Keto Actives Review + Ervaringen: Werkt Het Echt?

Laatst bijgewerkt: 
maart 21, 2023
0 Reacties
Door 
Sophie van Lent
 - Gezondheidsadviseur

De laatste jaren is het ketogeen dieet enorm populair onder mensen die gezonder willen leven of af willen vallen. Het keto dieet is echter geen nieuw dieet: al 90 jaar geleden werd het dieet ontwikkeld voor medische toepassingen.

Recentelijk is het dieet echter ook populair geworden om gewicht mee te verliezen omdat het een zeer strikt koolhydraatarm dieet is met flinke resultaten.

Door de inname van koolhydraten flink te beperken kom je in ketose: een toestand waarin het lichaam niet langer meer gebruik maakt van koolhydraten als brandstof, maar overschakelt naar de verbranding van vetten.

Makkelijk is dit echter niet en daarom kun je tijdens het keto dieet wel wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van een supplement.

Keto Actives is een supplement dat je helpt in ketose te komen en af te slanken. Maar doet het wat het belooft?

Over Keto Actives

Keto Actives is een voedingssupplement dat ondersteuning biedt bij het afslanken. Het is specifiek gericht op mensen die gebruik maken van ketose om de vetverbranding te stimuleren.

keto actives

Bekijk prijs op:

Keto Actives zorgt ervoor dat het lichaam snel in ketose komt en het verbranden van vet nog makkelijker wordt. Bovendien belooft het supplement de eetlust te onderdrukken en de stofwisseling te versnellen.

Eén verpakking van Keto Actives bevat 60 capsules. Het advies geldt om dagelijks 2 capsules in te nemen met een glas water, het liefst één capsule in de ochtend en één bij de avondmaaltijd. Zo zorg je voor een optimale werking van de ingrediënten.

Ingrediëntenlijst

Natuurlijk zijn we benieuwd naar de ingrediënten in Keto Actives die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de stofwisseling, het onderdrukken van de eetlust en het stimuleren van de ketose. Wat zijn de ingrediënten in Keto Actives die bijdragen aan het afslankproces?

Keto Actives Ingrediënten
Keto Actives Ingrediënten

ForsLean

ForsLean is een extract van de Indiase brandnetel. Deze plant heeft veel gezondheidsvoordelen, maar wordt in Keto Actives vooral gebruikt om de stofwisseling te boosten en zo de vetverbranding te stimuleren.

Clarinol

Het supplement bevat Clarinol, oftewel gecomprimeerd linolzuur, om de vetverbranding te stimuleren en het afslanken makkelijker te maken.

Watervrije cafeïne

De watervrije cafeïne in Keto Actives is een geconcentreerde vorm van cafeïne. Dit geeft energie tijdens het diëten, maar het zorgt ook voor een stimulering van de stofwisseling. Bovendien geeft cafeïne de concentratie en het uithoudingsvermogen een boost.

Ashwagandha wortel-extract

Ashwagandha wortel-extract, ook wel bekend als Withania somnifera, is het extract van een populair kruid binnen de Ayurvedische geneeskunde. Het heeft vele toepassingen en is in dit supplement toegevoegd vanwege de positieve werking op de geestelijke balans en omdat het helpt om de vetverbranding te stimuleren.

Bittere sinaasappelextract

Het extract van de bittere sinaasappel wordt veel gebruikt in afslankproducten omdat het de stofwisseling een flinke boost geeft. Bovendien verbetert het de spijsvertering. De werkzame stof in bittere sinaasappelextract is synephrine. Het verhoogt de bloeddruk en de hartslag en kan in combinatie met andere extracten veel gewichtsverlies bieden.

Cayennepeperfruitextract

Van peper is bekend dat het de spijsvertering een flink handje helpt, maar het extract van cayennepeper kan ook de eetlust onderdrukken en de vetverbranding stimuleren.

Zwarte peper extract

Veel afslankproducten bevatten het extract van zwarte peper om de spijsvertering een handje te helpen. Bovendien worden veel voedingsstoffen beter opgenomen door zwarte peper.

Werkt Keto Actives echt?

Als we kijken naar de ingrediëntenlijst maakt Keto Actives de verwachtingen waar. De ingrediënten dragen stuk voor stuk bij aan de vetverbranding, een betere spijsvertering, het onderdrukken van de eetlust en het leveren van energie en de werking van veel van deze ingrediënten wordt bovendien onderschreven door recente wetenschappelijke studies.

Van Synephrine, de werkzame stof in bittere sinaasappelextract, is bewezen dat het de vetverbranding stimuleert en zowel clarinol als peperextract boosten het metabolisme effectief. Bovendien wordt van cafeïne keer op keer bewezen dat het de mentale prestaties stimuleert, het hongergevoel onderdrukt en een effectieve bijdrage levert aan het afslanken.

De veiligheid van Keto Actives

Keto Actives is een 100% natuurlijk supplement dat enkel vitamines, mineralen en extracten van planten gebruikt als ingrediënten. In principe is het supplement veilig in gebruik voor de meeste mensen, maar graag maken we je wel attent op mogelijke bijwerkingen en risicogroepen die het gebruik van het supplement zouden moeten vermijden of met een arts moeten overleggen.

Mogelijke bijwerkingen

Zoals elk supplement en medicijn heeft ook Keto Actives enige mogelijke bijwerkingen. De ingrediënten in Keto Actives kunnen zorgen voor een overgevoeligheidsreactie wanneer je allergisch of overgevoelig bent voor één of meerdere bestanddelen. Mogelijke klachten na gebruik van Keto Actives zijn buikpijn, hoofdpijn, jeuk, diarree en maagklachten. Krijg je last van één van deze klachten? Staak dan het gebruik.

Keto Actives bevat cafeïne als werkzaam ingrediënt. Als je gevoelig bent voor cafeïne kun je na gebruik van het supplement een onrustig gevoel, duizeligheid en hartkloppingen ervaren. Mocht dit het geval zijn, bouw dan het gebruik van Keto Actives rustig op of kies voor een supplement dat geen cafeïne bevat.

Voor wie is Keto Actives niet geschikt

Keto Actives is voor de meeste mensen veilig te gebruiken, maar gebruik van het supplement wordt afgeraden voor minderjarigen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Heb je een medische aandoening of gebruik je medicatie? Overleg dan altijd met een arts voor je Keto Actives gaat gebruiken. Het kan zijn dat Keto Actives een wisselwerking heeft met jouw medicatie.

Hoe betrouwbaar is Keto Actives?

Keto Actives is een product van NuviaLab. Deze producent kennen we van populaire supplementen als Fat Burn Active, Testolan, ProFlexen, Nutrigo Lab Burner en Nutrigo Lab Strength.

Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd met dit assortiment en is een gevestigde naam binnen de wereld van voedingssupplementen.

Keto Actives is van NuviaLab en geproduceerd in de EU

Bovendien zijn de ingrediënten van Keto Actives bewezen effectief (geproduceerd in de EU) en is er op de website zelf aangenaam veel informatie te vinden over de ingrediënten, de werking en de mogelijke bijwerkingen. Deze transparantie doet de betrouwbaarheid goed.

Mijn ervaring met Keto Actives

Het voordeel van een keto dieet is de snelle werkzaamheid. Normaal gesproken duurt het bij een dieet een flinke tijd om enig effect te bemerken, vooral als je gebruik maakt van afslanksupplementen, maar met Keto Actives bemerk je al heel snel resultaat.

Ik heb het supplement online aangeschaft op de officiële website met een tijdelijke kortingsactie. Ik kreeg de volgende dag al mijn bestelling binnen.

Keto Actives verpakking
Nette verpakking en bijsluitertje erbij

De capsules zijn middelgroot dus voor mensen die moeite hebben met pillen slikken kun je de capsules ook openmaken.

Door de ketose vliegen de kilo’s eraf zonder die vervelende hongergevoelens of het gebrek aan energie. Hoe langer je het supplement gebruikt, hoe meer effect je er bovendien van merkt.

Het afslanken gaat na de eerste maand minder rap, maar de ketose wordt aanzienlijk makkelijker vol te houden.

De ervaringen van anderen

Omdat Keto Actives via diverse kanalen wordt aangeboden, zijn er veel reviews te vinden van gebruikers. Het merendeel van de gebruikers is zeer te spreken over de werkzaamheid van het supplement.

Ze zijn tevreden over de werkzaamheid en merken gewichtsverlies, een goed energieniveau en een verminderde eetlust op.

Bekijk hier alle ervaringen van Keto Actives >>

Wel wordt er opgemerkt dat de werking lijkt af te nemen na verloop van tijd. Dat is echter te verwachten en dat wordt ook door de fabrikant vermeld.

Vooral de eerste maand heeft het keto dieet en hebben de pillen een groots effect. Daarna zal het effect enigszins stabiliseren en kan het gewichtsverlies minder snel gaan.

Keto Actives vs. andere afslankpillen

Er zijn veel verschillende afslankpillen op de markt en alhoewel ze sommige werkzame ingrediënten gemeen hebben, heeft iedere afslankpil toch een eigen karakter en eigen werking. Als je jouw gewichtsverlies een handje wilt helpen met ketose dan is het belangrijk om een supplement te kiezen dat aansluit bij dit dieet en de ketose ondersteunt. Keto Actives biedt precies dit en heeft ingrediënten die de ketose niet verstoren, maar juist ondersteunen.

Waar te koop: de Kruidvat?

De supplementen van Keto Actives zijn online goed verkrijgbaar. Je kunt de capsules bestelling via de officiële website van het merk of via Amazon, Bekendvantv.nl of Bol.com. Je zult het supplement dus niet aantreffen bij de drogisterijwinkels van Etos of Kruidvat. Bestelling via de website is echter heel eenvoudig en je krijgt het product snel geleverd. Bovendien is het supplement via de website het meest voordelig.

Bezoek hier de officiële website >>

Eén verpakking van Keto Actives is verkrijgbaar voor € 49,-. Je kunt er echter ook voor kiezen om een voordeelpakket aan te schaffen. Een pakket met drie verpakkingen van Keto Actives kost € 98,-. Je ontvangt drie verpakkingen terwijl je er voor twee betaalt. Het grootste en voordeligste pakket is € 147,-. Je ontvangt zes pakjes Keto Actives terwijl je er maar voor drie betaalt.

Conclusie: zin of onzin?

Dan de hamvraag. Keto Actives: zin of onzin? Wat mij betreft heeft het gebruik van Keto Actives zeker zin als je jouw gewichtsverlies een handje wilt helpen en makkelijker in ketose wilt komen.

De werkzame ingrediënten dragen allemaal bij aan makkelijkere vetverbranding en een effectievere spijsvertering.

Bovendien is het prettig dat het supplement de hongergevoelens en het lage energieniveau elimineert. Zo wordt een dieet makkelijker vol te houden.

Zoals bij elk dieet is het ook bij het ketogeen dieet belangrijk om bewust om te gaan met voeding en beweging. Door gebalanceerd te eten en voldoende te sporten werk je al actief aan een gezondere lifestyle met mogelijk gewichtsverlies.

Als je dit gewichtsverlies wilt ondersteunen met een dieet of supplementen is dat zeker mogelijk, maar zorg er altijd voor dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en je bewust bent van het effect van het dieet op jouw welzijn.

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling