Het Afslankprotocol: Mijn Eerlijke Review 2023

Laatst bijgewerkt: 
april 12, 2023
9 Reacties
Door 
Jasmijn Dijkstra
 - Voedingsdeskundige

Als je op zoek bent naar een eerlijke en gedetailleerde review van Het Afslankprotocol, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel geef ik mijn persoonlijke ervaring en mening over dit afslankprogramma, zodat je kunt bepalen of het bij jou past.

Wat is Het Afslankprotocol?

Het Afslankprotocol is een uitgebreid en allesomvattend afslankprogramma, ontwikkeld door voedingsdeskundige en gezondheidsexpert Ingrid de Ruiter. Het programma is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde keto-dieet en bevat alle informatie, recepten en tips die je nodig hebt om op een gezonde, duurzame en effectieve manier af te vallen.

Over Ingrid de Ruiter

Ingrid de Ruiter is een voedingsdeskundige en gezondheidsexpert met jarenlange ervaring in de wereld van voeding, gezondheid en gewichtsverlies. Ze heeft Het Afslankprotocol ontwikkeld met de missie om mensen te helpen bij het bereiken van een gezond gewicht, zonder in te leveren op smaak en levenskwaliteit.

Inhoud van Het Afslankprotocol

Het Afslankprotocol is een 200 pagina's tellend boek, gevuld met waardevolle informatie en recepten. Een van de sterke punten van het boek is dat de recepten slechts één pagina beslaan, wat het overzichtelijk en gebruiksvriendelijk maakt in vergelijking met andere boeken waar recepten vaak twee pagina's innemen.

Enkele belangrijke onderdelen van het programma zijn:

Een wetenschappelijk bewezen aanpak:
Het programma is gebaseerd op het keto-dieet, een effectieve en bewezen methode voor gewichtsverlies.

Weekmenu's + recepten:
De heerlijke en tijdsbesparende recepten zorgen ervoor dat je zonder al te veel moeite kunt genieten van smakelijke maaltijden, terwijl je afvalt.

Boodschappen tips:
Praktische adviezen om slim en efficiënt boodschappen te doen, zodat je geld bespaart en altijd de juiste ingrediënten in huis hebt.

Een App:
Een handige app waar je je recepten, weekmenu's en boodschappenlijstjes kunt inzien van Het Afslankprotocol. Je mag hier 30 dagen gratis gebruik van maken daarna is het een betaalde app. Dat snap ik ook wel want Ingrid voegt regelmatig nieuwe weekmenu's en recepten hier toe.

5 gratis bonussen:
Als extraatje ontvang je vijf waardevolle bonussen, variërend van 30 tot 50 pagina's per bonus, die je helpen om nog betere resultaten te behalen.

Doe hier de korte Quiz (1 min) om te zien hoeveel je kunt afvallen met Het Afslankprotocol

Wat vind ik goed aan Het Afslankprotocol?

Er zijn verschillende aspecten van Het Afslankprotocol die ik erg positief vind. Ten eerste is het programma eenvoudig te volgen en goed onderbouwd met wetenschappelijke bronnen.

Daarnaast werkt het programma echt, zoals blijkt uit de vele succesverhalen en de 60 dagen afslankgarantie die wordt geboden. Ook de weekmenu's en recepten zijn smakelijk en tijdsbesparend, wat het gemakkelijk maakt om je aan het programma te houden.

Wat vind ik minder aan Het Afslankprotocol?

Er zijn enkele nadelen aan Het Afslankprotocol die ik wil benoemen. Ten eerste is er geen fysieke versie van het boek beschikbaar, wat voor sommige mensen die liever een tastbaar boek hebben, een nadeel kan zijn.

Ten tweede is Het Afslankprotocol niet voor iedereen geschikt, aangezien het gebaseerd is op het keto-dieet. Dit betekent dat het wellicht niet past bij de voedingsvoorkeuren of gezondheidsbeperkingen van sommige individuen.

Wat zijn de ervaringen met Het Afslankprotocol?

De ervaringen met Het Afslankprotocol zijn over het algemeen zeer positief. Veel gebruikers hebben succesvol gewicht verloren en hun gezondheid verbeterd door het programma te volgen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende positieve ervaringen die mensen delen:

 1. Duurzaam gewichtsverlies: Gebruikers melden dat ze niet alleen gewicht hebben verloren, maar ook in staat zijn geweest om het gewichtsverlies te behouden, dankzij de focus op gezonde gewoontes en een gebalanceerd dieet.
 2. Verbeterde energieniveaus: Veel mensen die Het Afslankprotocol volgen, ervaren een toename in energie, wat te maken kan hebben met het feit dat het keto-dieet de vetverbranding stimuleert.
 3. Betere spijsvertering en minder opgeblazen gevoel: Door de focus op gezonde voeding en het elimineren van bewerkte voedingsmiddelen, ervaren gebruikers vaak een verbeterde spijsvertering en minder opgeblazen gevoel.
 4. Duidelijke en makkelijk te volgen instructies: Deelnemers waarderen de eenvoud en duidelijkheid van Het Afslankprotocol, waardoor het gemakkelijk is om het programma te volgen en resultaten te behalen.

Kortom, de ervaringen met Het Afslankprotocol zijn overwegend positief, wat het programma een betrouwbare en effectieve keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame manier om af te vallen en hun gezondheid te verbeteren.

Conclusie

Al met al is Het Afslankprotocol een uitstekend afslankprogramma dat veel waarde biedt voor het bedrag dat je betaalt. De wetenschappelijke basis, smakelijke en tijdsbesparende recepten en de handige app maken het programma gebruiksvriendelijk en effectief.

Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals het ontbreken van een fysiek boek en de beperkte toepasbaarheid voor sommige mensen, zijn deze in mijn ogen niet genoeg om afbreuk te doen aan de vele voordelen van Het Afslankprotocol.

Als je op zoek bent naar een goed onderbouwd en effectief afslankprogramma, is Het Afslankprotocol zeker het overwegen waard.

Ga naar de kortingspagina van Het Afslankprotocol >>

9 Reacties

 1. Ik heb het aangeschaft en moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Je krijgt echt een heleboel waardevolle informatie voor zo een lage prijs. Ik ga volgende week starten.

 2. Hallo,

  Ik heb dit ook aangeschaft en inderdaad veel recepten en informatie die allemaal lijkt te kloppen. Het valt me alleen wel op dat de hoeveelheid caloriën die vermeld worden bij de porties vaak niet overeenkomen met wat er daadwerkelijk in zit wanneer je de voedingswaarden vermeld op verpakkingen erbij neemt. In sommige gevallen zit er zelfs 5x zoveel caloriën in. Ik heb dit zowel gecheckt op voedingscentrum.nl als met lijsten op verpakkingen. Ik vraag me af waar de cijfers die ze noemt bij de gerechten vandaan komen.

  1. Hallo Betsy,

   Ik heb een kijkje genomen, de voedingswaarde informatie in Het Afslankprotocol bedragen per portie. De meeste recepten bedragen meerdere porties.

   1. Vreemd en een beetje jammer dat mijn reactie hierop verwijderd wordt.

    Ik heb rekening gehouden met de porties, wat er bij de recepten staat klopt niet. Ik kom bij een aardbeien smoothie op meer dan 500 kcal voor 2 porties, niet op 106 kcal. Wat eigenlijk ook te beredeneren is. Een avocado bevat ruim 300 kcal, daar het fruit nog bij en je komt veel hoger uit.

    Het dieet werkt wel hoor, daar niet van. En het heeft me gemotiveerd om af te gaan vallen. Maar zorg er dan wel voor dat dat wat je in het boek zet ook klopt, dat is mijn punt.

    1. Hoi Betsy, reacties worden niet verwijderd. Ze moeten eerst goedgekeurd worden.

     Verder heb ik er nog een keer naar gekeken en je hebt gelijk. De voedingswaarde van de aardbeien smoothie kloppen niet. Ik zal een email sturen naar Ingrid. Het zou helpen als jij dat ook doet zodat het snel onder haar aandacht komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

juni 3, 2023
All Day Burn: Review & Ervaringen 2023

All Day Burn is een krachtige fatburner of afslankpil die zich onderscheidt door zijn unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten en […]

maart 17, 2023
Ontgiften met Detoxyn? Lees mijn review

Heb je ooit last gehad van een opgeblazen gevoel, vermoeidheid of een slechte spijsvertering en vraag je je af hoe […]

februari 21, 2023
Nutra Digest Ervaringen 2023: Is het oplichting?

Er is een nieuwe afslankrage op de markt: Nutra Digest. Zoals zo veel andere afslankproducten belooft ook dit product mensen […]

Copyright © 2023 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling