak je langere tijd gebruik van Liba.

Het bedrijf achter de Liba afslankpillen

Natuurlijk ben je als gebruiker erg benieuwd naar het bedrijf achter de Liba afslankpillen. Je wilt tenslotte wel zeker weten dat je een product gebruikt van een betrouwbare partij. Dat valt helaas tegen bij Liba. Op de website is niet te herleiden wie de producent is van de afslankpillen. Zowel in de Privacyverklaring als in de Algemene Voorwaarden is de informatie erg summier en ontbreekt elke vermelding van de producent of zelfs de verplichte vestigingsgegevens.

Bij de Contactpagina vind je enkele gegevens over de distributeur van Liba afslankpillen. Dit bedrijf, Premium Health Europe BV, is gevestigd in Landsmeer. Dit bedrijf is tevens de distributeur van Prima afslankpillen, Plus afslankpillen, Figur, CBSlim300 en talloze soortgelijke producten.

Misleidende marketingtechnieken

Wat Liba, en andere soortgelijke producten van hetzelfde bedrijf, kenmerkt, is de misleidende marketing van het product. De afslankproducten van Liba, maar ook van Prima en Plus, worden via diverse dubieuze advertenties onder de aandacht gebracht. De filmpjes, advertenties en claims zijn ongeloofwaardig en vaak slecht onderbouwd.

Premium Health Europe BV maakt gebruik van misleidende en dwingende marketingtechnieken om hun producten onder de aandacht te brengen. De YouTube-filmpjes springen misschien wel het meest in het oog. Deze zijn enorm misleidend en onbetrouwbaar. Maar ook op de website van Liba zelf zijn de claims ongefundeerd en ongeloofwaardig.

Van Liba afslankpillen zijn maar weinig reviews online beschikbaar. Er is nagenoeg niets objectiefs te vinden over deze capsules. Andere producten van Premium Health Europe BV worden vaak door middel van gesponsorde reviews onder de aandacht gebracht. Hierdoor zijn de gebruikerservaringen van producten van Premium Health Europe BV slecht betrouwbaar.

Slechte supplementen

We weten dat de distributeur van de Liba afslankpillen niet echt betrouwbaar is. Maar hoe zit het met het product zelf? Hoe goed doet Liba zijn werk? Premium Health Europe BV heeft een flinke reputatie, maar niet vanwege de hoge kwaliteit van de producten. Er zijn simpelweg te veel klachten over supplementen en loze beloften om nog te vertrouwen in de werkzaamheid van de afslankpillen van Liba.

Hoe betrouwbaar zijn de Liba capsules?

Met voedingssupplementen, en vooral afslanksupplementen, wordt veel gesjoemeld. De supplementen komen vaak van ver en zijn niet in reguliere winkels of webshops verkrijgbaar. De ingrediënten zijn lang niet altijd goedgekeurde stoffen in de EU: soms wordt er juist opzettelijk gebruik gemaakt van ingrediënten die gewichtsverlies boosten, maar het afslanken versnellen. Maar vaak genoeg worden deze stoffen niet vermeld of niet in de juiste hoeveelheden of de claims over de ingrediënten kloppen niet.

Dit lijkt ook het geval te zijn met de Liba capsules. Liba onderscheidt zich van concurrenten door het aanbieden van capsules met ‘hoge potentie kristallen in vloeibare technologie’. Dat klinkt enorm interessant, maar zegt natuurlijk niets. Sterker nog: wat hebben kristallen voor toegevoegde waarde voor gewichtsverlies? Zeker, de kristallen capsules zien er bijzonder uit, maar looks doen niets voor het afslanken.

Ingrediëntenlijst

De claims van Liba afslankpillen beloven gouden bergen, maar hoe goed werken deze pillen eigenlijk? En welke ingrediënten in Liba capsules zijn verantwoordelijk voor het afslankende effect?

CLA

CLA wordt omschreven op de website van Liba als hét magische ingrediënt voor afslanken. CLA is een afkorting voor Conjugated Linoleic Acid, oftewel linolzuur. Het is afkomstig uit saffloerolie en rijk aan omega-6 vetzuren.

Saffloerolie

Saffloerolie is een plantaardige olie die ook wel distelolie wordt genoemd. Deze olie is rijk aan omega-6 vetzuren.

Linolzuur

Linolzuur is een tweevoudig onverzadigd essentieel vetzuur rijk aan omega-6. Het wordt gewonnen uit plantaardige oliën, zoals zonnebloemolie, maïsolie en saffloerolie.

Naast deze ingrediënten bevat Liba ook vitamine A, vitamine Q10 en omega-3. De beadlets en HPMC op de ingrediëntenlijst zijn slechts voor de vormgeving toegevoegd.

De veiligheid van de Liba afslankpillen

Het voornaamste ingrediënt in de Liba afslankpillen is olie. Zowel CLA, saffloerolie als linolzuur bieden vetzuren, specifiek gezegd omega-6 vetzuren. Dit zijn vetzuren die belangrijk zijn voor onze gezondheid, maar waar we doorgaans geen gebrek aan hebben.

Natuurlijk is het belangrijk om voldoende goede vetzuren binnen te krijgen, maar in een standaard Westers dieet krijgen de meeste mensen doorgaans al meer dan genoeg omega-6 binnen. Het is juist de verhouding omega-3 en omega-6 waar meer aandacht voor zou moeten zijn.

Een teveel aan omega-6 vetzuren kan juist averechts werken voor de gezondheid. Het kan ontstekingen in het lichaam bevorderen en bijdragen aan reumatoïde artritis en gewrichtsontstekingen.

Werkt afvallen met Liba echt?

Natuurlijk ben je geïnteresseerd in de daadwerkelijke effectiviteit van de Liba afslankpillen. Na het uitpluizen van de ingrediëntenlijst zijn de vraagtekens rondom dit product alleen maar groter geworden. De hoofdzakelijke werkzame ingrediënten zijn namelijk CLA, saffloerolie en linolzuur, oftewel: drie maal vetzuur.

De afslankcapsules van Liba zijn mooi vormgegeven capsules met vetzuren en een paar beadlets ter decoratie. Je zou net zo goed een eetlepel saffloerolie of zonnebloemolie op dagelijkse basis kunnen nemen.

Voor het afslanken kunnen gezonde vetzuren uitkomst bieden om de vetverbranding juist te stimuleren. De vraag is echter of dit supplement dit effect überhaupt kan bewerkstelligen. De nadelen van een overschot aan omega-6 zijn in dit geval groter dan de voordelen.

Wil je gebruik maken van afslankmiddelen om gewicht te verliezen? Dan is het verstandig om de Liba capsules te vermijden. Kies liever voor een betrouwbaar merk met volwaardige ingrediënten.

Bekijk hier de Top 5 beste afslankpillen van dit moment >>

Ervaringen met de Liba capsules

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd naar de ervaringen van mensen die de Liba afslankpillen hebben gebruikt. Helaas zijn er geen onafhankelijke reviews over de Liba capsules online te vinden. De enige reviews die er zijn over Liba zijn de ervaringen van gebruikers op de website van Liba zelf. Daarvan is de betrouwbaarheid uiteraard te betwisten.

Waar te koop: bij de Kruidvat?

De capsules van Liba zijn verkrijgbaar via de website van Liba. Dit product is dus niet te koop bij lokale drogisterijen zoals de Etos of Kruidvat en ook niet te bestellen bij online webshops.

Kosten van Liba

Eén verpakking van Liba afslankpillen kost € 49,95. Je ontvangt dan een potje met 20 capsules, genoeg voor één maand. Wil je langer gebruikmaken van Liba? Dan kun je via de website ook een voordeelpakket aanschaffen. Een pakket van 2 verpakkingen kost € 79,95 en een pakket van 3 verpakkingen kost € 109,95. Bij aanschaf van meer dan één verpakking wordt het pakket gratis verzonden.

Conclusie

Na het onderzoeken van de ingrediënten, de distributeur en de werkzaamheid van Liba afslankpillen kunnen wij met een gerust hart stellen dat je hier absoluut niet aan moet beginnen.

Als jij jouw gewichtsverlies een handje wilt helpen met afslankpillen zijn er tal van supplementen beschikbaar die beter werken, veiliger zijn én bovendien voordeliger zijn dan Liba capsules.

Liba afslankpillen zijn niets meer dan een eetlepel olie verpakt in een valse belofte en een glimmende capsule. Voor het gewichtsverlies zal het niets doen: het effect is vooral direct merkbaar aan je stoelgang en in je portemonnee.

Laat deze pillen dus vooral links liggen en kies liever voor een betaalbaarder alternatief met ingrediënten die echt werken om jouw goede voornemens voor dit jaar realiteit te laten worden.

Wil je gebruik maken van afslankmiddelen om wat extra’s kilo’s te verliezen? Dan is het verstandig om de Liba capsules te vermijden. Kies liever voor een betrouwbaar merk met volwaardige ingrediënten.

Bekijk hier de Top 5 beste afslankpillen van dit moment >>

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 8, 2022
Figur Afslankpillen Ervaringen & Review: Oplichting?

Dagelijks een capsule slikken en de kilo’s vliegen ervanaf! Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar hoe realistisch is dit? Steeds meer […]

december 5, 2022
DIAETOXIL Afslankpillen Ervaringen & Review: Oplichting?

Wist je dat in Nederland ongeveer de helft van de mensen van 20 jaar en ouder kampt met overgewicht? Veel […]

november 21, 2022
Exipure Review + Ervaringen: Werkt Het Echt?

Vraag mensen naar hun persoonlijke doelen of hun goede voornemens en het verliezen van gewicht is gegarandeerd één van de […]

Copyright © 2023 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden