Het Afslankprotocol: Mijn Eerlijke Review 2024

Laatst bijgewerkt: 
januari 1, 2024
21 Reacties
Door 
Jasmijn Dijkstra
 - Voedingsdeskundige

Als je op zoek bent naar een eerlijke en gedetailleerde review van Het Afslankprotocol, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel geef ik mijn persoonlijke ervaring en mening over dit afslankprogramma, zodat je kunt bepalen of het bij jou past.

Wat is Het Afslankprotocol?

Het Afslankprotocol is een uitgebreid en allesomvattend afslankprogramma, ontwikkeld door voedingsdeskundige en gezondheidsexpert Ingrid de Ruiter. Het programma is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde keto-dieet en bevat alle informatie, recepten en tips die je nodig hebt om op een gezonde, duurzame en effectieve manier af te vallen.

Over Ingrid de Ruiter

Ingrid de Ruiter is een voedingsdeskundige en gezondheidsexpert met jarenlange ervaring in de wereld van voeding, gezondheid en gewichtsverlies. Ze heeft Het Afslankprotocol ontwikkeld met de missie om mensen te helpen bij het bereiken van een gezond gewicht, zonder in te leveren op smaak en levenskwaliteit.

Inhoud van Het Afslankprotocol

Het Afslankprotocol is een 200 pagina's tellend ebook, gevuld met waardevolle informatie en recepten. Een van de sterke punten van het ebook is dat de recepten slechts één pagina beslaan, wat het overzichtelijk en gebruiksvriendelijk maakt in vergelijking met andere boeken waar recepten vaak twee pagina's innemen.

Enkele belangrijke onderdelen van het programma zijn:

Een wetenschappelijk bewezen aanpak:
Het programma is gebaseerd op het keto-dieet, een effectieve en bewezen methode voor gewichtsverlies.

Weekmenu's + recepten:
De heerlijke en tijdsbesparende recepten zorgen ervoor dat je zonder al te veel moeite kunt genieten van smakelijke maaltijden, terwijl je afvalt.

Boodschappen tips:
Praktische adviezen om slim en efficiënt boodschappen te doen, zodat je geld bespaart en altijd de juiste ingrediënten in huis hebt.

Een App:
Een handige app waar je je recepten, weekmenu's en boodschappenlijstjes kunt inzien van Het Afslankprotocol. Je mag hier 30 dagen gratis gebruik van maken daarna is het een betaalde app. Dat snap ik ook wel want Ingrid voegt regelmatig nieuwe weekmenu's en recepten hier toe.

5 gratis bonussen:
Als extraatje ontvang je vijf waardevolle bonussen, variërend van 30 tot 50 pagina's per bonus, die je helpen om nog betere resultaten te behalen.

Wat kun je allemaal verwachten?

Wanneer je Het Afslankprotocol aanschaft, kun je een schat aan informatie en hulpmiddelen verwachten om jou op weg te helpen naar een gezonder gewicht en levensstijl. Het protocol is gebaseerd op het wetenschappelijk bewezen keto-dieet, en biedt een breed scala aan bronnen om je te helpen dit dieet op de juiste manier toe te passen.

Ten eerste bevat het protocol uitgebreide informatie over afvallen, waaronder tips en trucs om je te helpen gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Deze inzichten zijn cruciaal voor het behouden van je motivatie en het maken van voortdurende vooruitgang op je afslankreis.

Daarnaast is er een groot aantal heerlijke recepten opgenomen in het protocol. Deze recepten zijn niet alleen keto-vriendelijk, maar ook ontworpen om gewichtsverlies te bevorderen. Ze zijn eenvoudig te bereiden en vol van smaak, waardoor het makkelijker wordt om vast te houden aan je dieet zonder het gevoel te hebben dat je iets mist.

Wat zegt de wetenschap?

Wetenschappelijk onderzoek heeft de effectiviteit van het keto-dieet, waarop Het Afslankprotocol is gebaseerd, bevestigd. De kern van dit dieet is de vermindering van koolhydraatinname en de verhoging van de vetinname.

Hierdoor schakelt het lichaam over op vetverbranding voor energie in plaats van koolhydraten, een proces genaamd ketose.

Verschillende studies hebben aangetoond dat het keto-dieet kan helpen bij gewichtsverlies, het verbeteren van de insulinegevoeligheid en het verminderen van ontstekingen, onder andere gezondheidsvoordelen.

Voor wie is Het Afslankprotocol niet geschikt?

Hoewel Het Afslankprotocol voor veel mensen kan werken, is het belangrijk te erkennen dat het niet voor iedereen geschikt is. Personen met bepaalde medische aandoeningen, zoals type 1 diabetes, pancreatitis, leveraandoeningen of metabole aandoeningen, wordt afgeraden een keto-dieet te volgen zonder medisch toezicht.

Ook kan het keto-dieet een aanpassingsperiode vereisen waarin sommige mensen 'keto griep'-symptomen kunnen ervaren, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en misselijkheid. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat, hoewel het dieet effectief kan zijn voor gewichtsverlies op de korte termijn, het voor sommigen moeilijk kan zijn om het op lange termijn vol te houden.

Wat vind ik goed aan Het Afslankprotocol?

Er zijn verschillende aspecten van Het Afslankprotocol die ik erg positief vind. Ten eerste is het programma eenvoudig te volgen en goed onderbouwd met wetenschappelijke bronnen.

Daarnaast werkt het programma echt, zoals blijkt uit de vele succesverhalen en de 60 dagen afslankgarantie die wordt geboden. Ook de weekmenu's en recepten zijn smakelijk en tijdsbesparend, wat het gemakkelijk maakt om je aan het programma te houden.

Wat vind ik minder aan Het Afslankprotocol?

Er zijn enkele nadelen aan Het Afslankprotocol die ik wil benoemen. Ten eerste is er geen fysieke versie van het boek beschikbaar, wat voor sommige mensen die liever een tastbaar boek hebben, een nadeel kan zijn.

Ten tweede is Het Afslankprotocol niet voor iedereen geschikt, aangezien het gebaseerd is op het keto-dieet. Dit betekent dat het wellicht niet past bij de voedingsvoorkeuren of gezondheidsbeperkingen van sommige individuen.

Wat zijn de ervaringen met Het Afslankprotocol?

De ervaringen met Het Afslankprotocol zijn over het algemeen zeer positief. Veel gebruikers hebben succesvol gewicht verloren en hun gezondheid verbeterd door het programma te volgen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende positieve ervaringen die mensen delen:

 1. Duurzaam gewichtsverlies: Gebruikers melden dat ze niet alleen gewicht hebben verloren, maar ook in staat zijn geweest om het gewichtsverlies te behouden, dankzij de focus op gezonde gewoontes en een gebalanceerd dieet.
 2. Verbeterde energieniveaus: Veel mensen die Het Afslankprotocol volgen, ervaren een toename in energie, wat te maken kan hebben met het feit dat het keto-dieet de vetverbranding stimuleert.
 3. Betere spijsvertering en minder opgeblazen gevoel: Door de focus op gezonde voeding en het elimineren van bewerkte voedingsmiddelen, ervaren gebruikers vaak een verbeterde spijsvertering en minder opgeblazen gevoel.
 4. Duidelijke en makkelijk te volgen instructies: Deelnemers waarderen de eenvoud en duidelijkheid van Het Afslankprotocol, waardoor het gemakkelijk is om het programma te volgen en resultaten te behalen.

Kortom, de ervaringen met Het Afslankprotocol zijn overwegend positief, wat het programma een betrouwbare en effectieve keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame manier om af te vallen en hun gezondheid te verbeteren.

Is het je geld waard?

Voor de prijs van 37 euro, biedt Het Afslankprotocol een aanzienlijke hoeveelheid waarde. Het omvat niet alleen uitgebreide informatie over het keto-dieet en hoe je het op de juiste manier kunt toepassen, maar biedt ook een verscheidenheid aan recepten en tips om je te helpen afvallen en gemotiveerd te blijven. Bovendien zijn er extra bonussen inbegrepen die je kunnen helpen nog betere resultaten te behalen.

Gezien de diepgaande kennis en praktische tools die Het Afslankprotocol biedt, evenals de potentiële gezondheidsvoordelen van het volgen van het programma, is het absoluut een investering die de moeite waard is voor diegenen die serieus zijn over het verbeteren van hun gezondheid en het bereiken van hun gewichtsverlies doelen.

Conclusie

Al met al is Het Afslankprotocol een uitstekend afslankprogramma dat veel waarde biedt voor het bedrag dat je betaalt. De wetenschappelijke basis, smakelijke en tijdsbesparende recepten en de handige app maken het programma gebruiksvriendelijk en effectief.

Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals het ontbreken van een fysiek boek en de beperkte toepasbaarheid voor sommige mensen, zijn deze in mijn ogen niet genoeg om afbreuk te doen aan de vele voordelen van Het Afslankprotocol.

Als je op zoek bent naar een goed onderbouwd en effectief afslankprogramma, is Het Afslankprotocol zeker het overwegen waard.

21 Reacties

 1. Ik heb het aangeschaft en moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Je krijgt echt een heleboel waardevolle informatie voor zo een lage prijs. Ik ga volgende week starten.

 2. Hallo,

  Ik heb dit ook aangeschaft en inderdaad veel recepten en informatie die allemaal lijkt te kloppen. Het valt me alleen wel op dat de hoeveelheid caloriën die vermeld worden bij de porties vaak niet overeenkomen met wat er daadwerkelijk in zit wanneer je de voedingswaarden vermeld op verpakkingen erbij neemt. In sommige gevallen zit er zelfs 5x zoveel caloriën in. Ik heb dit zowel gecheckt op voedingscentrum.nl als met lijsten op verpakkingen. Ik vraag me af waar de cijfers die ze noemt bij de gerechten vandaan komen.

  1. Hallo Betsy,

   Ik heb een kijkje genomen, de voedingswaarde informatie in Het Afslankprotocol bedragen per portie. De meeste recepten bedragen meerdere porties.

   1. Vreemd en een beetje jammer dat mijn reactie hierop verwijderd wordt.

    Ik heb rekening gehouden met de porties, wat er bij de recepten staat klopt niet. Ik kom bij een aardbeien smoothie op meer dan 500 kcal voor 2 porties, niet op 106 kcal. Wat eigenlijk ook te beredeneren is. Een avocado bevat ruim 300 kcal, daar het fruit nog bij en je komt veel hoger uit.

    Het dieet werkt wel hoor, daar niet van. En het heeft me gemotiveerd om af te gaan vallen. Maar zorg er dan wel voor dat dat wat je in het boek zet ook klopt, dat is mijn punt.

    1. Hoi Betsy, reacties worden niet verwijderd. Ze moeten eerst goedgekeurd worden.

     Verder heb ik er nog een keer naar gekeken en je hebt gelijk. De voedingswaarde van de aardbeien smoothie kloppen niet. Ik zal een email sturen naar Ingrid. Het zou helpen als jij dat ook doet zodat het snel onder haar aandacht komt.

 3. Hoihoi, Ook ik heb het afslankprotocol aangeschaft om een poging te wagen. Netjes betaald maar maar niets ontvangen!
  Mails gestuurd om uitleg maar ook daarop geen enkele reactie.

  Met vriendelijke groet Gerria Krijt.

  1. Hi Gerria,

   Je hebt waarschijnlijk een mail gestuurd naar een no-reply mail adres, die krijgen we dan niet binnen.

   Ik heb je gegevens opgezocht en je hebt de verkeerde email ingevuld bij je bestelling. Je bent bij [email protected] de 'l' vergeten. Ik heb dit voor je gecorrigeerd en alles opnieuw gestuurd.

   Ik hoor wel via de mail als er nog problemen zijn.

   Met vriendelijke groet,

   Ingrid de Ruiter

 4. Ik ben ook keto gaan eten met behulp van dit programma. Het werkt super! Het enige wat mij tegenstaat is dat ze ook wekelijks reclame maken voor diverse afslankpillen, en detox poeders en pillen. (Website die veel spelfouten bevatten en geen medisch onderbouwde producten promoten) Heb er al een paar keer vragen over gesteld maar krijg maar geen antwoord. Ik vraag me namelijk af of je dat wel moet willen en wat de gevolgen op lange termijn zijn en wat als iemand alle pillen door elkaar gaat slikken. Programma is echt goed maar dit was wel een rode vlag voor mij. Heb jij hier ook ervaring mee?

  1. Hi Linde,

   Excuses voor het ongemak! Ik zal kijken of ik jouw mailtje terug kan vinden en daar op kan reageren.

   Met vriendelijke groet,

   Ingrid de Ruiter

   1. Beste Ingrid,

    Ik kreeg zojuist een nette e-mail binnen van jullie! Dank hiervoor. Nog steeds niet antwoord op mijn gestelde vragen maar iig een reactie.

    Het protocol werkt verder top hoor dus dat is wel een aanrader voor een ieder die het graag proberen wilt!

 5. Goedemorgen. Ik heb 19 Juni de boeken besteld en betaald, maar tot nu tot niets ontvangen. Hoe lang duurt het voordat ik de boeken in huis hebt. Dank.

 6. Aan de lezer een groet,

  hoe werkt dit als je met meerdere huisgenoten het afslankprotocol wilt volgen. Kan dat middels 1 inschrijving of moet je allemaal € 15,- per maand betalen?

  m.vr.gr

 7. Hallo Jasmijn.

  Ik
  Ben superblij met dit dieet.
  Ik heb er al veel uitgeprobeerd maar deze vind ik het aller fijnst. Snel klaar, niet te duur en super lekker. Ik geniet nu weer van eten want ik had totaal geen inspiratie meer.
  En ik val ook gestaag af. Ben zo blij dat ik de knop omgezet heb.

  Ik begreep uit de reacties dat je de app 30 dagen op proef krijgt. Verdwijnt die dan weer of hoe gaat dat in zijn werk en wat kost het hierna per maand als ik er mee door wil gaan?

  Groeten Hennie

  1. Hoi Hennie,

   Leuk om te horen dat je er tevreden mee bent!

   De app is 30 dagen proef inderdaad. Je moet het opzeggen binnen de 30 dagen anders wordt het automatisch verlengt (indien je het niet wilt gebruiken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

juni 18, 2023
KetoXP Ervaringen + Review: Oplichting?

Een snoepje dat beweert je te helpen afvallen? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is precies […]

juni 10, 2023
Slimming Gummies: Wondermiddel of Misleidende Marketing?

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om gewicht te verliezen, kom je al snel terecht bij allerlei […]

juni 3, 2023
All Day Burn: Review & Ervaringen 2024

All Day Burn is een krachtige fatburner of afslankpil die zich onderscheidt door zijn unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten en […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling