OVER

Sanne de Vries

Sanne de Vries

Hoi daar, laat ik mezelf introduceren. Mijn naam is Sanne de Vries. Ik had al heel vroeg mijn passie gevonden in de menselijke psychologie. Ik was mijn passie gaan volgen en in 2014 heb ik mijn masterdiploma Psychologie behaald bij de RU.

Nadat ik mijn diploma had behaald was ik gaan werken als psycholoog bij een paar verschillende bedrijven. Ik merkte dat de meeste patiënten die ik behandelde veel stress ervaarde. Ik wilde heel graag alle mensen helpen om hun stress te verminderen, want stress is de oorzaak van de meeste mentale problemen. Door te veel stress krijg je bijvoorbeeld een hogere kans op een burn out of depressie.

Daarom ben ik gestopt als psycholoog en ben ik de opleidingen burn out coach en life coach gaan volgen. Hier vond ik mijn passie weer terug en ben ik begonnen met het coachen van mensen.

Tijdens het coachen van verschillende mensen heb ik veel kennis opgedaan over stress. Deze kennis wilde ik heel graag delen op GezondBron.nl

Copyright © 2024 GezondBron.nl – Alle rechten voorbehouden
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling