Femin Plus Ervaringen & Review: Werkt Het Echt?

Laatst bijgewerkt: 
april 19, 2023
Femin Plus
Door 
Sophie van Lent
 - Gezondheidsadviseur

Steeds meer mensen worstelen met een laag libido. Weinig nachtrust, een slecht eetpatroon, stress en hormonale problemen kunnen allemaal een rol spelen in een laag libido bij zowel mannen als vrouwen.

Als je iets wilt doen aan het lage libido kun je gelukkig met enkele leefstijlveranderingen al veel vooruitgang boeken. Maar vrouwen kunnen ook gebruik maken van een supplement als Femin Plus.

In dit artikel ontdek je alles over de werking van dit libido verhogende supplement.

Een laag libido

Voordat we het supplement Femin Plus onder de loep nemen, is het belangrijk om het te hebben over het libido. Want wat betekent deze term eigenlijk en hoe komt een laag libido tot stand?

Libido is een Latijns woord dat lust of verlangen betekent. Het woord staat voor seksuele behoefte. Met de term ‘een laag libido’ doelen we dus op een lage seksdrive, oftewel weinige seksuele behoefte. Dit is op zich geen probleem uiteraard. Het libido fluctueert bij iedereen en soms hebben mensen nu eenmaal minder behoefte aan intiem contact.

Wanneer je een laag libido als problematisch ervaart, kun je besluiten hier iets aan te willen doen. Maar waar begin je? Een laag libido kan tal van oorzaken hebben en om het libido te verhogen is het verstandig om de oorzaken aan te pakken.

Een verandering in libido kan onder andere veroorzaakt worden door hormonale kwesties, medicijngebruik, stress of onzekerheid. Als het aanpakken van deze factoren niet helpt, kan een supplement wellicht uitkomst bieden.

Over Femin Plus

Femin Plus is een natuurlijk supplement dat het seksuele verlangen vergroot, de opwinding versnelt, vermoeidheid vermindert én de vaginale hydratatie verbetert. Bovendien verbetert het de bloedtoevoer en verhoogt het middel de gevoeligheid bij aanraking.

Bekijk prijs op:

Femin Plus pakt dus niet alleen het lage libido aan, maar draagt ook actief bij aan de randvoorwaarden die zo belangrijk zijn voor een plezierige seksuele beleving.

Aangezien ik zelf soms last heb van laag libido heb ik Femin Plus een poging gegeven. Je leest verder in dit artikel hoe dat is gegaan.

De ingrediëntenlijst

Als je de positieve werkingen van Femin Plus zo leest, belooft het supplement veel goeds voor vrouwen met een laag libido. Maar welke ingrediënten bevat het supplement en hoe dragen deze ingrediënten bij aan een hoger seksueel verlangen, meer opwinding en minder vermoeidheid?

L-Arganine HCI

L-Arganine is een populair ingrediënt in diverse supplementen. Het staat bekend om de stimulerende werking. Het verwijdt de bloedvaten en het verbetert de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren. Zo worden de prestaties verbetert en de gevoeligheid van de geslachtsorganen verhoogd.

Fenugesol

Fenugesol is een merknaam voor het extract van fenegriekzaad. Fenegriekzaad wordt al eeuwenlang gebruikt in zowel de Indiase als de Chinese geneestraditie vanwege de vele gezondheidsvoordelen.

Zo biedt dit extract uitkomst bij astma, maagzuur, keelpijn, huidproblemen en libidoproblemen. Fenegriekzaad bevat namelijk saponinen en hiervan is bekend dat het de productie van testosteron verhoogt en dus het libido verhoogt.

Cacaozaad extract

Het extract van cacaozaad is ontzettend goed voor de gezondheid. Cacaozaad bevat namelijk de stof theobromine. Deze stof krijgt vaatverwijdende, ontstekingsremmende en cognitie verbeterende eigenschappen toegeschreven. In Femin Plus is het extract toegevoegd vanwege de positieve invloed op de stemming en het energieniveau.

Damianablad extract

Damiana extract is het extract van de Turnera diffusa: een plant uit Zuid- en Midden-Amerika. Het extract wordt in verband gebracht met ontspanning, hormonale regeling en een goede bloeddruk. In dit supplement is het toegevoegd omdat het gunstig werkt op het welzijn en omdat het vaginale droogte tegengaat.

Ginseng wortel extract

Ginseng wordt al eeuwen in traditionele geneeswijzen gebruikt om te ontspannen en om de bloedcirculatie te verbeteren. In Femin Plus is het extract van de ginseng wortel toegevoegd omdat het bekend staat als een effectief afrodisiacum.

Maca wortel extract

Maca wortel extract wordt gewonnen uit de maca wortel: een Peruaanse plant die als afrodisiacum werkt. Maca werkt stimulerend voor het libido en de vruchtbaarheid.

Naast deze ingrediënten bevat het supplement BioPerine, oftewel zwarte peper extract, en ginkgo biloba blad extract voor een betere bloedcirculatie. Femin Plus bevat ook zoethoutwortel extract, zink, vitamine E, vitamine B6 om de algehele gezondheid en vitaliteit te bevorderen.

Werkt Femin Plus echt?

Femin Plus bevat veel ingrediënten die zowel in diverse traditionele geneeswijzen als in de moderne wereld als heuse afrodisiaca worden beschouwd.

Bovendien bevat dit lustopwekkend middel veel stoffen die de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen positief kan beïnvloeden. Dit zorgt voor een intensere seksuele beleving en een verhoogde seksdrive.

Omdat het mentale aspect bij vrouwen zo’n belangrijke rol speelt, bevat Femin Plus ook diverse ingrediënten die ontspannend en oppeppend werken.

Al met al is het een indrukwekkende combinatie van werkzame stoffen die het libido op diverse fronten stimuleren.

Is Femin Plus veilig in gebruik?

Wanneer je een nieuw supplement gaat gebruiken is het altijd belangrijk om goed onderzoek te doen. Je wilt tenslotte weten of het supplement wel geschikt is voor jou, goede ingrediënten bevat en geen potentieel gevaar voor de gezondheid vormt. In dit artikel bespreek ik de eventuele risico’s van het gebruik van Femin Plus.

De ingrediënten die in Femin Plus zijn gebruikt zijn stuk voor stuk populaire stoffen die in de alternatieve geneeskunde, homeopathie en diverse traditionele geneeswijzen worden aangewend om diverse kwalen te verhelpen.

Het gebruik ervan is doorgaans veilig, mits men zich houdt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De doseringen in Femin Plus zijn veilig bevonden voor regulier gebruik.

Toch is enige voorzichtigheid geboden met het supplement omdat sommige ingrediënten mogelijk bijwerkingen kunnen hebben.

Middelen als ginseng en arganine kunnen bijvoorbeeld mogelijk leiden tot misselijkheid, buikpijn, hoofdpijn of diarree. Verzeker jezelf ervan dat je geen allergie of overgevoeligheid hebt voor de ingrediënten in het supplement.

Het gebruik van Femin Plus wordt afgeraden voor vrouwen die zwanger zijn en vrouwen die borstvoeding geven.

Bovendien bevat het middel veel stimulerende en bloedcirculatie verbeterende ingrediënten. Wanneer er sprake is van een medische indicatie is het verstand om eerst overleg te plegen met een arts voor Femin Plus in gebruik wordt genomen.

De ervaringen met Femin Plus

Het onder de loep nemen van de ingrediëntenlijst is uiteraard belangrijk, maar laten we vooral ook niet het belang van persoonlijke ervaringen onderschatten. Omdat we graag willen weten hoe klanten het gebruik van Femin Plus hebben ervaren, ben ik op zoek gegaan naar reviews.

Op de website van Femin Plus zijn de reviews uiteraard erg positief. Klanten geven aan dat de pillen echt werken en dat de seksdrive is toegenomen. Voor wat objectievere beoordelingen is wat meer onderzoekwerk nodig.

Bezoek hier de officiële website >>

Op diverse fora en websites lijkt overeenstemming te zijn over de positieve effecten van Femin Plus. Het supplement lijkt de zin in seks inderdaad positief te beïnvloeden en de intensiteit van het orgasme is toegenomen.

Een nadeel is wel dat de supplementen dagelijks moeten worden ingenomen en enige tijd nodig hebben om te gaan werken.

Doorgaans ervaren vrouwen na zo’n 7 dagen effect van Femin Plus. Er is dus geen sprake van even spontaan een pil nemen om de positieve effecten te ervaren.

Mijn ervaringen met Femin Plus

Femin Plus is verkrijgbaar in verpakkingen met 60 capsules. Het advies is om dagelijks 2 capsules te nemen, bij voorkeur 30 minuten voor de maaltijd.

Om de capsules optimaal te laten werken is het belangrijk dat je ze gedurende enkele tijd inneemt. Ik heb de supplementen volgens de aanwijzingen ingenomen om zelf de positieve effecten van Femin Plus te mogen ervaren.

Wat meer energie, een hoger libido en extra gevoeligheid: sign me up! Net zoals de andere gebruikers duurde het bij mij even voordat het supplement zijn vruchten begon af te werpen.

Ik ervaarde na een week inderdaad meer seksuele gevoelens en bereidheid tot seks. Bovendien was de seks op de één of andere manier intenser dan gebruikelijk. Ik ben erg tevreden over Femin Plus.

Waar is Femin Plus te koop?

Wil jij zelf de positieve effecten van Femin Plus ervaren? Dan kun je dit lustopwekkend middel aanschaffen via de officiële website van Femin Plus. Het supplement is helaas niet verkrijgbaar bij de Etos of Kruidvat.

Eén verpakking van 60 capsules kost € 44,-. Dit is voldoende voor één maand. Wil je langer gebruik maken van het product? Dan is er momenteel een tijdelijke actie. Je koopt dan 2 artikelen voor € 88,- en ontvangt één verpakking gratis.

Bekijk hier de tijdelijke actie >>

Je kunt ook kiezen voor 3 artikelen voor € 132,- en 3 verpakkingen gratis om 6 maanden te profiteren van de voordelen van het supplement.

Conclusie

Libidoproblemen zijn, voor mannen en vrouwen, erg vervelend. Het is iets waar je in jouw relatie of tijdens het daten flink mee kunt worstelen. Gelukkig zijn er tal van dingen die je zelf kunt doen om het libido een boost te geven.

Femin Plus is één effectieve oplossing om de seksdrive te verhogen, de seksuele ervaring prettiger te maken en het energieniveau omhoog te krikken. Het is absoluut het proberen waard.

2 Reacties

  1. Waar is de ingrediënten lijst in percentages?
    Dat mis ik dan weer in deze review die ook klaarblijkelijk de enige review blijkt te zijn die ik kan vinden. Daarom ben ik erg sceptisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling