Exipure Review + Ervaringen: Werkt Het Echt?

Laatst bijgewerkt: 
november 21, 2022
0 Reacties
Door 
Jasmijn Dijkstra
 - Voedingsdeskundige

Vraag mensen naar hun persoonlijke doelen of hun goede voornemens en het verliezen van gewicht is gegarandeerd één van de meest gehoorde wensen.

Heel veel mensen streven naar het verliezen van een paar overtollige kilo’s, maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Veel diëten zijn lastig vol te houden, de verleidingen zijn groot en blijvend gewicht verliezen is gewoon heel moeilijk.

Daarom zijn afslankpillen ook steeds populairder aan het worden. Iedereen is wel geïnteresseerd in een magische pil die de kilo’s doet verdwijnen. Maar hoe realistisch is deze belofte? Laten we Exipure eens onder de loep nemen. Werkt dit afslanksupplement echt zoals het doet geloven?

Over Exipure

Exipure is een natuurlijk afslanksupplement dat met behulp van 8 werkzame ingrediënten zogenaamd ‘bruin’ vet activeert. Hierdoor wordt de vetverbranding gestimuleerd, wordt gewichtstoename tegengegaan en verlies je op natuurlijke wijze gewicht. Bovendien helpt het actief bij stress en gaat het opgeblazenheid tegen.

Exipure is een van oorsprong Amerikaans supplement dat vrij is van GMO’s, vegan is en geen bijwerkingen zou moeten hebben. Hierdoor is het product een goed alternatief op andere afslankpillen die vaak de nodige risico’s met zich meebrengen.

Exipure is verkrijgbaar in verpakkingen met 60 capsules. Het advies is om dagelijks 1 capsule in te nemen met een glas water. Daarnaast adviseert de fabrikant om vooral goed te blijven bewegen en gezond te eten om maximaal effect te hebben van het afslanksupplement.

Ingrediëntenlijst

De claims van Exipure beloven veel goeds, maar kunnen de ingrediënten deze verwachtingen ook waarmaken? We nemen een kijkje op de ingrediëntenlijst.

Perilla

Perilla, oftewel Perilla frutescens, is een plant uit de muntfamilie. Deze plant wordt in de natuurgeneeskunde toegepast als bron van goede vetten. Het gaat ontstekingen tegen en kan het bruine vet activeren.

Kudzu

Kudzu, oftewel Pueraria lobata, is een plant waarvan de bloemen, wortel en bladeren geconsumeerd kunnen worden. Het helpt bij prikkelbaarheid, verlicht pijnklachten, is rijk aan antioxidanten en het kan het bruine vet activeren.

Heilige basilicum

Heilige basilicum is een andere basilicumvariant dan die wij in de keuken gebruiken. Het staat ook wel bekend als tulsi en het werkt positief op allerlei gezondheidsvlakken. In dit supplement draagt heilige basilicum bij aan een vermindering van stressgevoelens en het reguleren van glucosespiegels.

Witte Koreaanse ginseng

Witte Koreaanse ginseng wordt al heel lang gebruikt binnen diverse holistische geneestradities om de gezondheid te bevorderen. In Exipure wordt witte Koreaanse ginseng gebruikt om het immuunsysteem te boosten, oxidatieve stress te verminderen en het bruine vet te activeren.

Amoer Kurkschors

De kurkschors van de amoerboom levert phellodendron. Dit helpt bij diverse gezondheidsaandoeningen en verbetert de werking van het spijsverteringsstelsel, ondersteunt een gezonde lever- en hartfunctie en het activeert bruin vet.

Propolis

Propolis wordt ook wel kithars genoemd. Het is een natuurlijk bijenproduct dat deels plantaardig en deels dierlijk is. Propolis heeft een grote ontstekingsremmende functie, maar zit ook boordevol antioxidanten.

Quercetine

Quercetine, een flavonol afkomstig uit planten, is een belangrijk ingrediënt om ons immuunsysteem te versterken. Het zorgt voor een gezonde bloeddruk en het is een grote antioxidant.

Oleuropeïne

Oleuropeïne is een stof die van nature voorkomt in de bladeren van de olijfboom. Het extract hiervan ondersteunt een gezond cholesterolgehalte en een goede werking van het hart en de bloedvaten.

Werkt het echt?

Om de effectiviteit van Exipure te kunnen beoordelen is het allereerst belangrijk om in te gaan op het verschil tussen bruin vet en wit vet. Exipure zorgt er namelijk voor dat bruin vet wordt geactiveerd. Dit klinkt misschien niet positief, maar is het juist wel. Niet al het vet in ons lichaam is namelijk even slecht.

Wil je gebruik maken van afslankmiddelen om wat extra’s kilo’s te verliezen? Dan is het verstandig om de Exipure te vermijden. Kies liever voor een beter en goedkoper merk met volwaardige ingrediënten.

Bekijk hier de Top 5 beste afslankpillen van dit moment >>

Bruin vet vs. wit vet

Bruin vet is het vet dat energie in ons lichaam omzet in warmte. Het is vet dat afkomstig is uit koolhydraten en vetten. Zo wordt ons lichaam goed gereguleerd en werkt de vetverbranding optimaal. Wit vet is vet dat is opgeslagen in ons lichaam. Het wordt niet verbrand, maar nestelt zich rondom onze organen. Dit vet zorgt juist voor overgewicht en gevaarlijke vetophoping. Door bruin vet te activeren, neemt de vetverbranding toe en wordt de hoeveelheid wit vet ook verminderd.

De effectiviteit van Exipure

Er is dus een wetenschappelijke basis voor het activeren van bruin vet om af te slanken en de gezondheid te verbeteren. De vraag is dan of de ingrediënten in Exipure ook daadwerkelijk deze werking hebben.

De natuurlijke ingrediënten in Exipure zijn stuk voor stuk bevorderlijk voor de gezondheid. Ze dragen bij aan een beter immuunsysteem, een gezonder cholesterolgehalte en zitten boordevol antioxidanten. Van diverse ingrediënten claimt de fabrikant dat ze ook bruin vet activeren, zoals perilla, kudzu, ginseng en amoer kurkschors.

Het is best mogelijk dat deze ingrediënten actief bijdragen aan een betere vetverbranding, maar dit is wetenschappelijk nog niet voldoende onderbouwt. Gek genoeg zijn ingrediënten als kurkuma, chilipeper extract, resveratrol, berberine en kaneel bewezen effectief in het activeren van bruin vet en het stimuleren van de vetverbranding. Deze natuurlijke ingrediënten zijn echter niet opgenomen in dit product.

Hoe lang Exipure gebruiken?

De producenten van Exipure raden aan om de afslankpillen minstens 3 tot 6 maanden te gebruiken voor optimaal effect. Het lichaam zou namelijk tijd nodig hebben om de ingrediënten goed op te nemen en hun werk te laten doen.

De veiligheid van Exipure

Natuurlijk wil je eerst weten of een supplement veilig is voordat je deze dagelijks gaat slikken. Op de website is te zien dat Exipure in Amerika is goedgekeurd door de FDA. Deze warendienst heeft echter andere standaarden dan de NVWA. Wel zijn alle ingrediënten afzonderlijk ook populair als supplement en bevat het middel geen ongewenste toevoegingen.

Het is bovendien belangrijk om te weten dat de claim dat Exipure vegan is niet klopt. Exipure bevat propolis: een bijenproduct dat deels plantaardig en deels dierlijk is. Producten die zijn geproduceerd of afkomstig zijn van bijen zijn per definitie niet vegan te noemen.

Wat zijn de bijwerkingen?

Exipure is een 100% natuurlijk supplement. Dit betekent dat alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Dit houdt natuurlijk niet in dat het middel per definitie veilig is. Mensen kunnen ook overgevoelig zijn voor plantaardige ingrediënten of een wisselwerking kan optreden met bepaalde medicijnen.

Van propolis is bekend dat het allergische reacties kan veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor bijen of voor bijenproducten. Van ginseng is bekend dat het in hoge doses of bij langdurig gebruik kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid, diarree, onrustige gevoelens, hartkloppingen en spierkrampen.

Wie moeten het niet gebruiken?

Ben je allergisch of overgevoelig voor één of meerdere ingrediënten in Exipure? Dan raden wij het gebruik van dit supplement af. Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan is het gebruik van een afslanksupplement ook zeker niet aan te raden.

Wat zijn de ervaringen met Exipure?

Natuurlijk zijn we heel benieuwd naar de ervaringen van gebruikers van Exipure. Zij weten tenslotte als geen ander of het middel echt werkt om gewicht te verliezen. Helaas zijn er online maar weinig ervaringsverhalen over het supplement te vinden en zijn de reviews en resultaten op de website erg onbetrouwbaar.

In het verleden is Exipure ook via Amazon verkocht en de reviews van klanten zijn daar zeer gemixt. Sommige mensen prijzen de effectiviteit en hebben daadwerkelijk gewichtsverlies ervaren na slechts enkele weken. Er is echter ook een groot aandeel klanten die zich bedrogen voelden en die niets merkten na gebruik van Exipure.

Exipure is ook door diverse klanten beoordeeld op Trustpilot en ook hier lopen de meningen uiteen. Enkele klanten zijn te spreken over het product, maar het overgrote deel van de klanten lijkt zeer ontevreden te zijn. Ze betwisten de werkzaamheid van het supplement, beklagen zich over bestellingen die nooit zijn ontvangen en laten weten dat de klantenservice alles behalve goed bereikbaar en hulpvaardig is.

Wat kost Exipure?

Voor een pot Exipure betaal je via de website van het merk € 59,-. Je kunt er echter ook voor kiezen om meerdere potten in één bestelling te kopen. Je profiteert dan van fikse kortingen. Voor 3 potten Exipure betaal je namelijk € 147,-. Dat is een stuksprijs van € 49,-. Kies je voor een aanbieding van 6 potten? Dan betaal je slechts € 234,-. De stuksprijs per pot is dan € 39,-.

Exipure belooft dat je als klant tevreden zult zijn met hun product. Daarom hanteren zij een 180 dagen ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Mocht je binnen deze periode toch niet tevreden zijn met de pillen of niet voldoende effect merken, dan krijg je jouw aankoopbedrag terug.

Bestel je 3 of 6 potten Exipure in één bestelling? Dan ontvang je gratis 2 boeken om je te helpen, ontspannen, ontgiften en af te vallen.

Waar te koop: bij de Kruidvat?

Exipure is niet verkrijgbaar in fysieke winkels. Je zult dit afslankmiddel dan ook niet vinden in de schappen van de Etos of de Kruidvat. Je kunt Exipure bestellen via de officiële website van het merk.

Conclusie

Wil je snel en eenvoudig afslanken? Dan zul je waarschijnlijk met Exipure niet het juiste middel in handen hebben.

Je betaalt een flink bedrag voor dit supplement en zult het lang moeten gebruiken om waarschijnlijk tot de conclusie te komen dat er effectievere manieren zijn om de vetverbranding te stimuleren.

Er zijn betere en goedkopere supplementen dan Exipure te koop.

Bekijk de Top 5 beste afslankpillen van dit moment >>

Het is absoluut waar dat het activeren van bruin vet leidt tot een betere vetverbranding en gewichtsverlies, maar Exipure heeft de geheime formule hiervoor zeker niet in handen.

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen

december 6, 2023
Green Gummies G7 Plus Ervaringen: Oplichting?

Een gummie die je zogenaamd laat afvallen - het klinkt bijna als iets uit een sciencefictionverhaal. De Green Gummies G7 […]

november 27, 2023
Thorasan Review & Ervaringen: Is dit oplichting?

In een tijdperk waarin de zoektocht naar persoonlijke verbetering en zelfvertrouwen nooit lijkt te eindigen, duikt er soms een product […]

oktober 29, 2023
Testomore Ervaringen & Review: Werkt het echt?

Terwijl je online doorzoekt naar manieren om je testosteronniveaus te boosten, is de kans groot dat je de naam 'Testomore' […]

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling