KETO Druppels Ervaringen & Review: Oplichting?

Laatst bijgewerkt: 
november 30, 2021
2 Reacties
Door 
Jasmijn Dijkstra
 - Voedingsdeskundige

Ben je van plan om de Keto Druppels te kopen?... Stop! Lees eerst dit artikel voordat je een besluit neemt om dit product aan te schaffen.

Ik ga in dit artikel het hebben over de werking van deze druppels waar het te koop is, de kosten en de gebruikerservaringen.

Aan het einde van dit artikel geef ik mijn oordeel of deze druppels wel betrouwbaar zijn.

Over KETO® Druppels

Voor veel mensen is het verliezen van overtollig gewicht niet makkelijk. Er verschillende diëten en trainingsschema's die je kunt volgen.

Een dieet dat de laatste jaren erg populair is geworden is het keto dieet schema. Tijdens dit dieetschema mag je nauwelijks koolhydraten consumeren.

Door de populariteit van het keto dieet willen veel bedrijven hiermee een centje bijverdienen. Zo ontwikkelen deze bedrijven producten die zouden moeten helpen met het afvallen.

Een voorbeeld van zo een product is KETO® Drops. Dit zijn druppels die bedoeld zijn om je te helpen met afvallen.

Deze Keto druppels ben je hoogstwaarschijnlijk tegengekomen via misleidende advertenties.

keto druppels advertentie
KETO® Druppels advertentie

Als je op zo een advertentie klikt kom je op een andere pagina uit. Deze pagina lijkt op het eerste oog een betrouwbare nieuws website te zijn, maar dat is het niet. Het is namelijke een neppe website die zich voordoet als. een betrouwbare site.

Je krijgt van deze nepsite een artikel te lezen hoe er een nieuwe ontdekking is gedaan naar een wondermiddel. Volgens de advertentie zijn er meerdere Hollywood sterren met de KETO® Druppels veel afgevallen.

Klinkt allemaal te mooi om waar te zijn. Maar het misleidende artikel stopt niet hier. Het artikel laat ook allemaal voor -en na foto's zien van mensen die zogenaamd de KETO® Druppels hebben gebruikt.

En als kers op de taart laten ze je een actie zien voor de Keto Druppels die vandaag verloopt om 23:59. Deze actie ververst zich elke dag, dus je kan het niet echt een actie noemen.

Ingrediënten en werking

Als je overweegt om een gezondheidsproduct aan te schaffen moet je altijd eerst kijken naar de samenstelling.

Hierdoor kom je te weten of een product daadwerkelijk effectief is en niet gevaarlijks is.

In de Keto Druppels zitten de volgende ingrediënten (ik heb dit letterlijk van de KETO® Drops site afgenomen):

keto druppels ingrediënten

Laten we eens de ingrediënten onder de loep nemen.

Hempseedoil is hennepzaadolie in het engels. Blijkbaar wilde ze geen moeite gedaan om dit naar het Nederlands te vertalen. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat hennepzaadolie helpt met gewichtsverlies. Dat deze olie verkregen is uit industriële hennep maakt het overigens niet beter.

MCT verwijst hoogstwaarschijnlijk naar MCT olie. Dit is een olie dat nauw verwant is aan kokosolie. Er zijn enkele studies die aantonen dat MCT olie helpt met het gewichtsverlies (1).

Amino Acid betekent aminozuren in het Nederlands. Ook hier hadden ze geen moeite gedaan om het te vertalen. Keto Drops specificeert niet welke aminozuren in dit product zitten terwijl er 20 aminozuren zijn.

Vitamin-K spreekt voor zich, deze vitamine zorgt niet voor gewichtsverlies.

CLA is een afkorting voor Geconjugeerd linolzuur. Dit middel zit in veel afslank supplementen. De wetenschappelijk bewijs voor dit middel is erg wisselend. De ene studie zegt dat het wel werkt, de andere studie toont aan dat het juist niet werkt (2)(3).

Omega-3 kennen we allemaal wel door de visolie capsules. Dit ingrediënt zorgt niet voor gewichtsverlies.

0% THC Anteil is een ingrediënt die ik niet ken, dat dacht ik eerst, totdat ik het met Google Translate heb vertaald. Blijkbaar betekent het 0% THC-gehalte in het Duits.

Aan het einde van de ingrediëntenlijst op de K-Drops website staat er een tekst met "Laboratory certificatie: Please click here". Dit zou je naar een lab certificate moeten brengen, maar uiteraard gebeurt er niks als je erop klikt.

Wat ik kan concluderen uit deze ingrediëntenlijst is dat Keto Drops bijna geen enkel effect heeft op gewichtsverlies. Daarnaast kan je de minimale moeite die ze in hun eigen productpagina hebben gestoken gewoon ruiken.

Zijn de Keto Druppels gevaarlijk

In de ingrediëntenlijst van K-Drops kan ik geen gevaarlijke ingrediënten terug vinden. Er is wel een ingrediënt waar ik me vraag tekens bij heb en dat is de hennepzaadolie. Olie afkomstig uit industriële hennep komt erg onbetrouwbaar over.

Het enige gevaar dat Keto Drops met zich meebrengt is een gat in je portemonnee. Deze druppels zijn peperduur in verhouding met wat je krijgt.

Waar te koop: bij de Kruidvat of Etos?

Zou je toch deze druppels willen aanschaffen, dan kan je dit alleen doen op de website van K-Drops. Of je de bestelling echt geleverd krijgt weet ik niet. De website van K-Drops zegt wel dat ze met DHL leveren en dat ze een Nederlands retouradres hebben.

Bij de Kruidvat ga je deze Keto Druppels zeker niet vinden. Kruidvat verkoopt alleen producten van betrouwbare leveranciers.

Misschien de druppels bij de Etos halen dan? Nee, ook bij Etos ga je ze zeker niet in het assortiment vinden.

Als je deze druppels toch wilt kopen is de enige mogelijkheid via de K-Drops website. Kies dan wel Klarna als betaalmethode, dan hoef je niet te betalen als je niks geleverd krijgt.

Kosten KETO Druppels

De prijs van deze druppels is afhankelijk van de hoeveelheid die je gaat bestellen. De prijzen variëren tussen de €54,95 en €109,95.

Je bent voor een startpakket al €54,95 kwijt. Dit is net genoeg voor 1 maand gebruik. Ze claimen dat je met de druppels 6 tot 8 kg kan afvallen.

De "voordeelpakket" kost je al gauw zo een €79,95. Volgens hun absurde claims kan je hiermee binnen 2 maanden 11 tot 17kg aan overtollig vet verliezen.

Als laatst heb je nog de Best Buy-pakket. Hier moet je €109,95 voor betalen. Je krijgt dan drie flessen KETO druppels waarmee je volgens de website 20 kg aan vet kan verliezen.

Nogmaals wil ik je waarschuwen dit product niet met iDeal te betalen. Betaal met Klarna zodat je niet opgelicht kan worden.

Ervaringen van andere gebruikers

Het is altijd handig om eerst de gebruikerservaringen van een product op te zoeken die je wilt aanschaffen

Als je op Google typt "Keto Druppels Ervaringen" kom je nergens uit. Je zult een ander product tegen komen genaamd Ketox24. Maar dit product heeft niks te maken met de KETO druppels.

De enige ervaringen zijn die op de website van K-Drops. Hier kan je enkele reviews lezen voordat je gaat afreken. Natuurlijk kan je niet veel waarde aan deze ervaringen hechten. Deze kunnen zomaar zelf verzonnen zijn door het bedrijf achter KETO.

Conclusie

Zijn de Keto Druppels van K-Drops betrouwbaar? Nee, dit product is puur een manier om geld te verdienen aan onwetende consumenten.

De ingrediënten in de druppels zijn waardeloos voor het afvallen en zijn tevens erg goedkoop. De misleidende advertenties zijn al genoeg om te concluderen dat dit product niet betrouwbaar is en niet werkt.

Er bestaat geen product dat je snel laat afvallen. De enige manier om verantwoord gewicht te verliezen is door een verandering in je levensstijl. Beperk je calorieën, volg een goed dieet en doe meer aan lichaamsbeweging.

Als je toch graag zoekt naar een hulpmiddel dan kan je het beste een betrouwbare product aanschaffen.

Ik raad Keto Actives aan, dit is een supplement die je een steuntje in de rug kan geven tijdens het afvallen. Houd wel in je achterhoofd dat dit geen magische pil is, het is maar een hulpmiddel.

Je kunt Keto Actives terug vinden op Bol.com of de officiële website.

Beginnen met afvallen?
Wil je beginnen met afvallen? Maar weet je niet waar je moet starten. Dan raad ik je aan om Het Afslankprotocol van Ingrid de Ruiter te bekijken.

Ze legt je stap voor stap uit hoe je op een effectieve en duurzame manier gewicht kunt verliezen zonder jezelf uit te hongeren. 

Klik hier en bekijk Het Afslankprotocol >>
* Vandaag 190 keer bekeken

2 Reacties

  1. Een goed verhaal. Was van plan om het te bestellen…… maar nu heb ik twijfels.
    Conclusie toch niet bestellen. Oplichterij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling